نوتر
پسندها
1,336

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• به سـلـامتــی اون رفــــیقی که مــــجازیـه
    امــــــــــا . . .!!!

یـه جوری واســــت سنـگ صـــــبوره

که هیـــچ کـدوم از رفیــــقای واقـعـیت
    بـه گــــــرد پاش نمـــــیرسـن!!!
    آینده شغلی معدل در ایران چیست؟
    معدل ۱۹-۲۰= دکتر، مهندس، استاد
    معدل ۱۹-۱۷= معلم
    معدل ۱۷-۱۴= کارمند
    معدل۱۴-۱۲= مدیرعامل
    نام:کاملیا
    نام پدر:شکیب نام مادر:آفرین
    رسالت در فیلم آوای باران
    رفتن به بغل مادر یا پدر و نگاه کردن اطراف
    خخخ خو یه اقایی بنام عرب ارشد تغذیس اونجا کلای داره من با مسول فروش جزوات صحبت کردم یه مغازه گرفتن خخخ هیچوقتم نیستن نوتر بجای نت برو دنبال نون تازه گفت تست میخاد بزاره با تستهای تالیفی خودش خخ چه شود
    باشه ممنون من برم فعلن همینا رو بخونم تا اون جادوییش گیرم بیاد نوتر من کتاب محمدزاده دو.جلدی جلد یکشو خریدم ولی این گف. بسته اموزشیش کاملتره خخخ ملت چه اعتماد به نفسی دارند همکاراشم میگفتند مهندس آره فکر کنم اصلن تو باغ نبود
    بهرحال مشهد خیلی وضع موسسات ارشد پزشکی ضعیفه
    رفته دنبال خل خخخ
    نوتر کتاب آزمون دکتر زراتی خوبه?
    مدرن باید حتمن خوند یا همون خل کافیه توروخدا ج جدی و درست بده اخه مشاور مشهد میگفت مدرن برا دکتراست من کتاب مدرن دیدم اگه مهمه میشه یه نگاش کرد جون موهات ج درست بده
    سلامتو خوردی پناه برخدا تو باران هم نمیبینی
    مگه چیه من خودم یه بار اینکارو کردم شهرداری هم فرداش جواب داد البته پیچوند خخخ
    ببین نوتر بزار یه نصیحت دوستانه بهت بکنم
    با کسی که درس نخونده وازمونشم جلوافتاده امروزم رفته دنبال گیرش نیومده از بن چت شده فردع مرخصیش تموم میشه آخیش چه تایپی کردم شوخی نمیکنه اعصاب مصاب ندارم مواظب خودت باش من باید زود برم میگ میگ......
    خیلی ممنون نوتری نه ندارم همشو رفتم اما متاسفانه خودم عکس نگرفتم:dadad4:
    ممنونم آقا نوتر..خدا رفتگان شمام رحمت کنه انشاالله..
    نوتر من نادمم پشیمونم نتونستم بر هوای نفسم غالب بشم درس نخوندن چیکار کنم خدایا
    خخخ چیه چی فکر کردی من خودم اینکارم فکر کردی چی چاق و لاغر کردن هم شد رژیم
    رژیم یعنی این خخخ حالا اگه دعا کنی معجزه شه خخخ ارشد قبول شم رژیم برات میفریتم تضمینی جون ادمین خخ البته تو.چون ماما نیستی کسی واسه این چیزا پیشت نمیاد خخخ واقعن رژیمش تاهشتاد درصد ج میده
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا