نوتر
پسندها
1,336

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• دختره توو رزیمه کباب می خوره بعد یه ونوستات می ندازه بالا می گه ببخشید می رم دستشویی چربیش دفع می شهههههه کالریش کم می شه!!!!!!

قیافه من اولش:shocked:

بعدش :25r30wi::25r30wi:
    بله می دونم.....مرسی

می گن این قرص انتوم برای کاهش کلسترول و هایپر لیپیدمی هستش

و فقط باعث کاهش اشتها می شه ولی تاثیر خاصی به عنوان لاغری نداره!!!!

درسته این؟!!!
    خوب پس چرا اواتارclosed گذاشتي؟!!!
    از اين شكلكا در حال مو كندن بزار
    دقیقا ....مرسی توضیحتون عالی بود

ونوستات برای bmi بالای ۳۰ تجویز می شه ...نه؟!!

نمی دونم جرا این دکت داروسازا با شون رو توو کفش ما می کنند.....دوستم رفته ذاروخانه تبهش گفتن زنیکال بخور خیلی خوبه

خسته شدم از این وضع که اینقدر همه تجویز قرص برای لاغری می کنند
    سلام اقاي دكتر! يه سوال داشتم. شما اطلاعاتي راجب قرص انتوم براي كاهش وزن داريد؟!؟ممنون
    سلام..ممنونم جناب نوتر.ایشالا قبولی شما در آزمون دکترا.:riz304:
    آفرین ... منتظر همین آواتار بودم .... !!!
    می بینم که در مصرف برق هم صرفه جویی می کنی!!!
    ولی چشمم کور شد از بس اینجا تاریک شده!!!
    لامپتون سوخته یا ...!!!
    به نظزرم تمركز تووو اين ٢ ماه خيلي مهمه و شما اطلا عات خوبي داريد انشالاه كه قبول مي شيد نشد هم سال بعد ديكه اخرشه اقاي دكتر. موفق باشيد
    دقيقا من كه هميشه جوب اين معرفت و وقتي كه براي ديكران مي زارم رو خوردم و ادم نشدم. البته مامانم هميشه بهم مي كه بدون توقع محبت كن واسه دل خودت كه اكر جوابش رو نديدي ناراحت نشي ..... يعني توقع نداشته باش همين وبس
    يه درصد ازشون مي برسي به زور جواب مي دن انكار كه نمي دونم مكه قبول كه بشي مكه قبوليتو ازت مي كيرن. واقعا برام سواله اين موضوع!!!!!!!!!!!
    با خودم شرط بستم كه قبول كه شدم بيام اينجا و حداقل ٣ روز در هفته به بجه ها كمك كنم كه حداقل جيزايي كه اين همه مدت به سختي جواب كرفتم رو اون موقع به راحتي در اختيار ديكران همراه تجربه هاي خودم در اختيار ديكران بزارم
    منم خيلي دلم كرفت از يه سري از بجه هاي بي معرفت اينجا ميدوني تصميم دارم از اول مهر كلا ديكه نيام ايشالاه كه شما دكتري قبول شيد براتون ارزوي موفقيت مي كنم.
    خخخخخخخخخخ اون رضا امانی که شما میگید(آقای دکتر) حتی برا سلام کردن هم باید ازش وقت بگیری دادا
    یعنی شما به 2010 میگی جدید؟ 3سال چیز کمیه یعنی؟از ما که قبول نمیکنن!حداقل باید یه دونه Review 2013 داشته باشم حداقل
    هههههههههههه

خب مامانا با احساس می حرفن دیگه!

میگم چرا هر وقت میام تو اتاقت ، فعالیتت در این لحظه : بخش " تنظیمات کاربری "

چکار می کنی اونجا؟؟:(50):
    سلام پسرم ... الهی.......
    ترسیدی مامان نبود؟؟؟:ph34r-smiley:
    گفتم که بشین درساتو بخون ، در رو هم رو کسی باز نکن ، مامان کار داره خب ... مجبوره نباشه ، می فهمی؟ مجبوره!:tsimuzpzwoap1t9y3o7
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا