n.b.m
New member
در واقعیت که جارو نمیکشیم...حداقل تو فضای مجازی جارو بکشیم نگن این دختره دست به سیاه و سفید نمیزنه:rolleyessmileyanim:
پس بذار منم کمکت کنم :riz303: :4d564ad6:
در واقعیت که جارو نمیکشیم...حداقل تو فضای مجازی جارو بکشیم نگن این دختره دست به سیاه و سفید نمیزنه:rolleyessmileyanim:
:sad::sad:گل بود به سبزه نیز آراسته شد...:sad:من خودم به زلزله معروفم!!!!!!!! از اونجایی که از قدیم گفتن دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید(دور از جون شما)!مطمئنم شما هم کلی زلزله ای!!!!:4d564ad6:
تپه؟!واااااااااااااااااااااااااای ! موهای نازنینم!!!!!:smiliess (1):من فک کردم اون دسته یه پسره ایه که زل زده به آسمون
اونم که یعنی موهای دختره یه تپه ای چیزیه !:5:
مگه موهای خودته !!؟تپه؟!واااااااااااااااااااااااااای ! موهای نازنینم!!!!!:smiliess (1):
اینجوری که شماها حدس زدین باید بگم نه!:5:مگه موهای خودته !!؟h34r-smiley:
خب پس غصه نخور حالا حداقل همگی از علامت سوال دراومدیم !:idea_majidonline:اینجوری که شماها حدس زدین باید بگم نه!:5:
ولی چه آواتاره سوژه ای داشتم خودم نمیدونستم....خب پس غصه نخور حالا حداقل همگی از علامت سوال دراومدیم !:idea_majidonline:
. . . . .:5: . . . . :1dco2x0p1lilzhfpg1t . . . .. . :shocked:یه پسره که تو حسرت یه دختره مو فرفریه...بعد این پسره کمی ساده لوحه
یکی از شادیهام تو زندگی اینه که دخملم...:a2d3:یه پسره که تو حسرت یه دختره مو فرفریه...بعد این پسره کمی ساده لوحه
احتمالا چون دختره داره یه جای دیگه رو نگاه میکنه !:4d564ad6:یکی از شادیهام تو زندگی اینه که دخملم...:a2d3:
حالا چرا ساده لوح؟ برام جالبه بدونم؟:shocked:
. . . . .:5: . . . . :1dco2x0p1lilzhfpg1t . . . .. . :shocked:
چی بگم گلاب جووووووووون!:tsimuzpzwoap1t9y3o7هه هه هه هه هه:25r30wi:
حالا خوبه 2 صفحه فقط در مورد آواتارت بحث کردین ؟!!!!!!!!!
یه خانوم مهربون . زیبا و خوش هیکل!!!!!!!!!!:a2d3:خو حالا نظرتون در مورد آواتار من چیه؟:smiliess (12):
من از بی نام عزیز کمال تشکرو دارم که این تاپیکو راه انداخت تا من بتونم شفاف سازی کنم:riz304: