من شهر اصفهان امتحان دادم که به جز خودم دوتای دیگم بودند.
حالا واسه همه اینا اعتراض زدی؟ من بعد فرصت اعتراض به اون دوتا سئوال میکروسکوپ و m پروتئین دقت کردم البته خارج از فرصت اعتراض فرستادم اما امیدوار نیستم اعمال کنن. تازه سئوال سلولی هم کوهسین جواب درست بود اینا زدن سکورین
حالا واسه همه اینا اعتراض زدی؟ من بعد فرصت اعتراض به اون دوتا سئوال میکروسکوپ و m پروتئین دقت کردم البته خارج از فرصت اعتراض فرستادم اما امیدوار نیستم اعمال کنن. تازه سئوال سلولی هم کوهسین جواب درست بود اینا زدن سکورین
کاش به همه اون سئوالات اعتراض کرده باشی. امیدوارم هردوتامون قبول بشیم
عزیزم تو که مطمئن باش قبولی. دعا کن منم بیام پیشت.راستی تو هم شنیدی که اهوازم امسال باز دونفرشو میگیره؟
خییییلی ممنوم sadra که به سئوالام جواب دادی خیلی استرس داشتم. امیدوارم خبر قبولیتو اینجا بشنوم
قربونت عزیزم.بازم بهت تبریک میگم.اصلا نگران نباش.شک نکن که جزء 3 نفر اولی.فقط میشه بگی منابع چی خودی؟من ویروسو منوری،جاوتز،مورای،وحدتو خوندم ایمنی ابوالعباس .بیوشیمی رضا محمدی و اون دو تا درسو پراکنده.تو چی خوندی دقیقا؟
سلام به همه دوستان و دکترای آینده!:thanks:
کسی هست که امسال پزشکی مولکولی شرکت کرده باشه؟! درصدامونو باهم چک کنیم؟! :33:
سروران دوست داشتنی و سخت کوش خودم که برای آزمون دکترای ویروس شرکت کرده بودن، آیا منت به دیده ی ما میذارن و سوالات ویروس رو برام میل می کنند تا ما هم صرفنظر از عجیب غریب بودن سوالات، سختی اون ها رو رویت بفرماییم؟؟!!:rolleyessmileyanim: