آدمهایی که دنیا رو قشنگ میکنن

MOHAMMAD.R

New member
میدونین بدتر از همه چیه؟! این که چنین آدمایی کنارت باشن و تو نبینیشون یا اینکه وقتی ناراحت و عصبی هستی به بدترین حالت ممکن اونا رو از خودت برونی و وقتی که شادی با خودت باشی و بازم برا اونا وقتی نداشته باشی و با همه ی این وجود اگه یه لحظه یه جایی برگردی و پشت سرتو نگاه کنی ببینی بازم هستن و پشتتون محکم ایستادن تا یه وقت احساس خلا نکنی..
اونم بدون هیچ گله ای...

یکی از دوستام خیلی انرزی مثبت بود همیشه به همه روحیه میداد و هرچی بگی این آدم مثبت اندیش و فوق العاده بود ولی بعد از یه سری مشکلاتی که براش پیش اومد خیلی عوض شدالبته با این وجودم برا اینکه انرژی منفی نده دیگه با کسی خیلی رفت و امد نمیکنه حتی اینکارشم از رو خوبیشه....
میدونین آدمای خوب حتی ناراحتیو مشکل دار بودنشونم یه جور قشنگه...

درسته کاملا حق با شماست
اکثر این افراد در عین حال که خیلی شاد ، نازنین ، مثبت اندیش و ....... هستند بشدت آسیب پذیرند
بهتر بگم ممکنه به چشم نیاد اما هستن
خدا تک تکمون رو از وجود این دوستان بی نصیب نکنه، وجودشون زندگی رو زیبا میکنه

tata

New member
میدونین بدتر از همه چیه؟! این که چنین آدمایی کنارت باشن و تو نبینیشون یا اینکه وقتی ناراحت و عصبی هستی به بدترین حالت ممکن اونا رو از خودت برونی و وقتی که شادی با خودت باشی و بازم برا اونا وقتی نداشته باشی و با همه ی این وجود اگه یه لحظه یه جایی برگردی و پشت سرتو نگاه کنی ببینی بازم هستن و پشتتون محکم ایستادن تا یه وقت احساس خلا نکنی..
اونم بدون هیچ گله ای...

آره واقعا
دارم فکر میکنم ما چقدر خودخواهیم! اینجور آدما رو دوروبرمون نمیبینیم ولی وقتی احساس تنهایی میکنیم، وقتی از همه چی نا امیدیم انتظار حضورشون رو داریم....:smiliess (12):

متحول شدم:a2d3:

am-ml

New member
اونم بدون هیچ گله ای...

اگه گله می کردن که دیگه میشدن مثل بقیه ولی رنجش اونا خیلی عمیق تر از بقیه است چون با دلشون درک میکنن و حساب سود و ضرر رو مثل بعضی ها ندارن و همینم باعث میشه عمیق تر ناراحت بشن ولییییییییییییییی تا ببینن برگشتی انگار همه چیز اصلا وجود نداشته..................
برای من عجیبه ولی اینا اینطورین............

بالا