آزمون ورودی دوره دکتری تخصصی ( Ph.D ) سال تحصیلی 93-94

sadra.s

New member
خب خیلی عالیه.حداقل وضعت از من خیلی بهتره.مطمئنم که با رتبه خوبی قبولی.از همین الان بهت تبریک میگم. من ویروس 80 ایمنی 60 سلولی 35 . Cv چی داری؟

هیراد

New member
به نظرم شما قبولید.چون اینطور که دیدم و از بقیه بچه های ویروس خبر دارم بین همه شما خیلی پرروحیه و شاد هستید.بیوشیمی رو اگه بالای 30 زده باشی خیلی خوبه.(ولی کاش بجای انقد پست دادن درصداتو میگفتی :) :) :) )

خیلی افتضاح بود درصدام نه؟ باور کن بیوشیمی منو شوکه کردجوریکه نرفتم سراغ امار

هیراد

New member
خب خیلی عالیه.حداقل وضعت از من خیلی بهتره.مطمئنم که با رتبه خوبی قبولی.از همین الان بهت تبریک میگم. من ویروس 80 ایمنی 60 سلولی 35 . Cv چی داری؟

لطفا اگه ممکنه درصد امار وبیوشیمیتم بگو من دوستم هم امتحان داده انگار شما از اون خیلی بهتر امتحان دادی

sadra.s

New member
لطفا اگه ممکنه درصد امار وبیوشیمیتم بگو من دوستم هم امتحان داده انگار شما از اون خیلی بهتر امتحان دادی

اون دوتا هم دقیقا مثل تو. آمار صفر و بیوشیمی بسته به کلید نهایی.بازم میگم مطمئن باش قبولی.شک نکن.ولی من نه.درصدات خیلی عالیه. نگفتی cv چی داری؟

هیراد

New member
شما انگار از افراد بیشتری باخبرید بقیه چکار کردن درصد هاشون همینظوره یا بالاتر من فقط از دوسه نفر خبر دارم که یکیش درصداش در حد منه ولی سی وی خیلی قوی داره اون دوتای دیگه تعریفی ندارن از شما هم پایینتر زدن

sadra.s

New member
یادم رفت بگم متاسفانه سی ویم ضعیفه:14:

ولی کتبیت اونقدر خوبه که سی ویتو ساپورت کنه.گذشته از اون بقیه بچه های ویروسم به جز تک و توک سی وی قوی ندارن.خیالت راحت باشه. تهران بودی یا اهواز؟

sadra.s

New member
شما انگار از افراد بیشتری باخبرید بقیه چکار کردن درصد هاشون همینظوره یا بالاتر من فقط از دوسه نفر خبر دارم که یکیش درصداش در حد منه ولی سی وی خیلی قوی داره اون دوتای دیگه تعریفی ندارن از شما هم پایینتر زدن

نه بابا منم با دو واسطه شنیدم که هم بچه های تهران هم بچه های اهواز خراب کردند ولی ریز درصدارو ندارم.فک کنم ارشدتم رتبه بالا بودی آره؟

هیراد

New member
اون دوتا هم دقیقا مثل تو. آمار صفر و بیوشیمی بسته به کلید نهایی.بازم میگم مطمئن باش قبولی.شک نکن.ولی من نه.درصدات خیلی عالیه. نگفتی cv چی داری؟

راستی شما هم متوجه شدی کلید سئوالا پر از غلطه ویروس که یکیش تابلو غلط بود اون سئوال میکروسکوپ هم که اصلا سئوالش مشکل داشت اخه کجای دنیا ژنوم ویروس رو با میکروسکوپ الکترونی detect میکنن حیف که من دیر متوجه غلط بودن سئوال شدم واعتراض نکردم

- - - Updated - - -

من تربیت مدرس خوندم رتبه 5

هیراد

New member
ضمنا تو اهواز فقط یک نفر شرکت کرد بقیه نمره زبان نداشتن پس خوشحال باش تو هم وضعت خوبه

هیراد

New member
من حوزه م تهران بود ولی یکی از دوستام هیئت علمی اهواز میگفت یک نفر سر جلسه بوده

sadra.s

New member
راستی شما هم متوجه شدی کلید سئوالا پر از غلطه ویروس که یکیش تابلو غلط بود اون سئوال میکروسکوپ هم که اصلا سئوالش مشکل داشت اخه کجای دنیا ژنوم ویروس رو با میکروسکوپ الکترونی detect میکنن حیف که من دیر متوجه غلط بودن سئوال شدم واعتراض نکردم

- - - updated - - -

من تربیت مدرس خوندم رتبه 5

آره.چندتا سوالای ویروس غلط بود.اون سوال مقاوم به اسید که آستروویروس میشد اما کلید زده بود وزیکولو استوماتیت،سوال میکروسکوپم که غلط بود.حتی به نظر من سوال پروتئین m در کرونا ویروسم غلط بود چون دوتا جواب داشت.هم توی کتاب جاوتز هم کتاب دکتر منوری گفته پروتئین m به عنوان پروتئین ماتریکسه و یک پروتئین ترانس ممبران.چندتا سوال دیگم اشکال داشت.

هیراد

New member
نه بابا منم با دو واسطه شنیدم که هم بچه های تهران هم بچه های اهواز خراب کردند ولی ریز درصدارو ندارم.فک کنم ارشدتم رتبه بالا بودی آره؟

نگران نباش دوست عزیز تو هم امتحانتو خوب دادی همه معتقدن امسال درصد بالای 75برا ویروس خیلی خوبه

هیراد

New member
آره.چندتا سوالای ویروس غلط بود.اون سوال مقاوم به اسید که آستروویروس میشد اما کلید زده بود وزیکولو استوماتیت،سوال میکروسکوپم که غلط بود.حتی به نظر من سوال پروتئین m در کرونا ویروسم غلط بود چون دوتا جواب داشت.هم توی کتاب جاوتز هم کتاب دکتر منوری گفته پروتئین m به عنوان پروتئین ماتریکسه و یک پروتئین ترانس ممبران.چندتا سوال دیگم اشکال داشت.

مرررررسی واقعا درست میگی همه این سئوالات مشکل داشت مرسی

sadra.s

New member
نگران نباش دوست عزیز تو هم امتحانتو خوب دادی همه معتقدن امسال درصد بالای 75برا ویروس خیلی خوبه

شاید در مورد ویروس اینجوری باشه ولی درصدای دیگم افتضاحه. در هر صورت هرچی خدا بخواد همون میشه.نگفتی حوزه تهران چند نفر امتحان دادند؟

هیراد

New member
مرررررسی واقعا درست میگی همه این سئوالات مشکل داشت مرسی

حالا واسه همه اینا اعتراض زدی؟ من بعد فرصت اعتراض به اون دوتا سئوال میکروسکوپ و m پروتئین دقت کردم البته خارج از فرصت اعتراض فرستادم اما امیدوار نیستم اعمال کنن. تازه سئوال سلولی هم کوهسین جواب درست بود اینا زدن سکورین

هیراد

New member
برات جواب دادم من که دیر رسیدم سر جلسه نشد قشنگ امار بگیرم ولی میگفتن حدودی بیست تا سی نفر پسر ودختر شرکت کردن ولی دقیقشو نمیدونم شما کجا امتحان دادی؟

بالا