سلام بچه ها خسته نباشین من بعد لزگیو میخرم فعلا متن5شنبه سری صبح 88-89رو ترجمه شو چیکار کنم؟؟یکی به من جواب بده لطفا!!!
آریا جان سلام .ترجمه کرده ,نحوه ارسال رو میپرسن.ترجمه متن؟؟خوب دیکشنری بذار جلوت بخون دیگه
سلامقسمتی که به من پیشنهاد داده شده فقط لغته و فک نکنم خوندن روی سوالات برای کسی مشکل باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی باید سوالات رو هم ترجمه کنیم؟
آره عزیز گفتم ترجمه آماده رو چیکار کنم!!!:bunnyearsmiley:ترجمه متن؟؟خوب دیکشنری بذار جلوت بخون دیگه
بچه ها در کنار خوندن کتاب لزگی، جزوه تافل استاد آموخته بخش reading comprehension و مهارتهای vocab که تکنیکهای ساده و بسیار کاربردی هست رو بخونید، فوق العاده هست و برای من که جواب عالی داد، به نظرم 50-40 درصد وقتتون صرفه جویی میشه
سلام میشه کامل معرفی کنید ؟انتشارات نویسنده........
سلام میشه کامل(نویسنده انتشارات...)معرفی کنید؟ممنون از راهنماییتبچه ها در کنار خوندن کتاب لزگی، جزوه تافل استاد آموخته بخش reading comprehension و مهارتهای vocab که تکنیکهای ساده و بسیار کاربردی هست رو بخونید، فوق العاده هست و برای من که جواب عالی داد، به نظرم 50-40 درصد وقتتون صرفه جویی میشه
صفحه 142 تا 148 .روی سوالاتو باید ترجمه کنم یا فقط معنی لغات کافیه؟سلام
دوست عزیز کدوم قسمت به شما داده شده ؟
اخه من ندیدم جایی از کتاب باشه که فقط لغت باشه
دوستان! دقت داشته باشید که مرحله در آوردن لغات قبلاً انجام شده است و شما الان باید متن ها و سؤالاتی که بهتون داده میشه رو به طور کامل و روان ترجمه نمایید.
من ترجمه متنم رو فرستادم ولی واسه من ترجمه های قبلی رو نفرستادین!
ممنون میشم که واسه منم بفرستین:sad:
صفحه 142 تا 148 .روی سوالاتو باید ترجمه کنم یا فقط معنی لغات کافیه؟
بچه ها من تازه این تاپیکو دیدم.دیروز لزگیو خریدم.میشه منم راهنمایی کنید که باهاتون شروع کنم؟
سلام
واسه من هم ترجمه متنهای قبلی رو هنوز نفرستادن ایران خانم
کلا فک کنم از هیچ کس رو هنوز نفرستادن
پس نگران نباشین
احتمالا گذاشتن وقتی ترجمه ها کامل شد همه رو با هم بفرستن
ainting:
سلام شما تافل وورد-متن وگرامر نویسنده Milada Boroukalانتشارات جنگل رو میگین؟بچه ها در کنار خوندن کتاب لزگی، جزوه تافل استاد آموخته بخش reading comprehension و مهارتهای vocab که تکنیکهای ساده و بسیار کاربردی هست رو بخونید، فوق العاده هست و برای من که جواب عالی داد، به نظرم 50-40 درصد وقتتون صرفه جویی میشه