نحوه مطالعه درس ژنتیک برای داوطلبان ژنتیک انسانی

آیا با ایجاد برنامه مطالعه گروهی برای آزمون ژنتیک انسا?

• مجموع رای دهندگان
    0

najma

New member
نجما جان مگه شما نمی گید ترتیب خوندم مهمه
من نمی تونم اینجوری پیش برم
آخه وسواس دارم که شاید مطالب به هم مربوط باشه و نتونم خوب درک کنم
اگه اینجوری باشه که من می خوام از فصل سه لودیش شروع کنم برا خوند چون واقعا دو فصل اول برام سخته و روحیمو خراب می کنه نظرت چیه نجماجون

دیلک جان من منظورم ترتیب خوندن در کتاب امری بود .
مسئله ای نیست از فصل سه شروع کنید .

Ehsann

New member
سلام دوستان
ارشد سلولي مولكوليم و دارم براي PhD رشته Medical Genetics ميخونم. خيلي خوشحال شدم كه ديدم همچين جايي وجود داره براي دوست داران ژنتيك.
اگه كمكي تونستم بكنم در خدمتم.
يا علي

mahnam

New member
سلام دوستان
ارشد سلولي مولكوليم و دارم براي PhD رشته Medical Genetics ميخونم. خيلي خوشحال شدم كه ديدم همچين جايي وجود داره براي دوست داران ژنتيك.
اگه كمكي تونستم بكنم در خدمتم.
يا علي

سلام
خیلی خوش اومدی

najma

New member
دوستان چه خبر ؟
بریم سراغ ادامه نکات امری یا خیر ؟

mahnam

New member
دوستان چه خبر ؟
بریم سراغ ادامه نکات امری یا خیر ؟

نجما جان می خواین شما بگین؟ شاید یکی زودتر بخونه به این نکات نیاز داشته باشه
همه که سرعتشون یکی نیست
ضمن اینکه این همین جا می مونه هر کی هر زمانی که دوس داشت بهش مراجعه می کنه

najma

New member
نجما جان می خواین شما بگین؟ شاید یکی زودتر بخونه به این نکات نیاز داشته باشه
همه که سرعتشون یکی نیست
ضمن اینکه این همین جا می مونه هر کی هر زمانی که دوس داشت بهش مراجعه می کنه

پس انشالله هفته بعد نکات فصل 3 و 7. ببخشید دوستان که کمی با تاخیره . به خدا انقدر ازمون توی دانشگاه کار میخوان که هیچ وقت خالی برامون نمیمونه دوستای دیگه هم قطعا برای همین کم پیدا هستن .
به بزرگی خودتون ببخشید .

mahnam

New member

پس انشالله هفته بعد نکات فصل 3 و 7. ببخشید دوستان که کمی با تاخیره . به خدا انقدر ازمون توی دانشگاه کار میخوان که هیچ وقت خالی برامون نمیمونه دوستای دیگه هم قطعا برای همین کم پیدا هستن .
به بزرگی خودتون ببخشید .

مرسی نجماجون
تو که خیلی به ما کمک می کنی
بچه های دیگه هم حتما مشغولن اما شما با این که مشغولی باز ماها رو فراموش نکردی
یه دنیا ممنون :riz304:

fateme67

New member
ممنونم نجمای عزیز.:thanks:کاش واسمون میگفتی کدوم فصلاشو بخونیم و لودیش با ترجمه ی کیو بگیریم.من ترجمه یوسفی رو دارم نمیدونم خوبه یا نه؟کلا از لودیش میترسم اخه من نمیدونم کجاهاشو باید حفظ کنم کجاهاشو ازش رد بشم؟کاش نحوه ی لودیش خوندنو واسمون توضیح میدادین...
لودیش اگه ترجمه عباس بهادر رو داری ک 3 جلده جلد دومشو کامل بخون.فصلایی رو ک راجب سیگنالینگه خلاصه هاشم بخونی کفایت میکنه.جلد دومشو حتما حتما خوب بخون.از جلد اولم 1 هم قسمتای مربوط ب همانندسازی و رونویسی و ترجمه و کلا بخشای مولکولیشو بخون البته ب اندازه جلد دوم اهمیت نداره..

fateme67

New member
دوستای عزیز لطفا ببخشید ک نمیتونم زیاد بیام.سایت دانشگاه ما ساعت 2 بسته میشه و منم معمولا تا 1 ظهر کلاس دارم..هنوز لپ تاب هم نگرفتم ک هر زمان ب نت دسترسی داشته باشم.ایشالا جبران میکنم..خب نکات 1کی از فصلای 3 یا 7 رو من براتون میذارم همینجا

yyy

New member

به بزرگی خودتون ببخشید .

خواهش میشود دوست عزیز!!!!!!!!:thumbsupsmileyanim:

yyy

New member
دوستای عزیز لطفا ببخشید ک نمیتونم زیاد بیام.سایت دانشگاه ما ساعت 2 بسته میشه و منم معمولا تا 1 ظهر کلاس دارم..هنوز لپ تاب هم نگرفتم ک هر زمان ب نت دسترسی داشته باشم.ایشالا جبران میکنم..خب نکات 1کی از فصلای 3 یا 7 رو من براتون میذارم همینجا

امیدوارم هر چه زودتر لپ تاب بگیری!
مرسی از کمکتون

DNA.2013

New member
لودیش اگه ترجمه عباس بهادر رو داری ک 3 جلده جلد دومشو کامل بخون.فصلایی رو ک راجب سیگنالینگه خلاصه هاشم بخونی کفایت میکنه.جلد دومشو حتما حتما خوب بخون.از جلد اولم 1 هم قسمتای مربوط ب همانندسازی و رونویسی و ترجمه و کلا بخشای مولکولیشو بخون البته ب اندازه جلد دوم اهمیت نداره..
ممنون دوست عزیز که پاسخ دادید.من لودیش دو جلدی ترجمه یوسفی رو دارم.ولی نمیتونم لودیش بخونم!واسه همین کتاب مهدوی رو گرفتم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mahnam

New member

خواهش فاطمه جان
توام مثه نجما مارو فراموش نکردی
واقعا ممنون :riz304:

najma

New member
دوستان عزیز متاسفانه چند بار خواهش کردم اسم موسسات در پیام های خصوصی مطرح بشن . اما چون رعایت نشد علی رغم میل باطنیم مجبور شدم پست اول مربوط به نام موسسه رو ویرایش و پاسخ دوستمون به ایشون رو حذف کنم .

mahnam

New member
بچه ها یکی که امری ترجمه ی هر کی غیر دکتر نوری رو داره متن دقیق شیوع (فصل اول) رو لطف می کنه و برام می نویسه؟
اگه ترجمه ی حبیب نصیری باشه که بهتر
ممنون

DNA.2013

New member
شیوع به نسبتی از جمعیت که در هر زمان به یک بیماری مبتلا میشوند دلالت دارد.شیوع یک بیماری ژنتیکی معمولا کمتر از بروز تولد ان است که بیشتر به دلیل کاهش امید زندگی بوده یا اینکه بیماری سن بروز تاخیر یافته نشان میدهد. (چکیده امری ترجمه نجات مهدیه)

mahnam

New member
شیوع به نسبتی از جمعیت که در هر زمان به یک بیماری مبتلا میشوند دلالت دارد.شیوع یک بیماری ژنتیکی معمولا کمتر از بروز تولد ان است که بیشتر به دلیل کاهش امید زندگی بوده یا اینکه بیماری سن بروز تاخیر یافته نشان میدهد. (چکیده امری ترجمه نجات مهدیه)

ممنون مریم جان :riz304:

بالا