نوتر
پسندها
1,336

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• خوووووووووووووووووووووووووووو خودت بميرييييييييييييييييييييي الان بزنگ ببينم چي ميگي ؟
    برو به خودت بخند
    ميخواي ايميل و شماره تلفن مدير گروه رو بهت بدم باهاشون صحبت كني
    واقعا مياي ؟ يوني ما فقط 3 تا هيئيت علمي داره 2 تا دكترا يه دونه ارشد
    اينقده داغونن كه پارسال استاد پروازي مياوردن فكر كن من مربي بچه هاي ترم 7 هستم بس كه نيرو نيست از كارشناس دارن استفاده ميكنن واسه همين من عجله دارم زودتر يه مدرك بگيرم
    فكر كن من مربي كاراموزيممممممممممممممممممم :smiliess (12):
    اونوقت واسه هئيت علمي شدن ( البته ايشالله بعد از 10 سال ديگه كه مدرك phd ‌رو گرفتيم ) به اين مدرك ارشده گير ندن ؟ آخه دانشگاه خودمون اونقده نيرو نياز داره كه الان داره نذر و نياز ميكنه يه ارشد بياد چه برسه به دكترا
    نوتي من تصميم دارم همينو برم فقط از اعتبارش ميترسم هزينشو ميتونم بدم هدف من ارشد نيست من به 2 سال ديگه فكر ميكنم كه واسه ازمون دكترا بمونم و الكي ردم كنن هر چند كه ميتونم تو اين مدت سي وي مو قوي كنم ولي بازم ميترسم
    سلام خوبي آقا من يه سوال دارم
    توي مصاحبه دكترا به اينكه بين الملل بودم ممكنه ردم كنن آيا ؟
    هههههههههههههههههههههه...................پسرم کجا بودی!!!!!!!!
    راستی چه مامانی داریا ................مامانه واقعا ....... دل حسودا آب...............!
    Salam mi khastam bedunam dr ghabulish kheyli sakhte tajrobe azmunesho dashtin?
    عنکبوت پیر؟:25r30wi:
    ینی اگه من با تو چشم تو چشم بشم ، افت فشارم اساسا درمان میشه ... !
    ینی تاثیر تو از شکلات بیشتره؟؟؟؟؟؟؟نه باو ....
    اصلا من خیلی شبیه مرحوم پدربزرگت هستم ... ببین مخصوصا این حدفاصله ی بین ابروهامون اصلا کپ همدیگه س!
    نکنه منو تو رو تو بیمارستان عوض کردن!!!:smiliess (12):
    میگم کچلی که دیگه حتما ارثیه ... پس قضیه ی تو بیشتر حیثیتیه .... کی بریم آز DNA؟؟؟
    میخوام باغ و املاک اون بندگان خدا به بچه های واقعیشون برسه خب ...

ولی تا جایی که من شنیدم هیپرتانسیون ارثیه ها چطور تو میگی نیس! ... خواسی بری آز بدی بوگو منم بیام! :tsimuzpzwoap1t9y3o7
    نه بابا ، فکرت کجاها میره ... ! خودم بچم هنوز
    هیپر تانسیون رو به شکلی ارثی تو خونواده داریم ... موندم ، من یکی نکنه بچه ی اینا نیستم!
    قضیه داره حیثیتی میشه ... !
    ممنونم از حوصله ای که برای پاسخ به خرج دادی.....
    البته من شکلات رو می خورم چون ویار شدیدی نسبت بهش پیدا کردم . به قصد درمان افت فشارم نمی خورم...
    اما در مورد شکلات اونچه گفتی رو نمی دونستم ... اینکه چربی زیادش مانع از جذب قندش میشه ... البته Fbs م هم تعریفی نداشت ، 97 بود...
    اما دلایل به قول ما نروتیک! رو خوب گفتی ، مدتیه اضطراب زیادی دارم...
    بازم ممنونم.
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا