marzi ba 2014-01-27 سلوم نوتر خوفی مرسی دادا دیه دیه یادته چی گفته بودم خخخ ولی تا ابی شدم راهی بس طولانی پیش روو داریم الان اومدم دیدم تعجب کردم خخخخخ
سلوم نوتر خوفی مرسی دادا دیه دیه یادته چی گفته بودم خخخ ولی تا ابی شدم راهی بس طولانی پیش روو داریم الان اومدم دیدم تعجب کردم خخخخخ
pari20 2014-01-27 ......... .......................... .................................... ..............................................
......... .......................... .................................... ..............................................
crazy 2014-01-26 خالی شد یا شییییخ.آمار صندوق منو از کجاااا داری؟از اختیارات مدیراس؟پس پرایوسی ما کاربرا چی میشه؟
Fariba 90 2014-01-26 خخخخ آره تو ترکم البته بیشتر به خاطر درسا بوده تا ترک. آره باورم میشه!دوست رضا هستی دیگه!:25r30wi: بذار بزنم لهت کنم تا دفعه ی دیگه نبود منو یادت نره!:sdasdasd:t0837h0nn8zfqu8ult
خخخخ آره تو ترکم البته بیشتر به خاطر درسا بوده تا ترک. آره باورم میشه!دوست رضا هستی دیگه!:25r30wi: بذار بزنم لهت کنم تا دفعه ی دیگه نبود منو یادت نره!:sdasdasd:t0837h0nn8zfqu8ult
Fariba 90 2014-01-26 سلام :bunnyearsmiley:.من دو روزه باکس نبودم انگار صدسال نبودم:25r30wi:.من نیستم شبا باکس خوش میگذره!؟:tonguesmiley:
سلام :bunnyearsmiley:.من دو روزه باکس نبودم انگار صدسال نبودم:25r30wi:.من نیستم شبا باکس خوش میگذره!؟:tonguesmiley:
N@RVIN 2014-01-26 خخخ هیشکی نبود ناراحن بودم هی داشتم در خونه های ملتو میزدم بلکه یکی بیاد...دچار میس شدگی دوستان شده بودم خخخ
خخخ هیشکی نبود ناراحن بودم هی داشتم در خونه های ملتو میزدم بلکه یکی بیاد...دچار میس شدگی دوستان شده بودم خخخ
هانیه 2014-01-26 نتیجه چی شدش...بابام نگذاشت نگاه کنم..یک گل خوردن//بابا گفت خاموش کن..یواشکی نیگاه کردم یک قول زدن..بعدش نفهمیدم دیگه چی شدش...
نتیجه چی شدش...بابام نگذاشت نگاه کنم..یک گل خوردن//بابا گفت خاموش کن..یواشکی نیگاه کردم یک قول زدن..بعدش نفهمیدم دیگه چی شدش...