من فردا نه صبح میرم دانشگاه تهران
سلام ملت
منم قبول نشدم...
بیخیال....خودتونو ناراحت نکنید. ارزش ناراحت شدن رو نداره....باور کنید.
تبریک میگم به پذیرفته شده ها.
از دي که گذشت هيچ ازو ياد مکن *** فردا که نيـامـدست فريـاد مکن بر نـامده و گـذشتـه بنياد مــکن *** حالي خوش باش و عمر بر باد مکن
خب خونسردم ولی معنیش این نیست که خوشحالم!چقد شما خونسردی!اشکال نداره من به جات دارم حرص میخورم!
خب خونسردم ولی معنیش این نیست که خوشحالم!
حرص نخور.....آخه حرص برا چی؟
آخرش که چی؟
اگه قرار باشه با نتیجه ی این آزمون بهم بریزم.....همون بهتر که بمیرم!
توی دنیا بدتر از اینا میتونه برا آدم اتفاق بیفته...خب خدا رو شکر که بدتر از این پیش نیومده...
نمیخوام برم سر منبر و کلی حرفای تکراری و ... بزنم ولی اگه دقت کنیم خیلی ها الان حسرت جایگاه تحصیلی و اجتماعی و حتی خانوادگی ما رو دارن!......پس قدر داشته هامون رو بدونیم.....این راه نشد، خب دنیا که به آخر نرسیده پس محلی برای حرص خوردن نیست و معنی نداره.
خب خونسردم ولی معنیش این نیست که خوشحالم!
حرص نخور.....آخه حرص برا چی؟
آخرش که چی؟
اگه قرار باشه با نتیجه ی این آزمون بهم بریزم.....همون بهتر که بمیرم!
توی دنیا بدتر از اینا میتونه برا آدم اتفاق بیفته...خب خدا رو شکر که بدتر از این پیش نیومده...
نمیخوام برم سر منبر و کلی حرفای تکراری و ... بزنم ولی اگه دقت کنیم خیلی ها الان حسرت جایگاه تحصیلی و اجتماعی و حتی خانوادگی ما رو دارن!......پس قدر داشته هامون رو بدونیم.....این راه نشد، خب دنیا که به آخر نرسیده پس محلی برای حرص خوردن نیست و معنی نداره.
شعار و ... رو لطفاً جمعش کنین!بدترین چیز توی دنیا در حسرت چیزی که دوسش داری موندنه !!!مگه بدتر از اینم میشه!
البته علاقه شما رو نمیدونم تا چه حده!
unique قبول شدی؟
:5::5:شعار و ... رو لطفاً جمعش کنین!
حوصله ی بحث اضافی و ... رو ندارم.
جایی برای احساسات و غیره نیست الان این مهمه که یکی که نتونسته توی یه راهی به نتیجه برسه عقل و منطقش رو جمع کنه تا بدونه چه کاری ازش ساخته هست..نه اینکه بشینه زانوی غم بغل بگیره و گریه کنه و حرص بخوره! بدتر اینکه به جای دیگران حرص بخوره!
..................................................................................
اگر بدونم که با رفتنم به تهران نتیجه میگیرم 100 درصد میرم ولی خب تجربه نشون داده که نتیجه ای در کار نیست! ببینم کی تا حالا کارنامه اش رو دیده توی این آزمون؟ هیچ کس!
و چون میدونم نتیجه ای در پی نداره جز خستگی و وقت تلف کردن و اعصاب خورد کنی برا همون نمیرم پی اش.
و میرم سراغ راه های دیگه.
.................................................
در مورد بدترین و .. باید خدمتتون عرض کنم که بله، بدتر ازینم وجود داره! نمیدونم شاید درک شما از زندگی فقط محدود به رشته ی تحصیلی باشه که اینو میگید وگرنه خیلی مسایل توی زندگی وجود داره که ارزشش خیلی خیلی بیشتره.
یک سوال: آیا در زندگی تون چیزی وجود نداره که ارزشش بالاتر از پزشکی باشه؟
زندگی انسان باید غنی تر از اینا باشه...
منم نگفتم بالکل بیخیال تحصیل و ... میشم!
.....................................................
اصلاً چطوره بیایم اینجا و به سر و کله هم بزنیم که تو چرا اینقدر خونسردی و تو چرا این همه ناراحتی...؟ خوبه؟
خب......هر کی قبول شده تبریک.......و هر کی قبول نشده دیگه نمیگیم تسلیت!
مگه چی شده؟
هر کسی هم خودش هر طور صلاح میدونه میتونه با این قضیه برخورد بکنه...میتونه خودکشی بکنه از فرط علاقه به پزشکی یا نه میتونه از فرط علاقه به پزشکی به فکر راهکارهای منطقی و عملی دیگه ای باشه!
شما هم اول بیا آزمون رو شرکت کن بعدش تو چنین بحث هایی شرکت کن...
اول بیا و قبول شو یا رد شو و در موقعیت بقیه قرار بگیر بعدش نظرات این چنینی بده در مورد شدت علایق بقیه به چیزی!
من دیگه حرفی ندارم.
فعلاً بدرود.
با سلامبچه ها بهم میگین لطفا نتایج دقیق و تعداد نفرات را کدوم سایت زده?
هیچ خیری ندارید هیچ کدومتوون . خودم تنها میرم . خداحافظبرای همیشه
سلام.من قبلا این قسمت را دنبال میکردم اما امروز که جوابها اومد دیگه طاقت نیوردم ننویسم از این همه ظلم.ما جوانها را مسخره کردن فقط10 نفرررررررر!!!!!!!!!!با اون سوالهای چرت!!!!!!!!خدا ازشون نگذره.عمرمون را تلف کردیم چقد خوشخییال بودم فکر میکردم ظلمی وجود نداره در این مورد.سرم داره میترکه منم فردا حاضرم بیام تهران یونی.لطفا ساعت دقیقشو بگید