تا حالا به کسی علاقمند شدید؟

Taraa

Well-known member
هر دو تاش درسته . زن هم غصه و دردسر داره هم خیر و محبت، دیگه رو صحبت حضرت علی (ع) که همون سخن خداست که نمیشه حرف زد.
ولی خود حضرت علی (ع) هم ازدواج کردن و فرمودن فاطمه (ع) بهترین فرد در کمک به من برای بندگی و عبادت خداست
اون دردسره هم بخاطر مسئولیتیه که بعد ازدواج به دوش مردا میفته و اگر خدای نکرده اون مرد آدم تنبلی باشه حتما ابراز نارضایتی میکنه
ولی خوب مزیت هایی هم براش داره.
ولی خداییش اینروزا که اکثر خانوما شاغلن دیگه این نارضایتی مردا چه معنی داره؟
بنظرم اگه پسرا عقلشونو از تو چشمشون به سر جای اصلیش انتقال بدن .............. یعنی موقع انتخاب و بقول شما عاشق شدن به جای اینکه معیارشون رنگ مو و طرز آرایش طرف باشه ، محک بزنن ببینن از اون سیبای رو زمین افتاده است یا نه از اون سیبای بالای درخت ...... دیگه هیچوقت مشکلی براشون پیش نمیاد
بابا .... حق طلاق که با شماس ......... حق خاستگاری از نظر عرف که با شماس ......... خانوما که همه شاغل ........... به کار خونه که دست نمیزنید ........ دردسر بدنیا آوردن بچه که نمیکشید ........... اسمشو که انتخاب میکنید............بعدشم که برا بزرگ کردنش به خودتون زحمت نمیدید ............... و .......و............و.........دیگه چی میخواید من نمیفهمم

TUMS

Well-known member
هر دو تاش درسته . زن هم غصه و دردسر داره هم خیر و محبت، دیگه رو صحبت حضرت علی (ع) که همون سخن خداست که نمیشه حرف زد.
ولی خود حضرت علی (ع) هم ازدواج کردن و فرمودن فاطمه (ع) بهترین فرد در کمک به من برای بندگی و عبادت خداست
اون دردسره هم بخاطر مسئولیتیه که بعد ازدواج به دوش مردا میفته و اگر خدای نکرده اون مرد آدم تنبلی باشه حتما ابراز نارضایتی میکنه
ولی خوب مزیت هایی هم براش داره.
ولی خداییش اینروزا که اکثر خانوما شاغلن دیگه این نارضایتی مردا چه معنی داره؟
بنظرم اگه پسرا عقلشونو از تو چشمشون به سر جای اصلیش انتقال بدن .............. یعنی موقع انتخاب و بقول شما عاشق شدن به جای اینکه معیارشون رنگ مو و طرز آرایش طرف باشه ، محک بزنن ببینن از اون سیبای رو زمین افتاده است یا نه از اون سیبای بالای درخت ...... دیگه هیچوقت مشکلی براشون پیش نمیاد
بابا .... حق طلاق که با شماس ......... حق خاستگاری از نظر عرف که با شماس ......... خانوما که همه شاغل ........... به کار خونه که دست نمیزنید ........ دردسر بدنیا آوردن بچه که نمیکشید ........... اسمشو که انتخاب میکنید............بعدشم که برا بزرگ کردنش به خودتون زحمت نمیدید ............... و .......و............و.........دیگه چی میخواید من نمیفهمم
والا
ديگه چي ميخواين!!!!!!!!!!!!!!!!!!
همه چي با كاروانه!!!!!!!!!:25r30wi:

hairin

New member
چرا بعضی از خانوما وقتی میفهمن کسی دوسشون داره از اون فرد دیگه خوششون نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته منظور من همه خانوما نیستا ولی خییلیا رو میشناسم که اینجوری بودن

matin

New member
سلام.من در تهران بودم و مدت زياديم نظاره گر بودم و دركتون ميكنم به هرحال انسانها براي پول و شكم گرسنه هركاري ميكنن اما اگر چن نفري كليه بفرشون يا تن فروشي كنن اين بدين كعني نيست كه جامعه ما از هم پاشيده به نظر من كسايكه هستند همين الان در همين تهران كه حاضرن به اين كسي كه عاشقشونن يا دوستش دارن برسن هيچيم نداشته باشه ايرادي نداره چون تكيه گاهي نداره مشكل جامعه ما عدم اعتماد هست بي اعتمادي ملاك شده الان .امروزه با بي اعتمادي زندگي ميكنن

