IL-2 2015-01-02 اتفاقا کار خوبی میکنی... آدم باید با دقت باشه و خرید کنه ... وگر نه سرش کلاه میره و فقط میمونه پشیمونی...
اتفاقا کار خوبی میکنی... آدم باید با دقت باشه و خرید کنه ... وگر نه سرش کلاه میره و فقط میمونه پشیمونی...
S S setayesh71 2015-01-02 سلام . خیلی ممنون از وقتی که گذاشتین برای پاسخ دهی به خرید گوشی . میشه یه سر به همون پست بزنین ؟ ممنون
سلام . خیلی ممنون از وقتی که گذاشتین برای پاسخ دهی به خرید گوشی . میشه یه سر به همون پست بزنین ؟ ممنون
N@RVIN 2015-01-01 احسان اومدی یه خبر بده میخوام عشقتو بیارم جلو چشمت انقد لامصب شده که نگووووو:riz481:
N@RVIN 2015-01-01 احسااااانمون چطِووورس ؟؟؟؟؟؟/ میست کردیم عاغا ی وضی آمدی یه حضوری بزن چه وضعشه آخه کم پیدایی..زنده ای ؟راستی درد زانوت خوبه؟
احسااااانمون چطِووورس ؟؟؟؟؟؟/ میست کردیم عاغا ی وضی آمدی یه حضوری بزن چه وضعشه آخه کم پیدایی..زنده ای ؟راستی درد زانوت خوبه؟
پیچک 2015-01-01 ببین وسط امتحانا آدمو اغفال میکنی به چه کارایی خجالت نمیکشی بچه مردمو وسوسه میکنی شکسته بنویسه؟ ...در نظر بگیر اولین باره ها... http://8pic.ir/images/1wqeotzx2006rhl87mkd.jpg
ببین وسط امتحانا آدمو اغفال میکنی به چه کارایی خجالت نمیکشی بچه مردمو وسوسه میکنی شکسته بنویسه؟ ...در نظر بگیر اولین باره ها... http://8pic.ir/images/1wqeotzx2006rhl87mkd.jpg
Y Y yara 2015-01-01 اره خب بدون من صفا نداره میدونم...وگرنه قبل تر از اینا میرفتم والا:motatخودشیفته هم که میدونی کیه دیگه من نگم) عههه چه خوب منم باس جراحی کنم پس.....عوارض جانبی نداره؟ مثلا میتونم حرف بزنم؟ توضیح بده کامل اینم شکلک بامزه امروز دستم رسید [IMG]
اره خب بدون من صفا نداره میدونم...وگرنه قبل تر از اینا میرفتم والا:motatخودشیفته هم که میدونی کیه دیگه من نگم) عههه چه خوب منم باس جراحی کنم پس.....عوارض جانبی نداره؟ مثلا میتونم حرف بزنم؟ توضیح بده کامل اینم شکلک بامزه امروز دستم رسید [IMG]
Y Y yara 2014-12-31 وااییی معذرت ....نتم پرید بعدش کار پیش اومد و رفتم:dadad4 حالا چون گفتم بالا چشت ابروئه میخای بزنی !!!!) راستی وقتی صدای نازمو شنیدی ایه کرسی چیزی خوندی یه وخت چش نکنی
وااییی معذرت ....نتم پرید بعدش کار پیش اومد و رفتم:dadad4 حالا چون گفتم بالا چشت ابروئه میخای بزنی !!!!) راستی وقتی صدای نازمو شنیدی ایه کرسی چیزی خوندی یه وخت چش نکنی