rozeabi
New member
نه با قاشق امتحان کردم. خود نامرد عصب کشی شدشهرز جون شاید یه دندون دیگه ته! نزدیک دندون عقلت نیست؟ :sad:
نه با قاشق امتحان کردم. خود نامرد عصب کشی شدشهرز جون شاید یه دندون دیگه ته! نزدیک دندون عقلت نیست؟ :sad:
زمان کنکور سراسری یه دوستی داشتم از لحاظ درسی و همه چی با هم مساوی بودیم...نتیجه کنکورش مشابه من شد...هر چی به من اصرار کرد بیا سال دیگه کنکور بدیم من قبول نکردم و زدم آزمایشگاه ولی اون موند واسه سال بعد.....یه سال تحمل کرد ولی سال بعدش دندون قبول شد...الانکه گفتی دندونپزشکی یاد اون حماقت 6 سال پیشم افتادم !...
ینی چیکار کردی؟وااااااااااااااااااای علیرضااااااااااااااااااااااااا یادم نیار.. نمیدونی داغ دلمو تازه کردی:sad:
من همچین کاریو با یه انتخاب اشتباه، برا داروسازی کردم!:mad_majidonline:
زمان کنکور سراسری یه دوستی داشتم از لحاظ درسی و همه چی با هم مساوی بودیم...نتیجه کنکورش مشابه من شد...هر چی به من اصرار کرد بیا سال دیگه کنکور بدیم من قبول نکردم و زدم آزمایشگاه ولی اون موند واسه سال بعد.....یه سال تحمل کرد ولی سال بعدش دندون قبول شد...الانکه گفتی دندونپزشکی یاد اون حماقت 6 سال پیشم افتادم !...
تو نمی خواد معذرت بخوای. من می خواستم کمکتون کنم. خدافظ همگی
ابله......
تو نمی خواد معذرت بخوای. من می خواستم کمکتون کنم. خدافظ همگی
ای بابا... نسیم جان علیرضا می خواست بگه بچه ها کش ندن موضوع رو.تو نمی خواد معذرت بخوای. من می خواستم کمکتون کنم. خدافظ همگی
ای بابا... نسیم جان علیرضا می خواست بگه بچه ها کش ندن موضوع رو.
کاربر bl2k: یکی از مشکلات ما همینه که تو بحث های همدیگه دخالت می کنیم. یادمه سر درگیری گلچین با الیک هم یکی اومد گفت نمی دونم روستایی و فلان. بابا همه می تونن از خودشون دفاع کنن. این وزیر وکیل بازی درآوردن همیشه اوضاع رو خرابتر می کنه.
نظر من هم اینه که اینطوری اختلافها بزرگتر میشن. اتفاقا برخورد بچه های تایپیک با این یکی دو جریانی که پیش اومده کاملا خوب و پخته بوده. من دیشب زودتر از الیک به نسیم پیغام خصوصی دادم در این زمینه. شاید یکی دو تا پیغام دیگه هم دریافت کرده باشه و از همین کلافه شده. حالا هرچی... به هر حال قصد کمک داشت و انصافا برای ژنتیکی ها هم اطلاعات خیلی خوبی داشت. قضاوت آدمها با یکی دو کامنت منصفانه نیست.دوست خوبم بحث وکالت نیست من فقط نظرم رو کاملا محترمانه گفتم فکر میکنم این انجمن هم برای همین ساخته شده باشه.
ای بابا... نسیم جان علیرضا می خواست بگه بچه ها کش ندن موضوع رو.
کاربر bl2k: یکی از مشکلات ما همینه که تو بحث های همدیگه دخالت می کنیم. یادمه سر درگیری گلچین با الیک هم یکی اومد گفت نمی دونم روستایی و فلان. بابا همه می تونن از خودشون دفاع کنن. این وزیر وکیل بازی درآوردن همیشه اوضاع رو خرابتر می کنه.
نظر من هم اینه که اینطوری اختلافها بزرگتر میشن. اتفاقا برخورد بچه های تایپیک با این یکی دو جریانی که پیش اومده کاملا خوب و پخته بوده. من دیشب زودتر از الیک به نسیم پیغام خصوصی دادم در این زمینه. شاید یکی دو تا پیغام دیگه هم دریافت کرده باشه و از همین کلافه شده. حالا هرچی... به هر حال قصد کمک داشت و انصافا برای ژنتیکی ها هم اطلاعات خیلی خوبی داشت. قضاوت آدمها با یکی دو کامنت منصفانه نیست.
واقعا دور از شان تحصیل کرده های مملکت که با این ادبیات پاسخگوی لطف و اعتماد دوستمون "نسیم" باشیم...لطفا این صحبت ها رو دوستانه تموم کنید bl2k
بمونید با هم دعوا کنید بهتر از اینه که بخاید برید !...توام یه اکانت درست کن که دو به دو بشید !
به قول مشهدیا مشت اول هزار تومن !
واقعا نمیدونم چرا با یه اکانت دیگه اومده. :smiliess (11):
فکر کنم یه اکانت واسه تخمین رتبس یه اکانت واسه فحش دادن :smilies-azardl (113
نه با قاشق امتحان کردم. خود نامرد عصب کشی شدشه)