آزمون دوره ششم لیسانس به پزشکی چطور بود؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

a_67

New member
سلام ملت
منم قبول نشدم...
بیخیال....خودتونو ناراحت نکنید. ارزش ناراحت شدن رو نداره....باور کنید.
تبریک میگم به پذیرفته شده ها.

از دي که گذشت هيچ ازو ياد مکن *** فردا که نيـامـدست فريـاد مکن بر نـامده و گـذشتـه بنياد مــکن *** حالي خوش باش و عمر بر باد مکن

آخرین ویرایش:

goleyakh

New member
من فردا نه صبح میرم دانشگاه تهران

حتما برو .حیف که من تهران نیستم والا حتما میومدم.........
من شنیده بودم همش پارتی بازیه ولی حالا مطمئن شدم .خدا ازشون نگذره اگه اینطوریه و الکی وقت ملت و میگیرن!
بچه ها من دارم دق میکنم !!!!!!

masoud13

New member
من فردا نه صب میرم دانشگاه تهران و شاید وزارت خونه و شاید به دررررررک .کی میاد ؟

goleyakh

New member
سلام ملت
منم قبول نشدم...
بیخیال....خودتونو ناراحت نکنید. ارزش ناراحت شدن رو نداره....باور کنید.
تبریک میگم به پذیرفته شده ها.

از دي که گذشت هيچ ازو ياد مکن *** فردا که نيـامـدست فريـاد مکن بر نـامده و گـذشتـه بنياد مــکن *** حالي خوش باش و عمر بر باد مکن

چقد شما خونسردی!اشکال نداره من به جات دارم حرص میخورم!

masoud13

New member
بچه ها یکی که نامه نگاریش خوبه یه نامه واسه ریاست تهران یونی بنویسه من اصلا دل و دماغشو ندارم ...:sadsmiley:

a_67

New member
چقد شما خونسردی!اشکال نداره من به جات دارم حرص میخورم!
خب خونسردم ولی معنیش این نیست که خوشحالم!
حرص نخور.....آخه حرص برا چی؟
آخرش که چی؟
اگه قرار باشه با نتیجه ی این آزمون بهم بریزم.....همون بهتر که بمیرم!
توی دنیا بدتر از اینا میتونه برا آدم اتفاق بیفته...خب خدا رو شکر که بدتر از این پیش نیومده...
نمیخوام برم سر منبر و کلی حرفای تکراری و ... بزنم ولی اگه دقت کنیم خیلی ها الان حسرت جایگاه تحصیلی و اجتماعی و حتی خانوادگی ما رو دارن!......پس قدر داشته هامون رو بدونیم.....این راه نشد، خب دنیا که به آخر نرسیده پس محلی برای حرص خوردن نیست و معنی نداره.

jonothan

New member
کاش منم تهران بودم و میومدم بچه ها اگه ارشد خونده بودم حتما قبول میشدم

masoud13

New member
آخرش که چی؟
توی دنیا بدتر از اینا میتونه برا آدم اتفاق بیفته...خب خدا رو شکر که بدتر از این پیش نیومده...
نمیخوام برم سر منبر و کلی حرفای تکراری و ... بزنم ولی اگه دقت کنیم خیلی ها الان حسرت جایگاه تحصیلی و اجتماعی و حتی خانوادگی ما رو دارن!......پس قدر داشته هامون رو بدونیم.....این راه نشد، خب دنیا که به آخر نرسیده پس محلی برای حرص خوردن نیست و معنی نداره.

الان وقتش نیست این حرفارو بزار واسه دوسه روز بعد .

masoud13

New member
هیچ خیری ندارید هیچ کدومتوون . خودم تنها میرم . خداحافظبرای همیشه

goleyakh

New member
آخرش که چی؟

بدترین چیز توی دنیا در حسرت چیزی که دوسش داری موندنه !!!مگه بدتر از اینم میشه!
البته علاقه شما رو نمیدونم تا چه حده!

آخرین ویرایش توسط مدیر:

