sadra.s
New member
اولین کسی که اینجا گفت 17 دی شما بودی !!! خواهشا بیا شفاف سازی کن قضیه چی بوده؟ از کی شنیدی؟
هان! چی میگه؟؟؟؟؟ خب منم که گفتم از یکی شنیدم.نمیدونم یارو خواب دیده بود ،توهم بود نمیدونم چی بود جریانش.
اولین کسی که اینجا گفت 17 دی شما بودی !!! خواهشا بیا شفاف سازی کن قضیه چی بوده؟ از کی شنیدی؟
وای من چقدر تریپ دکتر برداشتم هنوز هیچ نشده کل خانواده بهم میگن خانم دکتر:smilies: جالب اونجاس بزنم تو هیچ:13: به فک و فامیل چی جواب بدم:smiliess (11):
برای من سوال شده چه نفعی براشون داره این کش دادن:33:بچه ها 17 دی که سهله.همین الان که 14 دی هم هست مطمئن باشید نتایج نهایی مشخص شده و اونایی که قبول شدند معلوم شدند.فقط این سیاست سنجشه که ماهارو زجر کش کنه جونمونو به لبمون برسونه بعد نتایجو بده.
ایشاللا که قبول میشی ولی یه شایعه ی خوشحال کننده که شنیدم اینه که کنکور رو می خوان بیارن تیر و شروع دکترا از مهر باشه. اینطوری عرض چند ماه فرصت دوباره برای قبول نشده ها بوجود میاد. تازه فقط یه نیمسال عقب می افتن :rolleyessmileyanim:درد دل خیلیارو گفتی.من که علاوه بر فامیل و دوست و آشنا توی محل کارم کل بیمارستان بهم میگن آقای دکتر.یعنی اگه نشه باید حلقاویز کنیم خودمونو......
ایشاللا که قبول میشی ولی یه شایعه ی خوشحال کننده که شنیدم اینه که کنکور رو می خوان بیارن تیر و شروع دکترا از مهر باشه. اینطوری عرض چند ماه فرصت دوباره برای قبول نشده ها بوجود میاد. تازه فقط یه نیمسال عقب می افتن :rolleyessmileyanim:
تورو خدا راست میگی؟نکنه اینم مثل اعلام نتایج 17 دی باشه.یعنی دوسه روز پیش من توی دلم میگفتم خدایا میشه شروع دکترا از مهر باشه یه استراحتی بکنیم.خدایی شایعه ست یا از جای موثقی شنیدی؟
برو خوشحال باش باز داری کار میکنیتورو خدا یکی به من بگه پایان ناممو چطوری بنویسم.اصلا وقتشو ندارم.همش کار کار کار .....
کسی نیست پول بگیره بنویسه؟یک ماهه تحویل بده هااااا. دیتاها هم آمادست.مقالاتم ممن خودم بهش میدم.
تورو خدا یکی به من بگه پایان ناممو چطوری بنویسم.اصلا وقتشو ندارم.همش کار کار کار .....
کسی نیست پول بگیره بنویسه؟یک ماهه تحویل بده هااااا. دیتاها هم آمادست.مقالاتم ممن خودم بهش میدم.
تورو خدا یکی به من بگه پایان ناممو چطوری بنویسم.اصلا وقتشو ندارم.همش کار کار کار .....
سایتهایی مثل این شاید به دردت بخورن البته دقت کن متقلب نباشن
انجام پایان نامه و پروپوزال
انجام پایان نامه, اکسپت مقاله, تحلیل آماری 20% پایین تر از موسسات تهران | کارشناسی ارشد, دکتری
من زیاد نگرانی ندارم خوشبختانه. از همون اول به همه گفتم اولویت با دانشجوهای تهران، بعد بهداشت بعد علومه. فازی هم برداشتم که از حالا دلداریم می دن. منم کم نمیارم میگم مهم اینه که راهم به مصاحبه باز شده. امسال نشد سال بعد) تنها مشکلی که دارم اینه که باید به ناآگاهان توضیح بدم که بابا تو این مصاحبه احکام نمی پرسن و تحقیق هم نداره
)
دوستان من پیشنهاد می کنم تو این مدت فیلم ببینید. حسابی سرتون گرم میشه و از این روزها هم تا حدی لذت می برید.:4d564ad6:
من به بچه های این تاپیک خیلی بیشتر از این سایت ها اعتماد دارم.حد اقل ماها همه از یه جنسیم و درد همو میفهمیم.اما اینا معلوم نیست یه مشت شیاد و کلاه بر دار....