سلام دستای خوبم از سایت دانشگاه شهرتون پیگیر باشید تا اونجا که من میدونم هنوز اعلام نکردن ثبت نامشو خواهشا همدیگرو در جریان بذاریم فرصت خوبیهسلام.
بچه هایی که پیگیر آزمون های استخدامی هستید!در مورد استخدامی اردیبهشت چی میدونید؟نیاز به ثبت نام داره؟کجا باید ثبت نام کرد؟کی قراره برگزار بشه؟و...؟
سلام دستای خوبم از سایت دانشگاه شهرتون پیگیر باشید تا اونجا که من میدونم هنوز اعلام نکردن ثبت نامشو خواهشا همدیگرو در جریان بذاریم فرصت خوبیه
ده هزار نفر رو میخوان جذب کنن نه 1000 نفر...بچه ها! مثل اینکه تاریخ آزمون استخدامی رو مشخص کردند: 26 خرداد . 1000 نفر رو هم قراره جذب کنن.کسی میدونه این هزار نفر شامل چه نیروهایی میشن؟ فقط پرستارن یا رشته های دیگه هم هست؟فکر نمیکنین 1000 نفر کم باشه؟؟؟؟؟؟؟؟:33:
یعنی سایت دانشگاه علوم پزشکی شهرستان خودمان مراجعه کنیم؟
ده هزار نفر رو میخوان جذب کنن نه 1000 نفر...
9999 نفرش پرستاره....
این وزارت بهداشت هم کشت خودشو با جذب این همه پرستار.جالب اینجاست قبولی پرستاری از اکثر شاخه های علوم پزشکی آسونتره.چیزی هم که من به عینه تو محیط بیمارستان میبینم اینه که خیلی هاشون بی سواد تشریف دارن و از طرف دیگه اینهمه حقوق خوب هم میگیرن.نمیدونم اساس این کارا چیه.فقط میتونم بگم متاسفم.50):
دلیل این موضوع اینه که صنف این رشته(پرستاری) در کشور ما کاملا متحد و دارای مدیریت درست و با تعصب هست. که نتیجه اون شده سازمان نظام پرستاری که مدام با نماینده های مجلس و دولت و حتی رهبری در تعامل هستند و این باعث میشه خواسته های به حقشون رو به پزشک سالارهای موجود در وزارت بهداشت تحمیل کنند. اگر رشته هایی مثل علوم آزمایشگاهی که تازه صنف اون تاسیس شده(جامعه آزمایشگاهیان) هوای همدیگه رو داشته باشند مطمئنا می تونند حقوق اعضای جامعه شغلی خودشون رو هم مثل بچه های پرستاری از وزارت بهداشت بگیرند.... سایر رشته ها مثل تغذیه و... که هنوز صنفی(نه انجمن) براشون درست نشده هم همینطورقبول دارم کار پرستارا سخته اما آیا فارغ التحصیلان رشته های دیگه آدم نیستن ؟ حق کار ندارن؟ مثلا خود تغذیه ، یادمه زمانی که ما قبول شدیم همه میگفتن بازار کارش توپه اون وقت الان تو هیچ آزمون استخدامی اعلام نیاز نمیشه آخه این انصافه ؟ اگه هم اعلام نیاز بشه فقط 1 نفرو میخوان که مسلما اون یه نفرم نصیب کسی میشه که سهمیه داره . دنبال کارای خصوصی که میریم میگن سابقه کارت کو :smiliess (2): تازه بعضی ها هم که خیلی لطف دارن میگن برید آزاد کار کنید ظرفیت استخدامو بزارید واسه بقیه
اگه ما حق کار و استخدامی نداریم پس چرا اصلا رشته های دیگه رو تاسیس کردن و روز به روزم ظرفیت های پذیرش رو بالا میبرن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یه دفعه بیان همه رشته هارو منحل کنن و فقط پرستاری رو بزارن