معیار ازدواج

helena

New member
درسته که اینجا هر کسی معیارهاشو میگه ولی به نظر من گاهی چنان مهر کسی به دل ادم میشینه که به طور کل نسبت به اون معیارها بی توجه میشی و میبینی اینا فقط یه حرف بوده.من خودم خیلی معیارها داشتم ولی الان کسی را خیلی دوست دارم که اصلا بهش فکر نکردم ببینم اون معیارها را داره یانه.یعنی اون خیلی بالاتر از این حرفاست ولی هیچوقت با معیارهام سنجشش نکردم

MOHAMMAD.R

New member

نمیدونم مقصر اصلی کیه و کجای کار در اصل خرابه,ولی شیطنت هم جنسامون و ساده کوتاه اومدن خانما باعث میشه این اتفاقا پیش بیاد...
استاد اخلاقمون میگفت سعی کنین هیچوقت قبل از ازدواج با کسی رابطه نداشته باشین چون هیچوقت نمیتونین بعد ازون به خانم یا آقایی که قرار همسرتون شه واقعی دل ببندین چون اونی که از رو هوس دنبال اینکاراست تنوع طلب میشه و اونی که واقعا دلبسته شده که دیگه بدتر...
ولی واقعا بعضی وقتا بعضی از اتفاقا خارج از برنامه هستش و از روند رخ دادنش بیخبری و زمانی متوجه میشی که....

QUOTE=nasiri35;90050]
[

با شما تا حدی موافق هستم ولی همین آقایون اکثرا از در دیگه وارد میشن !!,متاسفانه دلیل اینکه خیلی از رابطه ها به ازدواج ختم نمیشه هم همینه...
نمیشه گفت توی این موضوع فقط آقایون مقصرند ولی خوب انتظاری که ازشون میره بیشتره,هرچند متاسفانه بعضی از خانما (شاید ناخواسته)با رفتارشون این اجازه رو به آقایون میدن که دیگه کمتر به ازدواج فکر کنن و خیلی راحت با اون خانم یه رابطه ی بی اساس داشته باشن(متاسفانه)...

منم قبول دارم علت افزایش آمارطلاف وکاهش ازدواج هم همینه که یا احساساتی ازدواج میکنن یا دیگه نمیتونن راحت به کسی اعتماد کنند وازدواج نمی کنند!واقعا چی شد که رابطه ها به این سمت پیش رفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

MOHAMMAD.R

New member
میدونم چی میگی علی آقا(اگه اشتباه نکنم)حرفت جالب بود ولی این مال اون موقع ها بود که به خاطر شرایط خانواده ها تعداد خیلی کمی از خانما به تحصیلات عالی دست پیدا میکردند حالا دیگه ماشاالله همه تحصیلات عالی دارن و تا حداقل دکترا نخونن راضی نمیشن..
بیا و تجدید نظر کن..

هرچی پایین تر باشه بهتره مثله درخت های میوه باغ ها!!!که باید در اندازه مناسبی ارتفاع داشته باشه تا نه میوه هارو هدر بده ونه اونقدر بلند باشه که چیدن میوه مشکل بشه!!

mehran35

New member

نمیدونم مقصر اصلی کیه و کجای کار در اصل خرابه,ولی شیطنت هم جنسامون و ساده کوتاه اومدن خانما باعث میشه این اتفاقا پیش بیاد...
استاد اخلاقمون میگفت سعی کنین هیچوقت قبل از ازدواج با کسی رابطه نداشته باشین چون هیچوقت نمیتونین بعد ازون به خانم یا آقایی که قرار همسرتون شه واقعی دل ببندین چون اونی که از رو هوس دنبال اینکاراست تنوع طلب میشه و اونی که واقعا دلبسته شده که دیگه بدتر...
ولی واقعا بعضی وقتا بعضی از اتفاقا خارج از برنامه هستش و از روند رخ دادنش بیخبری و زمانی متوجه میشی که....

QUOTE=nasiri35;90050]
نه دیگه! همیشه همین خارج از برنامه هاست که کار دست آدم میده!:(40):
مواظب باش

MOHAMMAD.R

New member

آره خدا میدنه اینو از ته دلم میگم اگه وارد زندگیم نمیشد هیچوقت مزه دلبستگیو نمیچشیدم من بر خلاف خیلی از دوستامون که بقیه رو ازینکه دلبسته شن نهی میکنن من میگن کاش همه دلشون این احساسو تجربه کنه...
حتی یه لحظه هم نشده که پشیمون شم ,دلم میگیره,عصبی میشم,ناراحت و دلشکسته میشم ولی همه از دلتنگیه نه پشیمونی..

شفيع

Well-known member
درسته که اینجا هر کسی معیارهاشو میگه ولی به نظر من گاهی چنان مهر کسی به دل ادم میشینه که به طور کل نسبت به اون معیارها بی توجه میشی و میبینی اینا فقط یه حرف بوده.من خودم خیلی معیارها داشتم ولی الان کسی را خیلی دوست دارم که اصلا بهش فکر نکردم ببینم اون معیارها را داره یانه.یعنی اون خیلی بالاتر از این حرفاست ولی هیچوقت با معیارهام سنجشش نکردم
هلنا جان باهاتون موافقم درسته اين حرفت خب ديگه ادم براي اولين بار بايه پسر صحبت كنه مهرش به دل ادم ميشينه:painting:

آخرین ویرایش:

sepidh gh

New member
هلنا جان باهاتون موافقم درسته اين حرفت خب ديگه ادم براي اولين بار بايه پسر صحبت كنه مهرش به دل ادم ميشينه:painting:

شما از کجا این قدر مطمئنی که هر دختری برا اولین بار با جنس مخالف صحبت می کنه مهرش به دلش می شینه ؟؟!!! مگه از دل اون دختر خبر داری؟؟؟ مواردی هم هست که نمی شینه !!!

estel

Member
ولی در بیشتر موارد میشینه همونطور هم واسه پسرا اینطوریه

helena

New member
شفیع من نگفتم اولین نفرمهرش به دل میشینه....
ممکنه با خیلی از جنس مخالفها بوده باشه ولی هیچکدوم به دلش ننشسته بودن.
همیشه مهر یک نفر به دل ادم میشینه نه همه.... دل دخترا کاروانسرا نیست که....

varia

Well-known member
میدونم چی میگی علی آقا(اگه اشتباه نکنم)حرفت جالب بود ولی این مال اون موقع ها بود که به خاطر شرایط خانواده ها تعداد خیلی کمی از خانما به تحصیلات عالی دست پیدا میکردند حالا دیگه ماشاالله همه تحصیلات عالی دارن و تا حداقل دکترا نخونن راضی نمیشن..
بیا و تجدید نظر کن..

محمد جان حرف تو هم جالبه ولی باید فکر کنم!!چونکه هرچی فکر میکنم میبینم یه تناقصی بین مدرک بالا و همسر خوب هست!!

mehran35

New member
واسه خانم ها در شرایط کنونی تحصیلات مهمتره یا مادیات؟؟؟؟؟؟؟؟

kod7th

New member
واسه خانم ها در شرایط کنونی تحصیلات مهمتره یا مادیات؟؟؟؟؟؟؟؟

هیچ کدوم.تنها چیزی که مهمه فقط...............انسانیت........چیزیه که به هیچ کدوم از این موارد که مطرح کردین ارتباطی نداره.

آخرین ویرایش:

mehran35

New member
هیچ کدوم.تنها چیزی که مهمه فقط...............انسانیت........چیزیه که به هیچ کدوم از این موارد که مطرح کردین ارتباطی نداره.
شعاره اولین چیزی که در برخورد با یه خواستگار مهمه شرایطشه شما از کجا انسانیتشوتشخیص میدین؟؟؟؟؟؟

بالا