بچه هاااااااااااااااااااااااااااااااا کمک !!!!!من خیلییییییییییییییییییییییییی کم شدن 94شدم پاس میشم؟؟؟؟
۹۱ یعنی پاس میکن؟؟
ایشالا همه رو پاس کنن همین ۸۵ به بالایی که شما میگین ولی بچه های دانشگاه ما همه میگفتن سخت بود!!
salam. Man 154 shodam. Kheili kamtar az entezaram bud. Chon chans soale eshtebah dasht. Masalan madeye p baese dard mishe tu soal mige nemishe. Ya shajarenameye jenetic ya inke sakhtare tsh ba baghie hormuna fargh dasht.
kheili mamnoon shoma ham enshaalah movafagh bashid hamishe! azmayeshe P.T vase masire kharejie eneghad va factore 5 estefade mishe bana bar matne robbins!تبریک میگم آقا رضا
واقعا گل کاشتین
ایشالا امتحانات آتی و امتحان تخصص هم همین جوری عالی بدید
راستی یه سوال دیگه که توی کلید a اشتباه هست اون سواله که ج میشه فاکتور 5 و 8 انعقاد
kheili mamnoon shoma ham enshaalah movafagh bashid hamishe! Azmayeshe p.t vase masire kharejie eneghad va factore 5 estefade mishe bana bar matne robbins!
ممنون آقا رضا
راستی اون سوالی که گفتم منظورم سومین سوال فیزیولوژی بود
جواب میشه گزینه الف ولی فکرمیکنم توی کلید a اشتباه یه گزینه دیگه رو انتخاب کرده
کلید الف همون گزینه الف رو زده... درسته!
Salam. Man 154 shodam. Kheili kamtar az entezaram bud. Chon chans soale eshtebah dasht. Masalan madeye p baese dard mishe tu soal mige nemishe. Ya shajarenameye jenetic ya inke sakhtare TSH ba baghie hormuna fargh dasht.
بچه ها فکر نمی کنین سوال آخر ویروس شناسی (86 دفترچه الف) جواب ج هم درسته؟؟ توی کتاب میر نوشته هر دو توی عفونت حاد وجود دارند؟؟؟