یعنی چی میشه؟؟؟؟ کی نتیجه منو میخاد ببینه؟؟؟؟ من برا دیدن مرحله اول که مطمعنم بودم قبولم باز خیلی استرس داشتم
پس احوالات همه مون یکیه حتی چرا های ذهنی مون!!!!من کلا همش با خودم فکر میکنم نکنه گزینه هارو اشتباهی وارد کرده باشمو درصدام کمتر بوده باشه؟؟؟ نکنه مدارکو ناقص فرستاده باشم؟؟؟...نکنه استادا واسه مصاحبه کم نمره داده باشن؟؟...نکنه نکنه ...
- - - Updated - - -
دقیقا مث من
پس احوالات همه مون یکیه حتی چرا های ذهنی مون!!!!
خووووشبحالت سحر تو هم اگه مث من از بیمارستان خسته شده باشی حتما خیلی چیزا ذهنتو بهم میریزهبرعکس من:sad:
ببخشید دوستان شرایط استعداد درخشان چیه؟
سلام. من خبر جدیدی ندارمبچه ها کسی خبر جدید نداره؟:j58r36j3gcr4suxymup
اون خبر 4 شنبه که شوک بود... ولی خووووووو تایید نشده هنووووووووووووووووووز:dadad4:
سلااآااااااااااام دوستان از شدت هیجان دلم مى خواد داد بززززززنم
دوستان به نظرتون کسی می تونه مقاله جعل کنه؟ مثلا وردش رو تبدیل کنه به پی دی اف و یه آرم هم با فتوشاپ بذاره رو سرش. مثلا یه نفر قبل مصاحبه ش میگفت یه دونه مقاله داره اما روز مصاحبه ش می گفت چهار تا مقاله داره (تعدادها مثالی بود) یعنی میشه عرض پنج روز از سه جا اکسپتش بیاد؟
آقا من اعتراف میکنم مازوخیسم دارم
هر چند وقت یه بار میرم سایت سنجش بعد اون صفحه اصلی رو میزنم بعد تصور میکنم نتیجه نهایی اومده بعد شوکه میشم بعد میبینم خبری نیست آروم میشم میام بیرون:black_eyed::65d6a5d6s:
خب روز مصاحبه که اساتید برد نمره ی مقاله رو می دن و اونا هم طبیعتا تحقیق نمی کنند. فکر نکنم کارشناسای سنجش هم اونقدر وقت بذارن که برن تحقیق کنن. حتی من شنیدم که اون سی دی رو ممکنه نگاه هم نکنن. یعنی هر روز خدا باید یه فکر بیفته به جونم :wacsmiley:به نظر من نمیشه چون سی دی رزومه مون رو گرفتن و میتونن تحقیق کنن، یه راه ساده ش هم اینه که اسم طرفو بزنن تو گوگل ببینن چند تا مقاله به اسمش میاد!
بدم نیستا. هیجان دارهآقا من اعتراف میکنم مازوخیسم دارم
هر چند وقت یه بار میرم سایت سنجش بعد اون صفحه اصلی رو میزنم بعد تصور میکنم نتیجه نهایی اومده بعد شوکه میشم بعد میبینم خبری نیست آروم میشم میام بیرون:black_eyed::65d6a5d6s: