خطر جدی!

آیا از وضع حجاب مردم کشور راضی هستید؟

• مجموع رای دهندگان
    0

shima.p

New member
متین خودت فهمیدی چی گفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قوانین مدنی ما بر اساس دین اسلام نوشته میشه
خیلی لول هستی

Taraa

Well-known member
دوست عزیز ما دو دسته قوانین داریم یه قانون دینی یه قانون مدنی !!! قانون مدنی میگه هیچکس نمیتونه بره وسط خیابون خونه بسازه ولی طرفی که ارمنیس و در ایران متولد شده حق داره آزادانه بیاد بیرون !! چون همون قدر از این مملکت سهم داره که شما داری !! ولی شما داری با قوانین دینی خاص خودت جلوش رو میگیری !!

خوب اگه اون ارمنیه بخواد بی حجاب بیاد بیرون و سهمشو از جامعه بگیره ، سهم مسلمونایی که حق دارن تو جامعشون بی حجابی نبینن زیر سوال میره !!!!!!!
فکر کنم از اونجایی که اکثر افراد کشور مسلمونن بقیه که تو اقلیتن باید مراعات کنن چون بی حجابیشون به مسلمونا ضرر میزنه
ولی اگه یه مسلمون تو یه کشور که اکثریتشون مسیحی ان و لازم نیست حجاب داشته باشن باشه چون حجاب داشتنش به بقیه ضرری نمیزنه کسی نمیتونه بهش بگه نباید حجاب داشته باشی، درسته؟ بنظر عادلانه میاد

آخرین ویرایش:

shima.p

New member
آره
تازه خارجی هایی که میان ایران احترام میذارن حتی یه لجک هم که شده میندازن روو سرشون

matin

New member
کی گفته یه ارمنی میتونه هر جور میخواد بیاد بیرون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رفرنس بده

man nagoftam miyad biron goftam hagh dareh biyad biron va in ghanone dini shoma jolosh ro migire va haghesh zayeh mishe !!!

matin

New member
آره
تازه خارجی هایی که میان ایران احترام میذارن حتی یه لجک هم که شده میندازن روو سرشون

ehteram mizaran ??????????

shoma ye sar boro forodgahe emam ya toor leader hayi ke inaro miyaran bebin chijori motanebeshon mikonan !!! ke age sar nakonin nemitonin biyan va .........

MOHAMMAD.R

New member

متاسفانه ازین دین زدگیها خیلی پیش میاد بین دوستا و فامیلای خودمم بوده..
حالا هرچقدرم که دفاع کنیم مگه میشه متقاعدشون کرد!!!!!!!!!!!!!!

هی:sad: ....... نگو که دلم بدجور پره .... موافقم
اصلا به نظر من یکی از دلیلایی که مردم انقدر از اسلام زده شدن همین رفتار بد مسلموناس، یا بعبارتی مسلمونای نادون شناسنامه ای که از اسلام فقط اسمشو تو شناسنامشون دارن و هر جا هم که کم میارن میدون پشتش قایم میشن
من یه پدربزرگ دارم قبلا ایمان داشت، بس که آدمای اینطوری دیده بخصوص تو مسئولین مملکت ، دیگه نه نماز میخونه نه به خدا و پیغمبر ایمان داره، البته این نشوندهنده اینه که ایمانش ضعیف بوده که اینقدر راحت شکسته
[/QUOTE]

matin

New member
خوب اگه اون ارمنیه بخواد بی حجاب بیاد بیرون و سهمشو از جامعه بگیره ، سهم مسلمونایی که حق دارن تو جامعشون بی حجابی نبینن زیر سوال میره !!!!!!!
فکر کنم از اونجایی که اکثر افراد کشور مسلمونن بقیه که تو اقلیتن باید مراعات کنن چون بی حجابیشون به مسلمونا ضرر میزنه
ولی اگه یه مسلمون تو یه کشور که اکثریتشون مسیحی ان و لازم نیست حجاب داشته باشن باشه چون حجاب داشتنش به بقیه ضرری نمیزنه کسی نمیتونه بهش بگه نباید حجاب داشته باشی، درسته؟ بنظر عادلانه میاد

jaleb shod !!!!!!!!!!!

mosalmoni ke ba didane ye zane bi hejab bekhad be gonah biyogteh bas ye fekri be hale khoedesj bokone !!!

in hame mosalmon hame jaye 2nya bad be khatar nemiyoftan faghat iranihaye mosalmon be khatar miyoftan !!!

shahid motahari harfa dareh baraye in sohbataye shoma !!!!

matin

New member
2stan manam me3 shoma ye mosalmonam va din zadeh nistam vali dinam mige nabayad haghe digaran ro zaye kard !! bayad be aghayede digaran ehteram gozasht !!! dinam mige be har ghomiyati ehteram bezarin hatta age dar aghaliyat bashan !!!

nemi2nam shayad shomaha az moftihaye mesri migin ke zan hagh nadare folan karo bokone choun jame be fesad keshide mishe !!! vaghti khod gheshre zanane ma bara khodesh ahamiyat ghael nist ba man c he asan !!!

shoma har jor fek mikoni 2roste raftar kon vali be2n dari haghe digaran ro zaye mikoni va in hagho nas3 va khoda age har chiyo bebakhshe hagho naso nemibakhshe !!!

shima.p

New member
man nagoftam miyad biron goftam hagh dareh biyad biron va in ghanone dini shoma jolosh ro migire va haghesh zayeh mishe !!!
حق ضایع بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکی اینو بگه که کجای دین مسیح و کلآ ادیان الهی بی حجابی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون تو کشورای دیگه همه لختن یعنی مسیحی بی حجابه؟
یه فامیل تو آمریکا دارم که خانومش آمریکایی هستش ولی تا حالا بدنشو کسی ندیده

matin

New member
حق ضایع بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکی اینو بگه که کجای دین مسیح و کلآ ادیان الهی بی حجابی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون تو کشورای دیگه همه لختن یعنی مسیحی بی حجابه؟
یه فامیل تو آمریکا دارم که خانومش آمریکایی هستش ولی تا حالا بدنشو کسی ندیده

shoma refrence bedin ke tarifi ke shoma az hejab dari hast bara ona !!!

on khanom mohtaram va kari ham ke mikone mohtaram choun aghidash ine !!! hala yeki asan nemikhad hejab dashte bashe az nazare shoma hatman bayad dashte bashe vali az nazare man ejbari nist va be nazaresh ehteram mizaram

man demokratam shoma DICTATOR !!!

FARGHEmon ine :))))))))))))

shima.p

New member
...

ehteram mizaran ??????????

shoma ye sar boro forodgahe emam ya toor leader hayi ke inaro miyaran bebin chijori motanebeshon mikonan !!! ke age sar nakonin nemitonin biyan va .........
توریست های محترم وقتی میان ایران شرایط رو قبول کردن و الا نمیان و اگه قبول کردن یعنی احترام گذاشتن و احترام گذاشتن به این معنی نیس که عقیدشون باشه. ما هم خیلی وقتا کاری رو برای احترام انجام میدیم ولی قلبی نیس

matin

New member
توریست های محترم وقتی میان ایران شرایط رو قبول کردن و الا نمیان و اگه قبول کردن یعنی احترام گذاشتن و احترام گذاشتن به این معنی نیس که عقیدشون باشه. ما هم خیلی وقتا کاری رو برای احترام انجام میدیم ولی قلبی نیس

loop kalam ine ke majboran !!!

shima.p

New member
خودتم میدونی که حرف من درسته و چون حرصت در اومده بحث دیکتاتوری رو آوردی وسط و از آواتاری که گذاشتی کاملا معلوم شد که تو مغزت چی میگذره و من با آدمه غیر منطقی مثه تو حرفی ندارم

matin

New member
خودتم میدونی که حرف من درسته و چون حرصت در اومده بحث دیکتاتوری رو آوردی وسط و از آواتاری که گذاشتی کاملا معلوم شد که تو مغزت چی میگذره و من با آدمه غیر منطقی مثه تو حرفی ندارم

man in akso ghablanam gozashtam

va rabti be in nadare !!!

goftam man migam har ki azadeh har kari mikhad bokone shoma migi har kari ke moafeghe meile shoma s anjam bede

alan mian alaghe daram be in aks gozashtam shoma ino migin !!!

estel

Member
متین آوتار جدیدت مبارک
در ضمن موافق این حرفت نیستم که هر کی آزاده هر کاری دلش میخواد انجام بده اگه اینطور باشه هنجار های جامعه بی معنیه و .... پذیرفتن دین اشتباه چون دین قوانین داره آزادی اجتماعی یه تعریفی داره

matin

New member
متین آوتار جدیدت مبارک
در ضمن موافق این حرفت نیستم که هر کی آزاده هر کاری دلش میخواد انجام بده اگه اینطور باشه هنجار های جامعه بی معنیه و .... پذیرفتن دین اشتباه چون دین قوانین داره آزادی اجتماعی یه تعریفی داره

estel jan azadiyi ke azadiye digaran ro tahte tasir gharar nade !!!

goftam ghanon madani va dini vaz shode ba ham fargh dare !!

har dini ye tarifi dare khoooooooooovvvvv

miler

New member
سلام بچه ها
چرا فرا فکنی میکنینن
تارا راجع به حجاب گفته ما هم باید راجع به حجاب جواب بدیم قاطی کردن موضوعات دیگه فقط یه توجیهه...
یعنی چی مامیگیم چشم جامعه خرابه شما میگین برو پاشو عمل کن؟؟؟
الان بحث راجع به حجابه !!!
به نظر من علت اصلی بد حجابی چند چیز میتونه باشه:
1- عدم اعتماد به نفس کافی در خانوم ها
2- جهالت
3-زیادی اهمیت دادن به مد و...

روزتون خوش
یا علی
عدم اعتماد به نفس و اشتباه اومدی. چون حجاب اعتماد به نفسو میبره بالا:riz304:

Taraa

Well-known member

کاش اسلام رو اونطور که هست میدیدیم

نه اونطور که دلمون میخواد باشه

آخرین ویرایش:

Taraa

Well-known member
کسی مستند ظهور رو دیده ؟

همونی که چن تا دانشجوی پسر امریکایی ساختن (The Arrival)

آخرین ویرایش:
بالا