خواهش میکنم . خوب دیگه کارت که خیلی راحته نانو . زیست که فولی مشکلی نداری :thumbsupsmileyanim:
خوب از خیلیا که رشته شون غیر مرتبطه جلوتری . باید خوشحال باشی نانو جان اما با این حال باید تلاش کنی زییییییییادخوب آره یه چیزایی خوندیم ولی فول نیستیم.
دوستان یعنی واقعا لازم نیست منابع اصلی رو بخونیم؟ مثل فیزیوی گایتون و سلول ملکولی لودیش؟؟؟
دوستان برای بیوشیمی کتاب شهبازی ملک نیا خیلی خوبه، یه جورایی ب زیستتونم کمک میکنه. من ی کتاب زیست از موسس د خ گرفتم اونم خیلی خوب بود ولی حیف ک نرسیدم کامل کامل بخونمش البته یکم گرونه
والا از پستتون خون می چکید !!!! شوخی میکنیما ! شما دعا کنید شاید یه فرجی شد خدا بزرگه . در هر صورت باید همه به هم کمک کنیم . منم هر چی از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم:riz304:من کجام عصبانیه عزیزم؟؟؟؟ ان شالله تو قبولی و به عنوان استاد میای پیج ما واسه نظارت.
دوستان کسی میدونه نتایج آزاد وبین الملل کی میاد؟
کسی راجب شهریه اطلاعات دقیقی داره؟
من از هر کی میپرسم 1جوابی میده که با قبلی خیلی تفاوت داره؟
کسی تهران (دانشگا ایران)یا تبریز زندگی میکنه که بتونه حضوری پرسو جو کنه از دانشگاخواهش میکنم؟
من زنگ زدم بین الملل تبربز گفتن سالانه 10درصد افزایش قیمت داریم که من حساب کردم میشه نیم ملیون؟یعنی کلا 5ونیم ملیون
یکی از دوستامم میگفت ترمی 9ملیون که بعد فهمیدم احتملا مال رشتهای پزشکی و....هست
برای شیمی خوندن تست مفید تره از متن کتابه !! اگه خوب واسه آلی کسی پیدا کرد ما رو هم خبر کنه چون کتاب خوندنش فایده نداره . بیوفیزیک که خان چمنی رو همه میخونن با تست که کافیه جواب میده . فیزیو خلاصه گایتون بخون . من خودم دارم بررسی میکنم ببینم کدوم بهتره که البته خلاصه ها خیلی با هم فرق نداره. پارسال برای کنکور خوندم 50 زدم بد نبود اما بهتر هم میشد زد اگه منبع درست بود . خبر میدمبچه ها برای شیمی و بیوفیزیک و فیزیولوژی کتاب خوب معرفی کنید لطفا؟؟؟!!!
سلام خوش اومدی . شیمی رو در نظر دارم تست بخونم مگر ج ز و (هر چی اسمشو مینویسم نمیاد رو صفحه خودتون منظورو بگیرید . کاغذهایی که محتوی اطلاعات دست نویس میباشد !!!) خوب به دستمون برسه . بیوشیمی برای کنکور رو اطلاعی در موردش ندرم اما ندیدم کسی خونده باشه .سلام بچه ها منم هستم.شما شیمی رو از رو چی می خونین؟ نظرتون در مورد کتاب برای کنکور بیوشیمی چیه؟
خیلی خوبه شروع کردی اما من تنبلیم مییاد خیلی . به نظرم زوده آخ آخ آخ آخ امان از تنبلیمن امروز کلمات 504 رو شروع کردم....از اونجایی که قبلا خوندمشون سریع داره پیش میره....امیدوارم بتونم هر روز بخونم
طی این چند روز هم فیزیولوژی غدد رو میخوام بخونم .....البته فقط برای کنکور نیست بیشتر بخاطر رشته خودم هست ولی با یه تیر دو نشون میشه
راضیه جون کتاب زیست رو فقط باید از د خ بگیریم ؟؟ این کتاب بیوشیمی جلدش چه رنگیه ؟ مشخصاتو بگو یه وقت اشتباه نگیریم .
خیلی خوبه شروع کردی اما من تنبلیم مییاد خیلی . به نظرم زوده آخ آخ آخ آخ امان از تنبلی