a_67

New member
بدترین چیز توی دنیا در حسرت چیزی که دوسش داری موندنه !!!مگه بدتر از اینم میشه!
البته علاقه شما رو نمیدونم تا چه حده!
شعار و ... رو لطفاً جمعش کنین!
حوصله ی بحث اضافی و ... رو ندارم.
جایی برای احساسات و غیره نیست الان این مهمه که یکی که نتونسته توی یه راهی به نتیجه برسه عقل و منطقش رو جمع کنه تا بدونه چه کاری ازش ساخته هست..نه اینکه بشینه زانوی غم بغل بگیره و گریه کنه و حرص بخوره! بدتر اینکه به جای دیگران حرص بخوره!
..................................................................................
اگر بدونم که با رفتنم به تهران نتیجه میگیرم 100 درصد میرم ولی خب تجربه نشون داده که نتیجه ای در کار نیست! ببینم کی تا حالا کارنامه اش رو دیده توی این آزمون؟ هیچ کس!
و چون میدونم نتیجه ای در پی نداره جز خستگی و وقت تلف کردن و اعصاب خورد کنی برا همون نمیرم پی اش.
و میرم سراغ راه های دیگه.
.................................................
در مورد بدترین و .. باید خدمتتون عرض کنم که بله، بدتر ازینم وجود داره! نمیدونم شاید درک شما از زندگی فقط محدود به رشته ی تحصیلی باشه که اینو میگید وگرنه خیلی مسایل توی زندگی وجود داره که ارزشش خیلی خیلی بیشتره.
یک سوال: آیا در زندگی تون چیزی وجود نداره که ارزشش بالاتر از پزشکی باشه؟
زندگی انسان باید غنی تر از اینا باشه...
منم نگفتم بالکل بیخیال تحصیل و ... میشم!
.....................................................
اصلاً چطوره بیایم اینجا و به سر و کله هم بزنیم که تو چرا اینقدر خونسردی و تو چرا این همه ناراحتی...؟ خوبه؟
خب......هر کی قبول شده تبریک.......و هر کی قبول نشده دیگه نمیگیم تسلیت!
مگه چی شده؟
هر کسی هم خودش هر طور صلاح میدونه میتونه با این قضیه برخورد بکنه...میتونه خودکشی بکنه از فرط علاقه به پزشکی یا نه میتونه از فرط علاقه به پزشکی به فکر راهکارهای منطقی و عملی دیگه ای باشه!
شما هم اول بیا آزمون رو شرکت کن بعدش تو چنین بحث هایی شرکت کن...
اول بیا و قبول شو یا رد شو و در موقعیت بقیه قرار بگیر بعدش نظرات این چنینی بده در مورد شدت علایق بقیه به چیزی!
من دیگه حرفی ندارم.
فعلاً بدرود.

آخرین ویرایش:

unique

New member
unique قبول شدی؟

نه قبول نشدم ....

فقط میتونم اظهار بهت زدگی کنم ...

به این نتیجه رسیدم که نباید تو این ازمون شرکت کرد.....آزمونی که نه جزوه نه جهاد نه کلاس نه 17ساعت درس خوندن نتیجه ای درش نداره

آزمونی که نه قانون منده نه باید اولش مشخصه نه نباید آخرش ...شرکت کردن درش فقط یه حماقت محضه حماقتی که من مرتکبش شدم...عمرمو تلف کردم ....شاگرد اول کلاسم بودم همین یونی تهران خراب شده...درصورتی که شاگرد دوم کلاس امتحان داد ارشد قبول شد ولی من اسرار کردم رو این آزمون اون الان ترم آخر من هنوز...

امتحانو عالی دادم عالی طوری که نتونی تصورشو کنی ...الان فقط یه نتیجه میتونم بگیرم حرفی که یکی از مسئولای اجراییش گف که اگه پول داری شرایط قبولیشو بخر نداری شرکت نکن...من خندیدم گفتم مگه میشه الان ...متوجه شدم درسته ....
فردا حضوری رسیدگی میکنم...شده تا شکایت ازشون میرم... 10نفر؟رو چه حقی رو چه قانونی و حسابی تعداد پذیرشو کم کردن از20 نفر به 10 نفر رسوندن ؟شاید من به حد نصاب رسیده باشم شاید نفر11م باشم این ظلم نیس در حق من یا امثال من به خاطر یه تصمیم احمقانه اون همه زحمتش نادیده گرفته بشه...باید همه جا ثابت کنیم ما بی قانون ترین کشوریم که اینجا ایرانه که جهان سومیم...

جمع کنین بابا بی خود وقت و عمر جوونای مردم و با مسخره بازی تلف نکنین...

یه توصیه اگه امسال ارشد شرکت کردین .....امتحانو با همین اطلاعاتی که از این آزمون دارین شرکت کنین حتما نتیجه میگیرین...

سلام.من قبلا این قسمت را دنبال میکردم اما امروز که جوابها اومد دیگه طاقت نیوردم ننویسم از این همه ظلم.ما جوانها را مسخره کردن فقط10 نفرررررررر!!!!!!!!!!با اون سوالهای چرت!!!!!!!!خدا ازشون نگذره.عمرمون را تلف کردیم چقد خوشخییال بودم فکر میکردم ظلمی وجود نداره در این مورد.سرم داره میترکه منم فردا حاضرم بیام تهران یونی.لطفا ساعت دقیقشو بگید

goleyakh

New member
شعار و ... رو لطفاً جمعش کنین!
حوصله ی بحث اضافی و ... رو ندارم.
جایی برای احساسات و غیره نیست الان این مهمه که یکی که نتونسته توی یه راهی به نتیجه برسه عقل و منطقش رو جمع کنه تا بدونه چه کاری ازش ساخته هست..نه اینکه بشینه زانوی غم بغل بگیره و گریه کنه و حرص بخوره! بدتر اینکه به جای دیگران حرص بخوره!
..................................................................................
اگر بدونم که با رفتنم به تهران نتیجه میگیرم 100 درصد میرم ولی خب تجربه نشون داده که نتیجه ای در کار نیست! ببینم کی تا حالا کارنامه اش رو دیده توی این آزمون؟ هیچ کس!
و چون میدونم نتیجه ای در پی نداره جز خستگی و وقت تلف کردن و اعصاب خورد کنی برا همون نمیرم پی اش.
و میرم سراغ راه های دیگه.
.................................................
در مورد بدترین و .. باید خدمتتون عرض کنم که بله، بدتر ازینم وجود داره! نمیدونم شاید درک شما از زندگی فقط محدود به رشته ی تحصیلی باشه که اینو میگید وگرنه خیلی مسایل توی زندگی وجود داره که ارزشش خیلی خیلی بیشتره.
یک سوال: آیا در زندگی تون چیزی وجود نداره که ارزشش بالاتر از پزشکی باشه؟
زندگی انسان باید غنی تر از اینا باشه...
منم نگفتم بالکل بیخیال تحصیل و ... میشم!
.....................................................
اصلاً چطوره بیایم اینجا و به سر و کله هم بزنیم که تو چرا اینقدر خونسردی و تو چرا این همه ناراحتی...؟ خوبه؟
خب......هر کی قبول شده تبریک.......و هر کی قبول نشده دیگه نمیگیم تسلیت!
مگه چی شده؟
هر کسی هم خودش هر طور صلاح میدونه میتونه با این قضیه برخورد بکنه...میتونه خودکشی بکنه از فرط علاقه به پزشکی یا نه میتونه از فرط علاقه به پزشکی به فکر راهکارهای منطقی و عملی دیگه ای باشه!
شما هم اول بیا آزمون رو شرکت کن بعدش تو چنین بحث هایی شرکت کن...
اول بیا و قبول شو یا رد شو و در موقعیت بقیه قرار بگیر بعدش نظرات این چنینی بده در مورد شدت علایق بقیه به چیزی!
من دیگه حرفی ندارم.
فعلاً بدرود.
:5::5:
ببخشید اگه با حرفام باعثه رنجیدنتون شدم.خدا میدونه که قصد بدی نداشتم .من فقط با توجه به احساس خودم این حرف رو زدم و به همین خاطر گفتم که شدت علاقه شمارو نمیدونم!نه اینکه چون شما واست مهم نبوده قبول شی ویا علاقه نداشتی حالا خونسردی!

من فقط منظورم این بود که من هم از ناراحتی شما وبقیه بچه هایی که قبول نشدن ناراحتم همین.چون احساس کردم دارم سال دیگه خودمو میبینم .....

من نمیگم پزشکی ارزش اینکارا رو داره که آدم خودکشی کنه و....فقط چون احساس کردم خونسردید تعجب کردم همین.به هر حال برخورد آدما در شرایط سخت با هم فرق میکنه!

و همه اینا هیچ کدوم ربطی به اینکه آزمونو شرکت کرده باشی یا نه و بخوای نظر بدی نداره!:ph34r-smiley:

با اینکه نفهمیدم چرا ناراحت شدین ولی متاسفم!:riz513:

zeindinho

New member
خیلی نامردن تازه کلی امیدوار.شده بودم ک میشه بدون کنکور سراسری هم ب پزشکی فکر کرد اخه تا کی میخوان همه چیزا با پارتی بازی پیش ببرن همین پارتی بازی ها را کردن که شدیم جهان سوم نذاشتن هیچکس با استعداد و علاقش پیش بره هیچکس سرجای خودش نیست ققط منافع خودشون مهمه

zeindinho

New member
بچه ها بهم میگین لطفا نتایج دقیق و تعداد نفرات را کدوم سایت زده?

a_67

New member
بچه ها بهم میگین لطفا نتایج دقیق و تعداد نفرات را کدوم سایت زده?
با سلام
اسامی پذیرفته شده های ششمین دوره آزمون لیسانس به پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران:
اطلاعيه ها-معاونت آموزشی - دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران-اسامي پذيرفته شدگان مرحله اول ششمين دوره آزمون پذيرش دانشجو از
با تشکر

unique

New member
هیچ خیری ندارید هیچ کدومتوون . خودم تنها میرم . خداحافظبرای همیشه

سلام.من قبلا این قسمت را دنبال میکردم اما امروز که جوابها اومد دیگه طاقت نیوردم ننویسم از این همه ظلم.ما جوانها را مسخره کردن فقط10 نفرررررررر!!!!!!!!!!با اون سوالهای چرت!!!!!!!!خدا ازشون نگذره.عمرمون را تلف کردیم چقد خوشخییال بودم فکر میکردم ظلمی وجود نداره در این مورد.سرم داره میترکه منم فردا حاضرم بیام تهران یونی.لطفا ساعت دقیقشو بگید

من 9_9.30میرم پیش موسوی.....

سر قدس ...ساختمان مرکزی یونی علوم پزشکی تهران...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا