تا حالا به کسی علاقمند شدید؟

tata

New member
نه بابا اين درست نيست خانم پرستار مهربون اين اصلانم درست نيست چون بعضي پسرا مثل فرهاد رفتن كوهو كندن حالا نميتونن يه سيبو از اون بالا بچينن و فقط سيب هاي پايينو كه خوبم نيستن اما دسترسي بهشون اسونه رو مي چينن!!!!!!!!!مخالفم شديدا
دیگه عشقه و سختیش:rolleyessmileyanim:
البته برای هر دوطرف هان

tata

New member
اما تو این دوره زمونه اینقدر مشکل وجود داره که هیچ کس جرأت عاشق شدن نداره
نه اینکه نخواد، نمیشه!!:sad:

آخرین ویرایش:

Samaneh1366

New member
من تو زندگیم عاشق همسرم شدم و ایشونم همینطور و در دوران دانشگاه منتظر شدم تا خودش احساساتشونو ابراز کنه ووو هیچ وقت روزی که بهم گفت من به شما علاقه دارم و اگه میشه منتظرم بمونید رو فراموش نمیکنم و الان روز به روز بیشتر از قبل دوستش دارم

matin

New member
ببینین اگه میگم از اکوسیستمای کثیف دوری کنیم . فقط این نیس که ...
مثلا اینکه میگن خانواده محیط امن و مقدسیه، درست؟ یا بقول من اکوسیستم پاکیه. ولی متاسفانه ما خودمون داریم به این اکوسیستمای پاک و مقدس گند میزنیم..... منظورم یه چیزی مث ماهواره یا فیلمای اونجوری یاااااااااااااااا....
شما فقط یه شبکه من و تو رو ببینید ، بعدش جامعمونو هم ببینید ... چقدر شبیهن؟ بقول آقای قرائتی : ما داریم از تو میپکیم (از داخل منفجر میشیم)
از ماست که بر ماست

با این نوشتتون میفهم که دیدگاهمون خیلی فرق داره !!!

شما یه چاقو رو در نظر بگیرین !!! تو خونه هست باهاش میوه پوست میکنی میخوری !!! تو اتاق عمل هست باهاش یکی رو جراحی میکنن !!! دست یه قاتلم هست باش آدم میکشه !! چاقو بالنفسه ایرادی نداره استفاده کنندش ایراد داره !!!
ماهواره هم همینه !!!! یکی باش میشینه مسائل پزشکی رو دنبال میکنه !!! یکی میشنه باش دنیای حیوانات رو بررسی میکنه !! یکی هم باش بله !! کسائی هم که فقط یه دیدگاه رو میبینن بقیه دیدگاه رو هم بررسی کنن !!!

Taraa

Well-known member
با این نوشتتون میفهم که دیدگاهمون خیلی فرق داره !!!

شما یه چاقو رو در نظر بگیرین !!! تو خونه هست باهاش میوه پوست میکنی میخوری !!! تو اتاق عمل هست باهاش یکی رو جراحی میکنن !!! دست یه قاتلم هست باش آدم میکشه !! چاقو بالنفسه ایرادی نداره استفاده کنندش ایراد داره !!!
ماهواره هم همینه !!!! یکی باش میشینه مسائل پزشکی رو دنبال میکنه !!! یکی میشنه باش دنیای حیوانات رو بررسی میکنه !! یکی هم باش بله !! کسائی هم که فقط یه دیدگاه رو میبینن بقیه دیدگاه رو هم بررسی کنن !!!

مستر شما بتونی جلو خودتو بگیری ... جلو اون بچه ای که تو خونه اس و ممکنه چیزایی که نباید ببینه چجوری میخوای بگیری؟
در ضمن ماهواره اصلا مثل چاقو کاربرد درست و غلط نداره...... همش غلطه ......... اگه واقعا آدم بخواد اطلاعات پزشکیشو کامل کنه هزار تا راه سالم و ناب هست که هیچ شک و بحثی هم توش نیست ..... اینا بهونه اس
تو سه جای قرآن اومده که ای مردم از گام های شیطان پیروی نکنید ..... میدونی این یعنی چی ؟ یعنی شیطان انسان رو قدم قدم میبره اونجا که میخواد..... مثل بچه ای که مامان و باباش میخوان راه رفتن یادش بدن تاتی تاتی میبرنش ..... شیطان هم همینطوری ما رو راه میندازه .، تاتی تاتی
اون مثال چاقو رو در مورد اینترنت قبول دارم ولی درمورد ماهواره نه .... بخصوص چون ماهواره یه رسانه یک طرفه است

Marc0p0lo

New member
هر چی سخت بگیری بدتر میشه اینو دیگه تجربه هم ثابت کرده
باید آزادی داد تا فرهنگ سازی بشه البته در اوایل راه خساراتی خواهیم داد ولی یکبار برای همیشه تموم میشه!
فرهنگ بشر در سایه آزادی شکل می گیره .

در کشور ما در مورد حجاب و این مسائل اینقدر سخت گرفتن که آستانه تحریک ملت در حد صفر اومده پایین یارو با دیدن یه تار مو تحریک میشه!

Taraa

Well-known member
هر چی سخت بگیری بدتر میشه اینو دیگه تجربه هم ثابت کرده
باید آزادی داد تا فرهنگ سازی بشه البته در اوایل راه خساراتی خواهیم داد ولی یکبار برای همیشه تموم میشه!
فرهنگ بشر در سایه آزادی شکل می گیره .

در کشور ما در مورد حجاب و این مسائل اینقدر سخت گرفتن که آستانه تحریک ملت در حد صفر اومده پایین یارو با دیدن یه تار مو تحریک میشه!

آزادی ......... اکثر بدبختیای ما از تعاریف متفاوت آزادی سرچشمه میگیره
بقیه اشم از بی اعتمادی به دین

کاش میفهمیدیم یه عده چه طور دارن از غفلت ما سوء استفاده میکنن و میرن و میرن و.......... این ماییم که جا موندیم

فک کنم از موضوع خارج شدیم

:78:
بقیه بحثو تو تاپیک خطر جدی ادامه بدیم بهتره

آخرین ویرایش:

hairin

New member
عشقولانه

بچه ها تو رو خدا اینجوری نگین،اینجوری از عشق و عاشقی نگین دیگه!!!
بابا به خدا منم جوونم،دل دارم،احساساتم هم در حد لالیگا هستش
به خدا دارم از تنهایی میمیرم
نمیدونم تقصیر منه یا تقصیر جامعست
اما نه عشقی نه احساسی نه همدمی
مامان بابام که اصلأ اجازه نمیدن ازدواج کنم،فکر میکنن من کشته مرده ی درسم، میگن باید این دو سالم بخونی واسه دکتری بری اونور،نمیتونم اصلأ بهشون بگم مامان، بابا منم احساس دارم،منم آدمم،وقتی تو مملکت خودم کنار این همه هم زبون انقدر تنهام چه طور میتونم تنهای تنها تو کشور دیگه بدون همدم و یاری زندگی کنم!

Taraa

Well-known member
بچه ها تو رو خدا اینجوری نگین،اینجوری از عشق و عاشقی نگین دیگه!!!
بابا به خدا منم جوونم،دل دارم،احساساتم هم در حد لالیگا هستش
به خدا دارم از تنهایی میمیرم
نمیدونم تقصیر منه یا تقصیر جامعست
اما نه عشقی نه احساسی نه همدمی
مامان بابام که اصلأ اجازه نمیدن ازدواج کنم،فکر میکنن من کشته مرده ی درسم، میگن باید این دو سالم بخونی واسه دکتری بری اونور،نمیتونم اصلأ بهشون بگم مامان، بابا منم احساس دارم،منم آدمم،وقتی تو مملکت خودم کنار این همه هم زبون انقدر تنهام چه طور میتونم تنهای تنها تو کشور دیگه بدون همدم و یاری زندگی کنم!

عجب ...... خوب اگه از شخص خاصی خوشت میاد به خانواده معرفیش کن و همینایی که اینجا نوشتی بگو ..... شاید اونا نمیدونن چی تو دلت میگذره
من همیشه فکر میکردم خانواده ها آرزوی دیدن عروسی و دامادی بچه هاشونو دارن!!!!!!!!!

matin

New member
مستر شما بتونی جلو خودتو بگیری ... جلو اون بچه ای که تو خونه اس و ممکنه چیزایی که نباید ببینه چجوری میخوای بگیری؟
در ضمن ماهواره اصلا مثل چاقو کاربرد درست و غلط نداره...... همش غلطه ......... اگه واقعا آدم بخواد اطلاعات پزشکیشو کامل کنه هزار تا راه سالم و ناب هست که هیچ شک و بحثی هم توش نیست ..... اینا بهونه اس
تو سه جای قرآن اومده که ای مردم از گام های شیطان پیروی نکنید ..... میدونی این یعنی چی ؟ یعنی شیطان انسان رو قدم قدم میبره اونجا که میخواد..... مثل بچه ای که مامان و باباش میخوان راه رفتن یادش بدن تاتی تاتی میبرنش ..... شیطان هم همینطوری ما رو راه میندازه .، تاتی تاتی
اون مثال چاقو رو در مورد اینترنت قبول دارم ولی درمورد ماهواره نه .... بخصوص چون ماهواره یه رسانه یک طرفه است

خواهشا ادبیات بحث رورعایت کنین .............
مستر ؟؟!! متاسف شدم وواقعا !!! اینم آخرینم نظرمه !!
همه برنامه ها محدوده ی سنی داره !!! هزار تا راه هست تا بره کتاب شه به دست شما برسهکلی سال میکشه مقالم بشه هیچ وقت وضوح تصویری نداره !!! شما فک کن بهونس ولی شما حرفات بهونه گیرا بیشتر میخوره !!!! ببخشینمثه خودتون جواب میدم ولی میگن برای تاثیر کلام در یه شخص باید مثه خودش باشی !!!

تاتی تاتی !!! شما فک کن شیطان لانه کرده در ماهواره !! اون شبکه ی منو تو که گفتین چقدر شبیه جامعس دیگه نبینید ماهوارتونم خورد کنین یا مال هر کس بوده ولی حق تعیینتکلف واسه بقیه ندارین !!!
شما مختاری قبول داشته باشی یا نه !!! کجاش یه طرفس ؟؟!!! شما میتونی به هزاران طریق باهاشون ارتباط برقرار کنی !!! چیجوری اینترنت هر سایتی میخوای میری ماهواره رو هم میتونی هر شبکه ای ر و خواستی حذف کنی !!!

hairin

New member
عجب ...... خوب اگه از شخص خاصی خوشت میاد به خانواده معرفیش کن و همینایی که اینجا نوشتی بگو ..... شاید اونا نمیدونن چی تو دلت میگذره
من همیشه فکر میکردم خانواده ها آرزوی دیدن عروسی و دامادی بچه هاشونو دارن!!!!!!!!!
نه عزیزم،این حرفا کدومه!هیچوقت به شخص خاصی فکر نمیکنم چون میدونم کاملأ بی فایدست،من هیچوقت نمیتونم تو چشمای بابام نگاه کنم و چنین مسائلی رو عنوان کنم،این مسائلو کلأ واسه خودم حل شده و تموم شده میدونم
مامان بابام فکر میکنن موفقیت فقط و فقط تو درس خلاصه شده
نه اینکه ازشون میترسم،فقط مسأله ی احترامه و شرم و حیاست،چون خانوادم هییییچوقت این روی منو ندیدن،از این احساسات و تفکرات من روحشونم خبر نداره.

Taraa

Well-known member
نه عزیزم،این حرفا کدومه!هیچوقت به شخص خاصی فکر نمیکنم چون میدونم کاملأ بی فایدست،من هیچوقت نمیتونم تو چشمای بابام نگاه کنم و چنین مسائلی رو عنوان کنم،این مسائلو کلأ واسه خودم حل شده و تموم شده میدونم
نه اینکه ازشون میترسم،فقط مسأله ی احترامه و شرم و حیاست،چون خانوادم هییییچوقت این روی منو ندیدن،از این احساسات و تفکرات من روحشونم خبر نداره.

به نظر من که این شرم و حیا نیست
شرم و حیا یه خصوصیت مطلوبه..... این که شما میگی بهت ضرر میزنه .... هر آدمی حق داره راجع به آینده اش خودش تصمیم بگیره ....... قرار نیست تو این راه هم به کسی بی احترامی بشه
شما کاملا محترمانه میری میگی تصمیم من فلانه ...... شاید اصلا اونام خوشحال شن

cheshmak

New member

دوست عزيز مطمئن باش يه روز يه وقتي يه جايي از يه كسي خوشت مياد كه حاضري به خاطرش دنيارو به هم بريزي!و ميتوني شجاعانه با پدر و مادرت اونو درميون بذاري!

منتظر اون روز باش!:smiliess (10):

ولي نه اينكه دس رو دس بذاريااااااااااااااا

واينكه آدما هيچوقت نميتونن تك بعدي باشن كه.......در كنار درس ميشه يه زندگي رو هم اداره كرد!...............ميشه عاشق شد............!و ميشه به خيلي چيزاي ديگه م فك كرد

hairin

New member
دوست عزيز مطمئن باش يه روز يه وقتي يه جايي از يه كسي خوشت مياد كه حاضري به خاطرش دنيارو به هم بريزي!و ميتوني شجاعانه با پدر و مادرت اونو درميون بذاري!

منتظر اون روز باش!:smiliess (10):

ولي نه اينكه دس رو دس بذاريااااااااااااااا

واينكه آدما هيچوقت نميتونن تك بعدي باشن كه.......در كنار درس ميشه يه زندگي رو هم اداره كرد!...............ميشه عاشق شد............!و ميشه به خيلي چيزاي ديگه م فك كرد

وااااای قلب من ضعیفه ها!!!!اینجوری نگو یوقت دیدی جوون مردم از شوک مرد و ناکام از دنیا رفت!
خب خودمم میدونم آدم میتونه چند بعدی باشه مخشوشأ اژ اون ابعاد
نیس که دوستای خودم و دوستای خانوادگیمون که دختراشون ازدواج کردن ۹۰./. جدا شدن خانوادم به قول معروف چشمشون ترسیده

cheshmak

New member
وااااای قلب من ضعیفه ها!!!!اینجوری نگو یوقت دیدی جوون مردم از شوک مرد و ناکام از دنیا رفت!خب خودمم میدونم آدم میتونه چند بعدی باشه مخشوشأ اژ اون ابعاد نیس که دوستای خودم و دوستای خانوادگیمون که دختراشون ازدواج کردن ۹۰./. جدا شدن خانوادم به قول معروف چشمشون ترسیده
نگین این حرفارو ......جوون مرگ چیه!دور از جون!خب درسته تو این دوره زمونه خیلی سخته که یکیو پیدا کنی که بتونی کاملا بشناسیش و بخوای یه عمر اونو کنار خودت داشته باشی و باش زندگی کنی ولی اینو بدون که تو این جور مواقع نباید اصلا اصلا عجله کرد و به قول قدیمیا از هول حلیم افتاد تو دیگ !!!!!

cheshmak

New member
من به یه نفر علاقه مند شدم واوایل فک میکردم یه طرفه س ولی بعد از یه مدت حس ششمم بم گفت یه طرفه نیست یه مدت گذشت طرف اومد وابراز علاقه کرد یکم شوکه هم شده بودم
ولی سعی کردم خودمو جمع وجور کنم وهیچی بروز ندم ،اون از من یه سوال پرسید و فقط منتظر جواب من بود که تا آخرش بام باشه ولی من غرورم اجازه نداد وبش گفتم دوست ندارم و اصلا بهت فکرم نمیکنم .....با اینکه دوسش داشتم و باورم نمیشد که به من فکر میکنه و مدت ها حرفاشو تو دلش نگه داشته بو د ولی .نمیدونم چرا یه همچین کاری کردم ولی بعدا متوجه شدم که درست ترین کار دنیارو کردم و اصلانم پشیمون نیستم!!!!!فقط میدونم اون لحظه خیلی دلش شکست !دلمم براش سوخت !ولی غرورم اجازه نداد!!!!ولی واسه هردومون بهتر بود!!!!!

mohamad21

New member
من به یه نفر علاقه مند شدم واوایل فک میکردم یه طرفه س ولی بعد از یه مدت حس ششمم بم گفت یه طرفه نیست یه مدت گذشت طرف اومد وابراز علاقه کرد یکم شوکه هم شده بودم
ولی سعی کردم خودمو جمع وجور کنم وهیچی بروز ندم ،اون از من یه سوال پرسید و فقط منتظر جواب من بود که تا آخرش بام باشه ولی من غرورم اجازه نداد وبش گفتم دوست ندارم و اصلا بهت فکرم نمیکنم .....با اینکه دوسش داشتم و باورم نمیشد که به من فکر میکنه و مدت ها حرفاشو تو دلش نگه داشته بو د ولی .نمیدونم چرا یه همچین کاری کردم ولی بعدا متوجه شدم که درست ترین کار دنیارو کردم و اصلانم پشیمون نیستم!!!!!فقط میدونم اون لحظه خیلی دلش شکست !دلمم براش سوخت !ولی غرورم اجازه نداد!!!!ولی واسه هردومون بهتر بود!!!!!
:sadsmiley:چه بی رحم!

بالا