آدمهایی که دنیا رو قشنگ میکنن

am-ml

New member
بعضی آدمها هستن با چیزهای کوچک دنیا رو قشنگ میکنن

آدمایی هستن که

هروقت ازشون بپرسی چطوری؟ می گن خوبم..

وقتی می بینن یه گنجشک داره رو زمین دنبال غذا می گرده,

راهشون رو کج می کنن از یه طرف دیگه می رن که اون نپره...

اگه یخ ام بزنن, دستتو ول نمی کنن بزارن تو جیبشون...

آدمایی که از بغل کردن بیشتر آرامش می گیرن تا از چیز دیگه

همونایین که براتون حاضرن هرکاری بکنن

اینا فرشتن...

تو رو خدا اگه پیداشون کردین , اذیتشون نکنین...

تنهاشون نزارین , داغون می شن !!!

همین‌ها هستند که دنیا را جای بهتری می کنند

مثل آن راننده تاکسی‌ای که حتی اگر در ماشینش را محکم ببندی بلند می گوید: روز خوبی داشته باشی.

... آدم‌هایی که توی اتوبوس وقتی تصادفی چشم در چشمشان می شوی، دستپاچه رو بر نمی‌گردانند، لبخند می زنند و هنوز نگاهت می کنند.

آدم‌هایی که حواسشان به بچه های خسته ی توی مترو هست، بهشان جا می دهند، گاهی بغلشان می کنند.

دوست هایی که بدون مناسبت کادو می خرند،... مثلا می گویند این شال پشت ویترین انگار مال تو بود. یا گاهی دفتریادداشتی، نشان کتابی، پیکسلی.

آدم‌هایی که از سر چهار راه، نرگس نوبرانه می خرند و با گل می روند خانه.

آدم‌های پیامک‌های آخر شب، که یادشان نمی رود گاهی قبل از خواب، به دوستانشان یادآوری کنند که چه عزیزند، آدم‌های پیامک‌های پُر مهر بی بهانه، حتی اگر با آن ها بدخلقی و بی حوصلگی کرده باشی.

آدم‌هایی که هر چند وقت یک بار ایمیل پرمحبتی می زنند که مثلا تو را می خوانم و بعد از هر یادداشت غمگین، خط‌هایی می نویسند که یعنی هستند کسانی که غم هیچ کس را تاب نمی آوردند.

آدم‌هایی که اگر توی کلاس تازه وارد باشی، زود صندلی کنارشان را با لبخند تعارف می کنند که غریبگی نکنی.

آدم‌هایی که خنده را از دنیا دریغ نمی کنند، توی پیاده رو بستنی چوبی لیس می زنند و روی جدول لی لی می کنند.

همین‌ها هستند که دنیا را جای بهتری می کنند برای زندگی کردن

مثل دوستی که همیشه موقع دست دادن خداحافظی، آن لحظه‌ی قبل از رها کردن دست، با نوک انگشت‌هاش به دست‌هایت یک فشار کوچک می دهد… چیزی شبیه یک بوسه

وقتی از کنارشون رد میشی بوی عطرشون تو هوا مونده

وقتی باهاشون دست میدی دستت بوی عطرشونو گرفته

وقتی بارون میاد دستاشون رو به آسمونه

وقتی بهشون زنگ میزنی حتی وقتی که تازه خوابیدن با خوشرویی جواب میدنو میگن خوب شد زنگ زدی باید بلند میشدم

وقتی یه بچه میبینن سرشار از شورو شوق میشن و باهاش شروع به بازی کردن میشن

تو حموم آواز میخونن

آره همین ها هستند که هم دنیا رو زیبا میکنن هم زندگی رو لذت بخش میکنن

ba ba barghi

Well-known member
من خودم یکی از این آدمام !!! .....
الان سیل کثیری از بچه ها میان بهم میگن وقت کردی خودتو تحویل بگیر!!!بابا شوخی کردم!!!!!
جالبناک بود!
شکرا کثیرا

shima.p

New member
وقتی این متن رو خوندم کلی گریه کردم
آخه من یه همچین کسی رو از دس دادم
خیلی دلم گرفته

akhbar

New member
به نظر من خوشبختی یعنی همین,یعنی همچین افرادی که2رو ورت باشن و از بودن در کنارشون لذت ببری و بدونی ثانیه های عمرت گرچه داره سپری میشه، اما تو هم از سپری شدنش لذت میبری.بخدا اینجوری خوشبختی به همین راحتی

shima.p

New member
به نظر من خوشبختی یعنی همین,یعنی همچین افرادی که2رو ورت باشن و از بودن در کنارشون لذت ببری و بدونی ثانیه های عمرت گرچه داره سپری میشه، اما تو هم از سپری شدنش لذت میبری.بخدا اینجوری خوشبختی به همین راحتی
موافقم
خوشبختی یه حس خوبه نه ثروت و مقام
دقت کردین بعضی وقتا که خیلی خوشحالین فک میکنین دیگه آخرشه و بهتر از این نمیشه!!!!!!!!!! خوشبختی همونه
اینطور آدما باعث میشن ما مدام احساس خوشبختی کنیم

tata

New member
بسیار بسیار زیبا بود
اگه اکثر مردم اینجوری بودن دنیا چه جای قشنگی بود..... :28:

