جال چندتا حدس بزنید!!!!ایمنو اول اسمت چیه؟///////////////
واااااااااای منو میگه!:4d564ad6:جال چندتا حدس بزنید!!!!
هیشکی اسمشو لو نداده!!!!!!!!!!!:smiliess (11):
دقت کردین
پس منم لو نمیدم:bunnyearsmiley:
نه ذوق نکن مااسمتورو بیخی شدیم
واااااااااای منو میگه!:4d564ad6:
"هیشکی اسمشو لو نداده" منظورش اینه که من همه ام. واااای کلی ذوق کردم! ممنون از این همه لطف و توجه!:thanks:
اسم منو حدس بزن!!!!!!!!!!اسم کیو قراره حدس بزنیم؟؟؟؟استاد شدیم دیگه
بدون راهنمایی که نمیشه....اسم منو حدس بزن!!!!!!!!!!
اسم منو حدس بزن!!!!!!!!!!
بابا تا 15 اسفند قرار بود سایت نیام که با توجه به معتاد شدن بنده و نیاز به منابع مشاورتی و ... این قرار داره نقض میشه. اوایل خرداد هم زمان اعلام نتایج اون آزمون هست.a-67 الان مورد غضب من قرار گرفتی:New (6):.....واسه چی گفتی تا خرداد اسمتو نمیگی هان؟قرار ما تا اسفند بود:smilies-azardl (12)از حمایتم دیگه خبری نیست. مسولیت هرگونه تنبیه و تحریم وتهدید ، به عهده ی خودته:smiliess (7):
خودت باعث میشی خب....ای بابا همه نقطه ضعف مارو فهمیدنا...باشه بابا دوباره حمایتت میکنم:tsimuzpzwoap1t9y3o7.ای خدا این قلب رئوف و مهربان را از ما نگیر...بابا تا 15 اسفند قرار بود سایت نیام که با توجه به معتاد شدن بنده و نیاز به منابع مشاورتی و ... این قرار داره نقض میشه. اوایل خرداد هم زمان اعلام نتایج اون آزمون هست.
یعنیییییی خیلیییییییییی نامردیییییی!!!! دیگه منو حمایت نمی کنی؟
مردم هم دوست دارند من هم!:65d6a5d6s:
جال چندتا حدس بزنید!!!!
هیشکی اسمشو لو نداده!!!!!!!!!!!:smiliess (11):
دقت کردین
پس منم لو نمیدم:bunnyearsmiley:
من یه چیزیو راجع به سپیده فهمیدم.توو سیستم ایشون حرف "ح" پیدا نمیشه.میگید نه،کامنت های ایشون رو مطالعت بفرمایید جانم:riz277:شما که کلن دیگه آب پاکی رو ریختید روی دستمون !!! هداقل آزاده جون !!! گفتن که پنج هرفه و اولش آ .....
میگم خوب شد شما معلم نشدی جانم:riz277:....غلط املاییه همرو میگیریمن یه چیزیو راجع به سپیده فهمیدم.توو سیستم ایشون حرف "ح" پیدا نمیشه.میگید نه،کامنت های ایشون رو مطالعت بفرمایید جانم:riz277:
یه روزی که میشم.میگم خوب شد شما معلم نشدی جانم:riz277:....غلط املاییه همرو میگیریh34r-smiley: