اسم شما چیه؟

antenyus

Active member
گفتم که بحثش تموم بشو نیست :smilies-azardl (12) نتیجه ای هم نداره :sdasdasd: بحث های علمی همشون همینن!!!:(50): همین اسم بازی خودمون باحال تره :j58r36j3gcr4suxymup

a_67

New member
جال چندتا حدس بزنید!!!!
هیشکی اسمشو لو نداده!!!!!!!!!!!:smiliess (11):
دقت کردین
پس منم لو نمیدم:bunnyearsmiley:
واااااااااای منو میگه!:4d564ad6:
"هیشکی اسمشو لو نداده" منظورش اینه که من همه ام. واااای کلی ذوق کردم! ممنون از این همه لطف و توجه!:thanks:

TUMS

Well-known member
واااااااااای منو میگه!:4d564ad6:
"هیشکی اسمشو لو نداده" منظورش اینه که من همه ام. واااای کلی ذوق کردم! ممنون از این همه لطف و توجه!:thanks:

شما هم جزء همه هستین ولی همه نیستین:tsimuzpzwoap1t9y3o7
چقدر بچه ها اینجا خودشون را میتحویلن(تحویل میگیرن!!)
واقعآ که:smiliess (11):

waria

New member
a-67 الان مورد غضب من قرار گرفتی:New (6):.....واسه چی گفتی تا خرداد اسمتو نمیگی هان؟قرار ما تا اسفند بود
smilies-azardl%20%2812%29.gif
از حمایتم دیگه خبری نیست. مسولیت هرگونه تنبیه و تحریم وتهدید ، به عهده ی خودته:smiliess (7):

a_67

New member
a-67 الان مورد غضب من قرار گرفتی:New (6):.....واسه چی گفتی تا خرداد اسمتو نمیگی هان؟قرار ما تا اسفند بود:smilies-azardl (12)از حمایتم دیگه خبری نیست. مسولیت هرگونه تنبیه و تحریم وتهدید ، به عهده ی خودته:smiliess (7):
بابا تا 15 اسفند قرار بود سایت نیام که با توجه به معتاد شدن بنده و نیاز به منابع مشاورتی و ... این قرار داره نقض میشه. اوایل خرداد هم زمان اعلام نتایج اون آزمون هست.
یعنیییییی خیلیییییییییی نامردیییییی!!!! دیگه منو حمایت نمی کنی؟
مردم هم دوست دارند من هم!:65d6a5d6s:

waria

New member
بابا تا 15 اسفند قرار بود سایت نیام که با توجه به معتاد شدن بنده و نیاز به منابع مشاورتی و ... این قرار داره نقض میشه. اوایل خرداد هم زمان اعلام نتایج اون آزمون هست.
یعنیییییی خیلیییییییییی نامردیییییی!!!! دیگه منو حمایت نمی کنی؟
مردم هم دوست دارند من هم!:65d6a5d6s:
خودت باعث میشی خب....ای بابا همه نقطه ضعف مارو فهمیدنا...باشه بابا دوباره حمایتت میکنم:tsimuzpzwoap1t9y3o7.ای خدا این قلب رئوف و مهربان را از ما نگیر...

sepidh gh

New member
جال چندتا حدس بزنید!!!!
هیشکی اسمشو لو نداده!!!!!!!!!!!:smiliess (11):
دقت کردین
پس منم لو نمیدم:bunnyearsmiley:

شما که کلن دیگه آب پاکی رو ریختید روی دستمون !!! هداقل آزاده جون !!! گفتن که پنج هرفه و اولش آ .....

reza.n

New member
شما که کلن دیگه آب پاکی رو ریختید روی دستمون !!! هداقل آزاده جون !!! گفتن که پنج هرفه و اولش آ .....
من یه چیزیو راجع به سپیده فهمیدم.توو سیستم ایشون حرف "ح" پیدا نمیشه.میگید نه،کامنت های ایشون رو مطالعت بفرمایید جانم:riz277:

waria

New member
من یه چیزیو راجع به سپیده فهمیدم.توو سیستم ایشون حرف "ح" پیدا نمیشه.میگید نه،کامنت های ایشون رو مطالعت بفرمایید جانم:riz277:
میگم خوب شد شما معلم نشدی جانم:riz277:....غلط املاییه همرو میگیری:ph34r-smiley:

waria

New member
a-67 شمام مثل روح در فضا حضور داریا؟؟؟میای لایک میزنی ،پست میدی،بعد از اونور میگی خداحافظ تا 15 اسفند:smiliess (11):....ترک کن عزیز من ترک کن....بعدا دکترا قبول میشی به خاطر همین اعتیادت،ردت میکننا؟؟حالا از من گفتن بود:riz277:
و شما آقا رضا...معلم نمیشی که.استاد میشی.خدا به داد دانشجوهات برسه:tsimuzpzwoap1t9y3o7

بالا