دوست عزیز منم یه زمانی سعی میکردم دیدگاهم رو نسبت به خیلی چیزا مثه شما مثبت نیگه دارم !!! ولی باس قبول کرد این جامعه رو به نزوله با سرعت زیاد !!!

همين الان در همين تهران كه حاضرن به اين كسي كه عاشقشونن -- نمیدونم چرا تا این قسمت رو خوندم یاد یه آهنگهای سروش هیچکس افتادم !!! که میگه پیش خودت میگی اینه یه عشق تاریخی ولی دافت با یه بچه مایه دار خواب دیدی !!! ، شرایط سخت زندگی خیلی چیزارو تغییر میده !!!

مشکل جامعه عدم اعتماد نیست !!! کلا عدمه !! عدم هر چیز !!!

bacillus.bs

New member
تو این گرونی سعی کنید به کسی علاقه مند نشید:smiliess (7):/عاقلانه نیست/ در تهیه ی جهیزیه مسکن ماشین توش میمونید:riz303:/البته اگر باباش کارخونه دار باشه مشکلی نیست:motat:

miler

New member
چرا بعضی از خانوما وقتی میفهمن کسی دوسشون داره از اون فرد دیگه خوششون نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

jaaav gir mi6an ...man khodam akhare javgir 6odanam

patris

New member
اکثریت خانوما از عشقایی که با خواهش و تمنا همراه باشه زده میشن
بیشتر خانوما دوست دارن طرف با حفظ غرورو شخصیتش ابراز عشق کنه که متاسفانه بعضی آقایون فکر میکنن با سیریش شدن و خواهش و تمنا خانومه میفهمه خیلی دوسش داره و بیشتر خوشش میاد که این اشتباهه
البته این نظر منه:painting:

Taraa

Well-known member

یه جور واکنش دفاعی ..... شایدم طرز بیان یا رفتار طرف مقابلش براش خوشایند نبوده

Taraa

Well-known member
دوست عزیز منم یه زمانی سعی میکردم دیدگاهم رو نسبت به خیلی چیزا مثه شما مثبت نیگه دارم !!! ولی باس قبول کرد این جامعه رو به نزوله با سرعت زیاد !!!

همين الان در همين تهران كه حاضرن به اين كسي كه عاشقشونن -- نمیدونم چرا تا این قسمت رو خوندم یاد یه آهنگهای سروش هیچکس افتادم !!! که میگه پیش خودت میگی اینه یه عشق تاریخی ولی دافت با یه بچه مایه دار خواب دیدی !!! ، شرایط سخت زندگی خیلی چیزارو تغییر میده !!!

مشکل جامعه عدم اعتماد نیست !!! کلا عدمه !! عدم هر چیز !!!

خدا رو شکر شیراز ما هنوز به پای تهران شما نرسیده..... ولی خوب از خیلی جاها خیلی جلوتره
ولی آقا متین یه نکته رو اگه رعایت کنی دیگه اینقد اذیت نمیشی .. این افرادی که شما راجع بهشون صحبت میکنید یه جورایی انگار اکوسیستمشون از آدمای خوب جداست. مثلا یه ساعتای خاصی از خونه بیرون میان و یه جاهای خاصی رفت و آمد میکنن. شما میتونی اونجاها نری .... و اگه رفتی بدونی که قوانین اونا با قوانین انسانی یه مقدار متفاوته
من که خودم مشکلمو اینجوری حل کردم........ اکوسیستمای سالم زیادن هنوز
:auizz3ffy9vla57584x

TUMS

Well-known member
عجب تاپيكي راه انداختين!!!!!!!!
خوبه رو همين مسائل بحث كنيد!!!!!
من فقط اينو ميدونم توي اين دوره و زمونه اگر عاشق بشي فقط ضرر ميكني بابا بيخيال عشق و هر چيزي توي اين مايه هاست بشين
خودتون را عشقه
هورا ااا ا ا ا ا ا ا ا:riz304:
اينو از سايت يوني تهران مينويسم
شيراز هم از اين جور كارا كه دوستان فرمودن ميشه ولي تهران ديگه عندشه:smiliess (3):

matin

New member

خدا رو شکر شیراز ما هنوز به پای تهران شما نرسیده..... ولی خوب از خیلی جاها خیلی جلوتره
ولی آقا متین یه نکته رو اگه رعایت کنی دیگه اینقد اذیت نمیشی .. این افرادی که شما راجع بهشون صحبت میکنید یه جورایی انگار اکوسیستمشون از آدمای خوب جداست. مثلا یه ساعتای خاصی از خونه بیرون میان و یه جاهای خاصی رفت و آمد میکنن. شما میتونی اونجاها نری .... و اگه رفتی بدونی که قوانین اونا با قوانین انسانی یه مقدار متفاوته
من که خودم مشکلمو اینجوری حل کردم........ اکوسیستمای سالم زیادن هنوز
:auizz3ffy9vla57584x

شیراز که بله !! تو باغهاش میرفتیم باغ و ساختمون ببینیم جوونهای بله :)))))) میدیدم !!! ولی تو شیراز به نظر من مشکل خاصی نبود در مدت زمان کمی که من بودم !!!

ولی اکوسیستمهایی که میگین تو دانشگاها !!! مترو !!! کناره هر خیابانی !!! نمیدونم با این گفته ی شما شاید باید برم تو کوه زندگی کنم !!

چشممون رو رو حقایق نبندیم !!!

Taraa

Well-known member
شیراز که بله !! تو باغهاش میرفتیم باغ و ساختمون ببینیم جوونهای بله :)))))) میدیدم !!! ولی تو شیراز به نظر من مشکل خاصی نبود در مدت زمان کمی که من بودم !!!

ولی اکوسیستمهایی که میگین تو دانشگاها !!! مترو !!! کناره هر خیابانی !!! نمیدونم با این گفته ی شما شاید باید برم تو کوه زندگی کنم !!

چشممون رو رو حقایق نبندیم !!!

پس با این حساب من تو کوه زندگی میکنم ......... دور از جون داداش

matin

New member

پس با این حساب من تو کوه زندگی میکنم ......... دور از جون داداش

من حالت تدافعی نگرفتم !!! ببخشین اگه بد نوشتم یا بد خوندین !!!

ولی نمیدونم من حسم میگه زوال اجتماعی داریم با قدرت 10 ریشتر !!!

Taraa

Well-known member
من حالت تدافعی نگرفتم !!! ببخشین اگه بد نوشتم یا بد خوندین !!!

ولی نمیدونم من حسم میگه زوال اجتماعی داریم با قدرت 10 ریشتر !!!

ببینین اگه میگم از اکوسیستمای کثیف دوری کنیم . فقط این نیس که ...
مثلا اینکه میگن خانواده محیط امن و مقدسیه، درست؟ یا بقول من اکوسیستم پاکیه. ولی متاسفانه ما خودمون داریم به این اکوسیستمای پاک و مقدس گند میزنیم..... منظورم یه چیزی مث ماهواره یا فیلمای اونجوری یاااااااااااااااا....
شما فقط یه شبکه من و تو رو ببینید ، بعدش جامعمونو هم ببینید ... چقدر شبیهن؟ بقول آقای قرائتی : ما داریم از تو میپکیم (از داخل منفجر میشیم)
از ماست که بر ماست

بالا