یعنی چی مرور نمیکنی ؟؟!!!!! بگو نخونی سنگینتری دیگه:smiliess (3):برای فیزیولوژی من کتاب خلاصه گایتون رو خوندم و درسنامه جامع فیزیولوژی از کامران قاسمی و علی راستگار فرج زاده
از درسنامه خیلی راضی بودم ..... واقعا خوب بود .... من بعضی فصل های فیزیولوژی رو اصلا از گایتون نخوندم فقط از این درسنامه خوندم و حتی بهتر جواب گرفتم( قسمت پاسخ تشریحیاش رو).....البته شاید مشکل از نوع خوندن من بود چون این کتاب سوالاش دسته بندی شده ست و کار آدم رو راحت میکنه
من بزرگترین اشتباهم همیشه اینه که برای آزمون ها(چه دانشگاه و چه کنکور) مرور نمیکنم و همین هم باعث نتیجه بد کنکورم شد
من یه کتاب خوندم 300 صفحه بود . در رو نداره باید بخونی !! تازه گاهی وقتا باید بعضی مبحثا رو هم از یه کتاب دیگه بخونیآخه برای فیزیولوژی خلاصه گایتون خیلی زیاده.اونطور که من فهمیدم خلاصه اش 500 صفحه است درسته؟؟
دوستان برای بیوشیمی کتاب شهبازی ملک نیا خیلی خوبه، یه جورایی ب زیستتونم کمک میکنه. من ی کتاب زیست از موسس د خ گرفتم اونم خیلی خوب بود ولی حیف ک نرسیدم کامل کامل بخونمش البته یکم گرونه
سلام بچه ها منم هستم.شما شیمی رو از رو چی می خونین؟ نظرتون در مورد کتاب برای کنکور بیوشیمی چیه؟
سلام به همه بچه ها
من سال گذشته از تجربیات آقای مهدی سلیمانی دانشجوی نانو تبریز استفاده کردم برای 2تا درس فیزیو لوزی وبیو فیزیک که فک میکنم اگه کامل خونده بودم مسلما نتیجه بهتر میشد والبته من تمام مطالب رو حفظ کردم والان هیچی یادم نیست!!!!!!!!!!!!!!!!
ولی درکل کتابای خوبی بودن فیزیولوژی کتاب دکتر قاسمی تست جامع وکتاب بیوفیزیک که بازم ازشون تشکر میکنم وامیدوارم در تمام مراحل زندگیشون موفق باشن
برای فیزیولوژی حواستون باشه که بعضی خلاصه های موجود در بازار زیادی خلاصه هستند پس دقت کنید که گرفتار همچین خلاصه هایی نشید.
درسنامه جامع فیزیولوژی که میگید از دکتر قاسمی،اسم کوچیک دکتر رو میشه بگید؟مث اینکه دوتا دکتر قاسمی داریم!!!
نمدونم چرا نمیخوره همون کتاب تست باجواب گزینه ای آذریان