binam
Active member
یعنی اینقدر آواتارم بی معنی هستش:sadsmiley:
معصومیت ناب رو من حس میکنم
عزیزم این آسمونه! نه آب!ولی خیلی جالب حدس زدی...:ad54ad:ی خانمیه که موهاشم خیلی افشونه...سعی میکنه از زیر آب مگسی و که در حال پرواز در بیرون از آب هست و شکار کنه:thumbsdownsmileyani
عزیزم این آسمونه! نه آب!ولی خیلی جالب حدس زدی...:ad54ad:
ووووووووای خدا.اگه بدونی من اینو چی تصور کرده بودم :14:فکر میکردم دست بچه (که تازه الان فهمیدم بچه هست)یه آدمه...موهای بچه هم یه جنگله که جلوی اون آدمست.اون بادبادکه هم که مگس بود دیگه...خوب شد ابهام زدایی کردی:13:درسته این یه دخمل مو فرفریه که بادبادک هوا کرده.... ولی بادبادک برای من نماد آرزوهامه... امیدوارم همه به آرزوهای قشنگشون برسن....
ووووووووای خدا.اگه بدونی من اینو چی تصور کرده بودم :14:فکر میکردم دست بچه (که تازه الان فهمیدم بچه هست)یه آدمه...موهای بچه هم یه جنگله که جلوی اون آدمست.اون بادبادکه هم که مگس بود دیگه...خوب شد ابهام زدایی کردی:13:
عزیزم زیاد خودتو اذیت نکن:5:خدایی جیرجیرک من هر چی نگا میکنم و زل می زنم بازم هیچی نمی فهمم.....
میشه من خارج از صف نظر بدم؟؟؟میدونم که میگین میشه.پس میگم.....برادر ایمونو،این آواتارت دخمله یا پسله؟؟؟
مهسا از بس شیطونی حدسهاتم توش شیطنت نهفته است:rolleyessmileyanim:ووووووووای خدا.اگه بدونی من اینو چی تصور کرده بودم :14:فکر میکردم دست بچه (که تازه الان فهمیدم بچه هست)یه آدمه...موهای بچه هم یه جنگله که جلوی اون آدمست.اون بادبادکه هم که مگس بود دیگه...خوب شد ابهام زدایی کردی:13:
باور کنین من شیطون نیستم:sadsmiley:راست میگم.:tsimuzpzwoap1t9y3o7چرا هیشکی حرف منو نمی باورد:sad:مهسا از بس شیطونی حدسهاتم توش شیطنت نهفته است:rolleyessmileyanim:
چرا قهر؟؟؟من تازه میخواستم بگم آواتارش خیلی نازه:riz303:برادر ایمونو رفت. فک کنم از دست من قهرید. من که گفتم منظوری نداشتم....
یه دختر خانم مهربون و با وقار که عاشق رشته اشه !:ad54ad:نظرتون رو درباره آواتار منم بگيد خب:mad_majidonline:من دل دارم(ميشكنه هاااااااااااا)
چرا قهر؟؟؟من تازه میخواستم بگم آواتارش خیلی نازه:riz303:
من خودم به زلزله معروفم!!!!!!!! از اونجایی که از قدیم گفتن دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید(دور از جون شما)!مطمئنم شما هم کلی زلزله ای!!!!:4d564ad6:باور کنین من شیطون نیستم:sadsmiley:راست میگم.:tsimuzpzwoap1t9y3o7چرا هیشکی حرف منو نمی باورد:sad:
من فک کردم اون دسته یه پسره ایه که زل زده به آسمونعزیزم زیاد خودتو اذیت نکن:5:
ولی واقعا یه دختر که بادبادک هوا کرده:idea_majidonline:
در واقعیت که جارو نمیکشیم...حداقل تو فضای مجازی جارو بکشیم نگن این دختره دست به سیاه و سفید نمیزنه:rolleyessmileyanim:آره خیلی ناز و ملوسه..... حالا چرا داری جارو می کشی؟