به نظرم شما قبولید.چون اینطور که دیدم و از بقیه بچه های ویروس خبر دارم بین همه شما خیلی پرروحیه و شاد هستید.بیوشیمی رو اگه بالای 30 زده باشی خیلی خوبه.(ولی کاش بجای انقد پست دادن درصداتو میگفتی![]()
![]()
)
خب خیلی عالیه.حداقل وضعت از من خیلی بهتره.مطمئنم که با رتبه خوبی قبولی.از همین الان بهت تبریک میگم. من ویروس 80 ایمنی 60 سلولی 35 . Cv چی داری؟
لطفا اگه ممکنه درصد امار وبیوشیمیتم بگو من دوستم هم امتحان داده انگار شما از اون خیلی بهتر امتحان دادی
یادم رفت بگم متاسفانه سی ویم ضعیفه:14:
شما انگار از افراد بیشتری باخبرید بقیه چکار کردن درصد هاشون همینظوره یا بالاتر من فقط از دوسه نفر خبر دارم که یکیش درصداش در حد منه ولی سی وی خیلی قوی داره اون دوتای دیگه تعریفی ندارن از شما هم پایینتر زدن
اون دوتا هم دقیقا مثل تو. آمار صفر و بیوشیمی بسته به کلید نهایی.بازم میگم مطمئن باش قبولی.شک نکن.ولی من نه.درصدات خیلی عالیه. نگفتی cv چی داری؟
راستی شما هم متوجه شدی کلید سئوالا پر از غلطه ویروس که یکیش تابلو غلط بود اون سئوال میکروسکوپ هم که اصلا سئوالش مشکل داشت اخه کجای دنیا ژنوم ویروس رو با میکروسکوپ الکترونی detect میکنن حیف که من دیر متوجه غلط بودن سئوال شدم واعتراض نکردم
- - - updated - - -
من تربیت مدرس خوندم رتبه 5
من حوزه م تهران بود ولی یکی از دوستام هیئت علمی اهواز میگفت یک نفر سر جلسه بوده
نه بابا منم با دو واسطه شنیدم که هم بچه های تهران هم بچه های اهواز خراب کردند ولی ریز درصدارو ندارم.فک کنم ارشدتم رتبه بالا بودی آره؟
حوزه تهران چند نفر بودن؟
آره.چندتا سوالای ویروس غلط بود.اون سوال مقاوم به اسید که آستروویروس میشد اما کلید زده بود وزیکولو استوماتیت،سوال میکروسکوپم که غلط بود.حتی به نظر من سوال پروتئین m در کرونا ویروسم غلط بود چون دوتا جواب داشت.هم توی کتاب جاوتز هم کتاب دکتر منوری گفته پروتئین m به عنوان پروتئین ماتریکسه و یک پروتئین ترانس ممبران.چندتا سوال دیگم اشکال داشت.
نگران نباش دوست عزیز تو هم امتحانتو خوب دادی همه معتقدن امسال درصد بالای 75برا ویروس خیلی خوبه
مرررررسی واقعا درست میگی همه این سئوالات مشکل داشت مرسی
دقیقا نمیدونم ولی جمعا پسر و دختر حدود بیست تا سی نفر. شما کجا بودی