کتاب لزگی را با هم تمومش کنیم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

majede

New member
سلام بچه ها خسته نباشین من بعد لزگیو میخرم فعلا متن5شنبه سری صبح 88-89رو ترجمه شو چیکار کنم؟؟یکی به من جواب بده لطفا!!!

paradise80

New member
سلام ایران خانوم جریان چیه؟میگن که لغات رو درآوردین ترجمه میخواین,من چه کنم؟

xavi

New member
قسمتی که به من پیشنهاد داده شده فقط لغته و فک نکنم خوندن روی سوالات برای کسی مشکل باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی باید سوالات رو هم ترجمه کنیم؟
سلام
دوست عزیز کدوم قسمت به شما داده شده ؟
اخه من ندیدم جایی از کتاب باشه که فقط لغت باشه

DNA.2013

New member
بچه ها من تازه این تاپیکو دیدم.دیروز لزگیو خریدم.میشه منم راهنمایی کنید که باهاتون شروع کنم؟

vv1990

New member
بچه ها در کنار خوندن کتاب لزگی، جزوه تافل استاد آموخته بخش reading comprehension و مهارتهای vocab که تکنیکهای ساده و بسیار کاربردی هست رو بخونید، فوق العاده هست و برای من که جواب عالی داد، به نظرم 50-40 درصد وقتتون صرفه جویی میشه

paradise80

New member
بچه ها در کنار خوندن کتاب لزگی، جزوه تافل استاد آموخته بخش reading comprehension و مهارتهای vocab که تکنیکهای ساده و بسیار کاربردی هست رو بخونید، فوق العاده هست و برای من که جواب عالی داد، به نظرم 50-40 درصد وقتتون صرفه جویی میشه
سلام میشه کامل معرفی کنید ؟انتشارات نویسنده........

paradise80

New member
سلام میشه کامل(نویسنده انتشارات...)معرفی کنید؟ممنون از راهنماییت

eco.bio

New member
دوستان! دقت داشته باشید که مرحله در آوردن لغات قبلاً انجام شده است و شما الان باید متن ها و سؤالاتی که بهتون داده میشه رو به طور کامل و روان ترجمه نمایید.

من ترجمه متنم رو فرستادم ولی واسه من ترجمه های قبلی رو نفرستادین!
ممنون میشم که واسه منم بفرستین:sad:

xavi

New member
من ترجمه متنم رو فرستادم ولی واسه من ترجمه های قبلی رو نفرستادین!
ممنون میشم که واسه منم بفرستین:sad:

سلام
واسه من هم ترجمه متنهای قبلی رو هنوز نفرستادن ایران خانم

کلا فک کنم از هیچ کس رو هنوز نفرستادن
پس نگران نباشین
احتمالا گذاشتن وقتی ترجمه ها کامل شد همه رو با هم بفرستن
:painting:

xavi

New member
بچه ها من تازه این تاپیکو دیدم.دیروز لزگیو خریدم.میشه منم راهنمایی کنید که باهاتون شروع کنم؟

سلام
خب ببینید ما قبلا تمام صفحات کتاب لزگی رو لغات مشکلش رو ترجمه کردیم (به صورت گروهی)

الان هم داریم کل کتاب رو به کمک دوستان به فارسی روان ترجمه میکنیم

روال کار هم اینطوریه که ایران خانم یه قسمت از کتاب رو اعلام میکنند که یه نفر ترجمه کنه

و مثلا اگه شما خواستی میتونی اون قسمت رو به فارسی ترجمه کنی
و بعد ترجمه رو به ایمیل ایران خانم بفرستی و ایشون هم بقیه ی قسمتهای کتاب رو که سایر اعضا ترجمه کردن برای شما ایمیل میکنند

eco.bio

New member
سلام
واسه من هم ترجمه متنهای قبلی رو هنوز نفرستادن ایران خانم

کلا فک کنم از هیچ کس رو هنوز نفرستادن
پس نگران نباشین
احتمالا گذاشتن وقتی ترجمه ها کامل شد همه رو با هم بفرستن
:painting:

واقعا ممنونم.
اخه میخواستم بخونم واسه همون میخواستم زود بفرستن:65d6a5d6s:

majede

New member
سلام شما تافل وورد-متن وگرامر نویسنده Milada Boroukalانتشارات جنگل رو میگین؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا