دوست عزیز ما دو دسته قوانین داریم یه قانون دینی یه قانون مدنی !!! قانون مدنی میگه هیچکس نمیتونه بره وسط خیابون خونه بسازه ولی طرفی که ارمنیس و در ایران متولد شده حق داره آزادانه بیاد بیرون !! چون همون قدر از این مملکت سهم داره که شما داری !! ولی شما داری با قوانین دینی خاص خودت جلوش رو میگیری !!
کی گفته یه ارمنی میتونه هر جور میخواد بیاد بیرون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رفرنس بده
آره
تازه خارجی هایی که میان ایران احترام میذارن حتی یه لجک هم که شده میندازن روو سرشون
خوب اگه اون ارمنیه بخواد بی حجاب بیاد بیرون و سهمشو از جامعه بگیره ، سهم مسلمونایی که حق دارن تو جامعشون بی حجابی نبینن زیر سوال میره !!!!!!!
فکر کنم از اونجایی که اکثر افراد کشور مسلمونن بقیه که تو اقلیتن باید مراعات کنن چون بی حجابیشون به مسلمونا ضرر میزنه
ولی اگه یه مسلمون تو یه کشور که اکثریتشون مسیحی ان و لازم نیست حجاب داشته باشن باشه چون حجاب داشتنش به بقیه ضرری نمیزنه کسی نمیتونه بهش بگه نباید حجاب داشته باشی، درسته؟ بنظر عادلانه میاد
حق ضایع بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟man nagoftam miyad biron goftam hagh dareh biyad biron va in ghanone dini shoma jolosh ro migire va haghesh zayeh mishe !!!
حق ضایع بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکی اینو بگه که کجای دین مسیح و کلآ ادیان الهی بی حجابی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون تو کشورای دیگه همه لختن یعنی مسیحی بی حجابه؟
یه فامیل تو آمریکا دارم که خانومش آمریکایی هستش ولی تا حالا بدنشو کسی ندیده
توریست های محترم وقتی میان ایران شرایط رو قبول کردن و الا نمیان و اگه قبول کردن یعنی احترام گذاشتن و احترام گذاشتن به این معنی نیس که عقیدشون باشه. ما هم خیلی وقتا کاری رو برای احترام انجام میدیم ولی قلبی نیسehteram mizaran ??????????
shoma ye sar boro forodgahe emam ya toor leader hayi ke inaro miyaran bebin chijori motanebeshon mikonan !!! ke age sar nakonin nemitonin biyan va .........
توریست های محترم وقتی میان ایران شرایط رو قبول کردن و الا نمیان و اگه قبول کردن یعنی احترام گذاشتن و احترام گذاشتن به این معنی نیس که عقیدشون باشه. ما هم خیلی وقتا کاری رو برای احترام انجام میدیم ولی قلبی نیس
خودتم میدونی که حرف من درسته و چون حرصت در اومده بحث دیکتاتوری رو آوردی وسط و از آواتاری که گذاشتی کاملا معلوم شد که تو مغزت چی میگذره و من با آدمه غیر منطقی مثه تو حرفی ندارم
متین آوتار جدیدت مبارک
در ضمن موافق این حرفت نیستم که هر کی آزاده هر کاری دلش میخواد انجام بده اگه اینطور باشه هنجار های جامعه بی معنیه و .... پذیرفتن دین اشتباه چون دین قوانین داره آزادی اجتماعی یه تعریفی داره
عدم اعتماد به نفس و اشتباه اومدی. چون حجاب اعتماد به نفسو میبره بالا:riz304:سلام بچه ها
چرا فرا فکنی میکنینن
تارا راجع به حجاب گفته ما هم باید راجع به حجاب جواب بدیم قاطی کردن موضوعات دیگه فقط یه توجیهه...
یعنی چی مامیگیم چشم جامعه خرابه شما میگین برو پاشو عمل کن؟؟؟
الان بحث راجع به حجابه !!!
به نظر من علت اصلی بد حجابی چند چیز میتونه باشه:
1- عدم اعتماد به نفس کافی در خانوم ها
2- جهالت
3-زیادی اهمیت دادن به مد و...
روزتون خوش
یا علی
آره ... من دیدم ، چطور مگه؟کسی مستند ظهور رو دیده ؟
همونی که چن تا دانشجوی پسر امریکایی ساختن (The Arrival)