نوتر
پسندها
1,336

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• خب اره قطعا ادم وقتشو جایی نمیذاره ک همش ضرر باشه...
    میشه کنترل کرد زمان اومدن این جا رو...
    منم این جا چیزای جالبی یاد گرفتم...

به نظرم جو بچه های این جا یه صمیمیت همراه با احترامه...
    نوتر:tsimuzpzwoap1t9y3o7

اره من ک 4 سال قبل عضو شده بودم.. اون موقع ک هنو انجمن نبود .. سایت اصلی بود با یه چت باکس کوچولو گوشه ی پایین سمت راست... الانم کمتر از یه سال ه ک بیشتر میام انجمن همه فعالیت هم بعد کنکور ارشدم بود... اون موقع ههنو یه ستاره بودم... نمیدونم چرا این انجمن ادمو معتاد میکنه؟؟ چه خاصیتی داره خودمم موندم؟
    اره نوتر سفر بودم

دیگه هر اومدی رفتنی داره.. به زودی باید بریم
    بیابون:ph34r-smiley:
    من دیگه حرفی ندارم:|
    :25r30wi:
    آقا نوتر:ph34r-smiley:
    توضیحات جامع و کاملی بود:ph34r-smiley:

آقا نوتر یه اعترافی کنم..الان که اومدم پروفایلتون عکسو دیدم میگم..وا پس چرا عکس پروفایل آقا نوتر نصفه س:smiliess (11): بعد متوجه شدم برفه:thanks:
    ینی تو دیگه چه موجودی هستی خدایی تا الان هم نشناخته بودمتا ولی الان کاملا فهمیدم که همون درمون نداری جز بدست خودم کشته شی که بعدا به همین ارزو به زودی هم میرسی خخخخخخخخخخخخخخ
    خخخخخخخ باجه حالا بزن دهنمو پر خون کن یکم ازت دیه بگیرم حداقل از تو که چیزی به ما نرسید مگه از این راها وارد شم خخخخخخخ
    تو که اونجا کلی حرف زدی که چی کالریش زیاده چی کمه الان اینارو هم نمیتونی بگی-- ای بابا حالا دهنمو پر خون نکن چه کاریه به این همه خشونت خو:smiliess (12):
    نوتی با روحو روان من بازی نکن یه چنتا از اون خواص ویتامین میتامینا رو که کی مصرف کنم رو بوگو
    ینی مثلا دارم با متخصص تغذیه میحرفم خیر سرممممممممممم
    سلام در مورد اون موضوع که گفته بودی سرچیدم ولی هیچکدوم مقاله کامل 2013 رو بهم نمیدادن جدیدترنش 2010 بود!:smiliess (2): چون همه فامیلمون آلرژی دارن دوس داشتم روش کار کنم!!ولی نشدک
    :tsimuzpzwoap1t9y3o7:tsimuzpzwoap1t9y3o7
    دادا میفرستم برات میفرستم:tsimuzpzwoap1t9y3o7
    راستیتش من اوت تاپیک رو که توش منابع آزمون تغذیه رو معرفی کرده بودی خیلی خوشم اومد و از اینکه وقت گذاشتی و همچین کاری کردی کتابها رو با عکسهاش گذاشتی عالییی بود.
    از این جور کارا هر کسی نمی کنه.
    دستت درد نکنه کارت خیلی درسته.
    سلام خوبی؟
    مامانم وقتی ماجراهامو برا بقیه تعریف می کنه همین طور مثل ابر بهار گریه می کنه. بعد من وقتی تعریف می کنم با خونسردی هر چه تمام تر میگم. بعد میگه چرا اینقدر بی احساسی؟
    میگم اگه با هر بار تعریف کردن زندگی ام بخوام غصه بخورم که دیگه چیزی ازم نمی مونه.:riz277:
    احوال پسره مامان؟؟؟
    جیز نشی یه وقت اینقده اینجایی اصن درس نمی خونیا...
    آره داداش از شدن که میشه . لطف داری شما . 3پاس:smilies-azardl (113
    خواهش داداشی . مرسی که قبول کردی :thanks:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا