آزمون ورودی دوره دکتری تخصصی ( Ph.D ) سال تحصیلی 93-94

هیراد

New member
کاش به همه اون سئوالات اعتراض کرده باشی. امیدوارم هردوتامون قبول بشیم

هیراد

New member
من شهر اصفهان امتحان دادم که به جز خودم دوتای دیگم بودند.

من بعد ازمون با دوتا از بچه های دانشگاه تهران صحبت کردم به جز اون دو سه نفر دوست خودم که بهت گفتم اونام از ازمون راضی نبودن حتی یکیشون گفت ده تا سئوال ویروس نزده دارم غیر از اونهایی که اشتباه حتما زده

sadra.s

New member
حالا واسه همه اینا اعتراض زدی؟ من بعد فرصت اعتراض به اون دوتا سئوال میکروسکوپ و m پروتئین دقت کردم البته خارج از فرصت اعتراض فرستادم اما امیدوار نیستم اعمال کنن. تازه سئوال سلولی هم کوهسین جواب درست بود اینا زدن سکورین

اون سوال آستروویروس و پروتئین m رو اعتراض زدم.اگه طراحان محترم قبول کنند.

- - - Updated - - -

حالا واسه همه اینا اعتراض زدی؟ من بعد فرصت اعتراض به اون دوتا سئوال میکروسکوپ و m پروتئین دقت کردم البته خارج از فرصت اعتراض فرستادم اما امیدوار نیستم اعمال کنن. تازه سئوال سلولی هم کوهسین جواب درست بود اینا زدن سکورین

اون سوال آستروویروس و پروتئین M رو اعتراض زدم.اگه طراحان محترم قبول کنند.

هیراد

New member
عزیزم تو که مطمئن باش قبولی. دعا کن منم بیام پیشت.راستی تو هم شنیدی که اهوازم امسال باز دونفرشو میگیره؟

اره اون دوستم که هیئت علمی اونجاس گفت دوتا میگیره اون دونفر دانشگاه تهرانی میگفتن دانشگاه ایران 5نفر میگیره ولی تهران نمیدونم. البته مشکلی که هست اینه که میگن قراره از ظرفیت دانشگاهها به بین الممل اختصاص بدن اونجور همه مون باید سماق بمکیم

هیراد

New member
خییییلی ممنوم sadra که به سئوالام جواب دادی خیلی استرس داشتم. امیدوارم خبر قبولیتو اینجا بشنوم

sadra.s

New member
خییییلی ممنوم sadra که به سئوالام جواب دادی خیلی استرس داشتم. امیدوارم خبر قبولیتو اینجا بشنوم

قربونت عزیزم.بازم بهت تبریک میگم.اصلا نگران نباش.شک نکن که جزء 3 نفر اولی.فقط میشه بگی منابع چی خودی؟من ویروسو منوری،جاوتز،مورای،وحدتو خوندم ایمنی ابوالعباس .بیوشیمی رضا محمدی و اون دو تا درسو پراکنده.تو چی خوندی دقیقا؟

سلام خدمت تمامی اعضا ... این جا کسی هست دکترای ژنتیک پزشکی امسال را شرکت کرده باشه؟

هیراد

New member
قربونت عزیزم.بازم بهت تبریک میگم.اصلا نگران نباش.شک نکن که جزء 3 نفر اولی.فقط میشه بگی منابع چی خودی؟من ویروسو منوری،جاوتز،مورای،وحدتو خوندم ایمنی ابوالعباس .بیوشیمی رضا محمدی و اون دو تا درسو پراکنده.تو چی خوندی دقیقا؟

ممنون فعلا که معلوم نیست من چکار کردم به بقیه هم بستگی داره. ما تو مدرس خیلی بهمون ویروس سخت درس میدادن ریز و مولکولی از روی فیلدز درس میدن اصلا کتابای میکروبیولوژی رو قبول ندارن من از جزوات استادام و کتابای تالیفی بچه های مدرس خوندم بعلاوه کتاب تست

بیوشیمی هم کتاب تست جعفر نژاد حدودا هزار وخرده ای صفحه س تستی تشریحیه ایمنی ابوالعباس سلولی کتاب برای کنکور امار هم کتاب پیمان سلامتی که هم امار وهم اپیدمی هست البته نصفه خوندم و همونو هم مرور نکرد

آخرین ویرایش:

mehsad

New member
بچه ها همه چیز بستگی به بقیه شرکت کننده ها داره! متاسفانه هیچ کارنامه ای از دکترای وزارت بهداشت منتشر نیمشه و خب بچه هایی هم که قبول میشن یا در دسترس نیستن یا کم لطفی میکنن!
به نظرتون داشتن دو مقاله با 6 تا فرقی نداره؟
پس من چیکار کنم؟!!! هیچکس هم نیست درصدامونو چک کنیم با هم. بازم ایول به ویروس شناسیا.

mehsad

New member
راستی بچه ها یه سوال شما درس خوندن تو شهر خودتونو ترجیح میدید برا دکترا یا یکی از دانشگاه های تهرانو؟
این سوال یه دوستانه که درصداشو خوب زده ولی میخواد اول شهر خودشو بزنه بعد تهرانو! به نظرتون منطقیه؟ خوش به حالش حالا من که درصدام ضعیف تره و دوست دارم بازم تهران باشم!
والا من بهش میگم تهران قابل مقایسه نیست ولی میگه اونجا خوابگاهم نمیدنو و رفت اومدم سخته و ....!
البته یه چیزم هست وقتی شهر خودت باشی احتمال جذبت برای اینده بالاتر نیست؟

mehsad

New member
راستی بچه ها رتبه 1 ارشد بودن تو قبولی کتبی هم تاثیر داره یا فقط مصاحبه؟ چند درصد؟
آخه تو گزینه های مصاحبه معدل و رتبه رو دوستمون شینو قید نکرده بودن!

vet lab sciences

New member
سروران دوست داشتنی و سخت کوش خودم که برای آزمون دکترای ویروس شرکت کرده بودن، آیا منت به دیده ی ما میذارن و سوالات ویروس رو برام میل می کنند تا ما هم صرفنظر از عجیب غریب بودن سوالات، سختی اون ها رو رویت بفرماییم؟؟!!:rolleyessmileyanim:

negar62

New member
سلام به همه دوستان و دکترای آینده!:thanks:
کسی هست که امسال پزشکی مولکولی شرکت کرده باشه؟! درصدامونو باهم چک کنیم؟! :33:

شوکا88

New member
سلام
لطفا اگه کسی امکانش هست سوالای هماتو هم برابچه ها بذاره لطفا:28:

هیراد

New member
سروران دوست داشتنی و سخت کوش خودم که برای آزمون دکترای ویروس شرکت کرده بودن، آیا منت به دیده ی ما میذارن و سوالات ویروس رو برام میل می کنند تا ما هم صرفنظر از عجیب غریب بودن سوالات، سختی اون ها رو رویت بفرماییم؟؟!!:rolleyessmileyanim:

مگه شما هم ازمون دادید

بالا