باید از خودمون شروع کنیم :a2d3:

MOHAMMAD.R

New member

اکثر آدمای خوش بین این ویژگی ها رو توی وجودشون دارن,سرشارن از انرژی مثبت و این یه نعمته که حداقل اگه خودت اینجوری نیستی یه نفر اینجوری کنارت باشه تا تو هم ازش تاثیر بگیری....
امیدوارم طبع بلند و روحیه ی عالی جز هدیه ی خداوند به همه ی ماها باشه...

tata

New member

اکثر آدمای خوش بین این ویژگی ها رو توی وجودشون دارن,سرشارن از انرژی مثبت و این یه نعمته که حداقل اگه خودت اینجوری نیستی یه نفر اینجوری کنارت باشه تا تو هم ازش تاثیر بگیری....
امیدوارم طبع بلند و روحیه ی عالی جز هدیه ی خداوند به همه ی ماها باشه...
متاسفانه اینقدر مشکلات زیاد شدن که همین عده ی کم تحت تاثیر قرار گرفتن
دیگه از اینجور افراد کم دیده میشه
یا شاید ما اینقدر مشکل داریم که نمیبینیمشون!

am-ml

New member
متاسفانه اینقدر مشکلات زیاد شدن که همین عده ی کم تحت تاثیر قرار گرفتن

به نظرم این آدما رفتارشون جزئی از وجودشونه ،عوض نمی شن...............
شاید به زیبایی ها کم توجه شدیم و ناخودآگاه از هر چیزی بعد منفی اون برامون پررنگتر میشه.

shayeste

New member
منم خیلی از این خصوصیات رو دارم اما نمیگم کدوماشون که ریا نشه :4d564ad6:

merinos

New member
دست مریزاد...دلنشین قلم زدی

کاش میشد میتونستم یکی از این افراد باشم:smiliess (4):

MOHAMMAD.R

New member
یکی از دوستام خیلی انرزی مثبت بود همیشه به همه روحیه میداد و هرچی بگی این آدم مثبت اندیش و فوق العاده بود ولی بعد از یه سری مشکلاتی که براش پیش اومد خیلی عوض شدالبته با این وجودم برا اینکه انرژی منفی نده دیگه با کسی خیلی رفت و امد نمیکنه حتی اینکارشم از رو خوبیشه....
میدونین آدمای خوب حتی ناراحتیو مشکل دار بودنشونم یه جور قشنگه...

QUOTE=tata;89864]متاسفانه اینقدر مشکلات زیاد شدن که همین عده ی کم تحت تاثیر قرار گرفتن
[/QUOTE]

saeedms

New member
این جور آدمها اینقدر بزرگن که میشه فهمید که چرا فرشته ها سجده کردن به خاک زمین

BEHNAM91

New member
hanuzam az intor adama ziad hast.kafiye be adamaye atrafemun etemad konim.hamuna mitunan adamaye khobe donyaye ma bashan.hameye pedar madara adamaye khoban

tata

New member
یکی از دوستام خیلی انرزی مثبت بود همیشه به همه روحیه میداد و هرچی بگی این آدم مثبت اندیش و فوق العاده بود ولی بعد از یه سری مشکلاتی که براش پیش اومد خیلی عوض شدالبته با این وجودم برا اینکه انرژی منفی نده دیگه با کسی خیلی رفت و امد نمیکنه حتی اینکارشم از رو خوبیشه....
میدونین آدمای خوب حتی ناراحتیو مشکل دار بودنشونم یه جور قشنگه...

درسته کاملا حق با شماست
اکثر این افراد در عین حال که خیلی شاد ، نازنین ، مثبت اندیش و ....... هستند بشدت آسیب پذیرند
بهتر بگم ممکنه به چشم نیاد اما هستن
خدا تک تکمون رو از وجود این دوستان بی نصیب نکنه، وجودشون زندگی رو زیبا میکنه

sokot

New member
shima manam geryam gereft chon manam baraye kasi hameye ina bodam ama nadido raft

hala say mikonam baraye hameye kasaee ke doro baramam hata age kamel na yekam mesle in adama basham

hata age dobare nabinan....

ba ba barghi

Well-known member
من به خودم مفتخرم که از آدمایی ام که دنیا رو قشنگ می کنن!!! اهم ......اهم ...:motat:.
این یکی رو کاملن جدی گفتم !!چون هرچه صفت که دوستان شمردن ، توی وجود اینجاب می باشد!!
برای مشتاقین دوره های فشرده هم می ذارم!!!!!َ:ad54ad:

آخرین ویرایش:
بالا