نطرت درباره آواتار نفر قبلیت چیه؟؟؟؟

miler

New member
اااااا....واریا.... داشتیم؟؟؟؟؟:ph34r-smiley:
مال توهم منو یاد زمستونو کوه و برف میندازه...دخملشم خیلی خوگشل بید...:riz304:

n.b.m

New member

یعنی اینقدر آواتارم بی معنی هستش:sadsmiley:

eeee من کی اینو گفتم؟!!! اتفاقا خیلی هم دختر نازیه. یعنی گفتم چه ویژگی ازش بگم که به شما بخوره. خوب شاید یه آقای با احساس باشین که عکس یه دختر کوچولو رو انتخاب کردین....

waria

New member
درسته این یه دخمل مو فرفریه که بادبادک هوا کرده.... ولی بادبادک برای من نماد آرزوهامه... امیدوارم همه به آرزوهای قشنگشون برسن....
ووووووووای خدا.اگه بدونی من اینو چی تصور کرده بودم :14:فکر میکردم دست بچه (که تازه الان فهمیدم بچه هست)یه آدمه...موهای بچه هم یه جنگله که جلوی اون آدمست.اون بادبادکه هم که مگس بود دیگه...خوب شد ابهام زدایی کردی:13:

binam

Active member
ووووووووای خدا.اگه بدونی من اینو چی تصور کرده بودم :14:فکر میکردم دست بچه (که تازه الان فهمیدم بچه هست)یه آدمه...موهای بچه هم یه جنگله که جلوی اون آدمست.اون بادبادکه هم که مگس بود دیگه...خوب شد ابهام زدایی کردی:13:

چه خوشگل فکر کردی خندم گرفت:4d564ad6:

jirjirak

New member
از بس آواتارم هنریه !!!!!:smiliess (3):
بچه ها چه حدس های بامزه ای زدین:4d564ad6:

n.b.m

New member
خدایی جیرجیرک من هر چی نگا میکنم و زل می زنم بازم هیچی نمی فهمم.....

waria

New member
میشه من خارج از صف نظر بدم؟؟؟میدونم که میگین میشه.پس میگم.....برادر ایمونو،این آواتارت دخمله یا پسله؟؟؟

n.b.m

New member
میشه من خارج از صف نظر بدم؟؟؟میدونم که میگین میشه.پس میگم.....برادر ایمونو،این آواتارت دخمله یا پسله؟؟؟

برادر ایمونو رفت. فک کنم از دست من قهرید. من که گفتم منظوری نداشتم....

jirjirak

New member
مهسا از بس شیطونی حدسهاتم توش شیطنت نهفته است:rolleyessmileyanim:

jirjirak

New member
باور کنین من شیطون نیستم:sadsmiley:راست میگم.:tsimuzpzwoap1t9y3o7چرا هیشکی حرف منو نمی باورد:sad:
من خودم به زلزله معروفم!!!!!!!! از اونجایی که از قدیم گفتن دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید(دور از جون شما)!مطمئنم شما هم کلی زلزله ای!!!!:4d564ad6:

ZOT

New member
عزیزم زیاد خودتو اذیت نکن:5:
ولی واقعا یه دختر که بادبادک هوا کرده:idea_majidonline:
من فک کردم اون دسته یه پسره ایه که زل زده به آسمون
اونم که یعنی موهای دختره یه تپه ای چیزیه !:5:

بالا