marava
پسندها
2

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام ماراوا خوبییییییییی؟زیارت قبول.راستش حالم گرفته .تاریخ امتحانم با بهداشت یکی شده.واسم دعا کن:rose:
    وایییییییییی چه برف قشنگیه........
    موقع زیارت منو یادت نره دوست عزیز
    بیشتر مردم دعا نمی کنند فقط التماس می کنند. برنارد شاو
    سلام مروا اینجا داره برف میاد چه سرده!!:smiliess (3):چه عکسهای خوشلی انتخاب میکنی و میذاری
    cheghad ghashanghe injaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    ایمنی بایداولین درس باشه،دومین بیوشیمی،سومین قارچ،چارمین ویروس،آخرین درس هم تکیاخته
    درکنارهرکدوم ازاوناباکتری شناسی به این صورت که از7یا8صبح باکتری تاظهر همیشه بعدازظهرازساعت1به بعدیکی ازدروس بالا تا اینکه تموم بشه
    اماایمنی اگربخوایدهمین جوری دیمی ازصفحه 1تا آخربخونیدهیچ موفقیتی بدست نمیاریدچراکه خوندن ایمنی یه سبکی دارهلطفاطبق فهرست زیربخونید
    آنتی ژن،mhc،ای پی سی،ازدیادحساسیتها،آپوپتوز،سایتوکاینها،کموکاینها،ادهسینها،ایمنی ذاتی،ارگانها ایمنی،کمک محرکها،fcr،سلولهایb،آنتی بادی،کمپلمان،کیتین،tسل ها،ایمنی میکروب ،تولرانس،اتوایمنی،نقص ایمنی،تومرها،واکسیناسیون،پیوند
    پیغام خصوصی دادم فکرکنم نیومدموفق باشیدخیرپیش
    مجدداازهمه چی ممنون
    okزحمت کشیدیدحق باشماست بات همه چی ممنونم فقط من شماراaddکردم اگه خواستید خوشحال میشم هروقت شمابفرماییدبیام براچت
    راستش خیلی پیشناهداتی دارم که بدردتون میخوره حتماموفق میشید
    یاعلی
    یه پیغام اومدولی ظاهرا ردش کردم ببخشیدمیشه دوباره لطف کنید
    ببخشیدراهی هست من بهتربتونم پیغام بدم کلافه شدم بااین سیستم خیلی مشکله همش دارم بافیلترشکن پیام میدم
    توی کتاب رویت نوشته شده متاسفانه کتابمودادم به یکی ازبچه هادرمورد4استادآفرین انتخاب خوبیه من برا ایمنی 6کتاب راخوندم ولی به جزرویت توی هیچ کتابی درمورداین مطلب به طورکافی توضیح ندادن
    متشکرم درموردماکروپینوسیتوزدندریتیک سلهاست مراحل انجمامش
    سلام
    خواهش میکنم مرسی خداراشکرراستش ازدست بچه های انجمن گلایه دارم چندروزی هست که ازشون یه سوال پرسیدم ولی هیچ جوابی به بنده ندادن یه سوال ایمنیه
    سلام
    دوباری یا شایدم سه باراومدم ولی تشریف نداشتیدچندروزپیش براتون پیغام گذاشتم
    درضمن ایمیل من vahid_pezeshkpour@yahoo.comاگرخواستیدایمیل بزنیدچون اینجوری زودترخبردارمیشم
    وقت بخیر
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا