بجه ها کسی شانسی زده گرفته باشه
R rezaaaaa New member 2013-03-05 #123 a.behvand گفت: بجه ها بالای 85 پاس میشن واسه منم دعا کنید کلیک کنید تا باز شود... salam.man doa mikonam ke ghabul shi! fekr mikonam be ehtemale 80darsad pass mishi enshaalah!
a.behvand گفت: بجه ها بالای 85 پاس میشن واسه منم دعا کنید کلیک کنید تا باز شود... salam.man doa mikonam ke ghabul shi! fekr mikonam be ehtemale 80darsad pass mishi enshaalah!
M Mahsa_Sh New member 2013-03-17 #124 سلام دوستان جواب علوم پایه امروز ظهر اومد من 127 شدم خداروشکر امیدوارم همگی موفق باشید
M Mahsa_Sh New member 2013-03-18 #126 rezaaaaa گفت: salam,manam 181 shodam,thank God! کلیک کنید تا باز شود... واقعا بهتون تبریک میگم آقای دکتر گل کاشتید ایشابا موفقیت های آتی...
rezaaaaa گفت: salam,manam 181 shodam,thank God! کلیک کنید تا باز شود... واقعا بهتون تبریک میگم آقای دکتر گل کاشتید ایشابا موفقیت های آتی...
M Mahsa_Sh New member 2013-03-19 #128 soheil گفت: منم 114 )))))))))))) کلیک کنید تا باز شود... تبریک میگم آقای دکتر ایشالا همیشه موفق باشید
soheil گفت: منم 114 )))))))))))) کلیک کنید تا باز شود... تبریک میگم آقای دکتر ایشالا همیشه موفق باشید
R rezaaaaa New member 2013-03-20 #129 Mahsa_Sh گفت: واقعا بهتون تبریک میگم آقای دکتر گل کاشتید ایشابا موفقیت های آتی... کلیک کنید تا باز شود... kheili mamnoon mahsa khanum ishala shoma ham hamishe movafagh bashid!
Mahsa_Sh گفت: واقعا بهتون تبریک میگم آقای دکتر گل کاشتید ایشابا موفقیت های آتی... کلیک کنید تا باز شود... kheili mamnoon mahsa khanum ishala shoma ham hamishe movafagh bashid!
R rezaaaaa New member 2013-03-20 #130 soheil گفت: منم 114 )))))))))))) کلیک کنید تا باز شود... manam tabrik migam! khalas shodi az share olum paye!
soheil گفت: منم 114 )))))))))))) کلیک کنید تا باز شود... manam tabrik migam! khalas shodi az share olum paye!
R rezaaaaa New member 2013-03-20 #132 dustan shoma midunid taghriban chand nafar az dandanpezeshki tu in azmoon sherkat kardan? ya inke 2.5 darsade aval chand nafaro shamel mishe?
dustan shoma midunid taghriban chand nafar az dandanpezeshki tu in azmoon sherkat kardan? ya inke 2.5 darsade aval chand nafaro shamel mishe?
M Mahsa_Sh New member 2013-03-20 #133 rezaaaaa گفت: eide hame mobarak! کلیک کنید تا باز شود... منم از طرف خودم عید رو به همه همکارای عزیزم تبریک میگم امیدوارم سالی پر از سلامتی و برکت و موفقیت داشته باشید و کلی نمره های عالی
rezaaaaa گفت: eide hame mobarak! کلیک کنید تا باز شود... منم از طرف خودم عید رو به همه همکارای عزیزم تبریک میگم امیدوارم سالی پر از سلامتی و برکت و موفقیت داشته باشید و کلی نمره های عالی
Oracle New member 2013-03-20 #134 سال نو رو به همتون تبریک میگم امیدوارم سال بسیار خوبی رو پیش رو داشته باشین.
ش شادیا New member 2013-03-20 #135 سلام چقدر همتون خوشحالین به همه تون تبریک میگم:thanks: ایشالا همیشه خوش باشین و خبرای خوش ازتون توی این سایت بشنویم... التماس دعا:riz304:
سلام چقدر همتون خوشحالین به همه تون تبریک میگم:thanks: ایشالا همیشه خوش باشین و خبرای خوش ازتون توی این سایت بشنویم... التماس دعا:riz304:
S shimash New member 2013-08-25 #136 سلام من به سوالات علوم پایه دندون پزشکی از سال 89 تا 91 احتیاج دارم. کسی اگر هر 1 آزمون رو داره ممکنه لینکش رو بهم بده؟ ممنون میشم :sadsmiley:
سلام من به سوالات علوم پایه دندون پزشکی از سال 89 تا 91 احتیاج دارم. کسی اگر هر 1 آزمون رو داره ممکنه لینکش رو بهم بده؟ ممنون میشم :sadsmiley: