اسم شما چیه؟

waria

New member
پس شد:
a_67 ِپسر: آرمان:thanks:
a_67 ِدختر: آزاده:thanks:
هر کسی اسم بنده را طور دیگری بگوید، در حال فرد خاطی را تنبیه نموده و تحریمش خواهم نمود تا درس عبرتی برای گذشتگان،امروزیان و آیندگان گردد.:a2d3:

من با اسم دختر آزاده مخالفم...ولی چون جمع تصویب کرده منم قبول میکنم:tsimuzpzwoap1t9y3o7

estel

Member
پس شد:
a_67 ِپسر: آرمان:thanks:
a_67 ِدختر: آزاده:thanks:
هر کسی اسم بنده را طور دیگری بگوید، در حال فرد خاطی را تنبیه نموده و تحریمش خواهم نمود تا درس عبرتی برای گذشتگان،امروزیان و آیندگان گردد.:a2d3:
من کلا شما رو دیگه صدا نمیکنم و به جایش از لغت بسیار زیبای مشهدیه یره استفاده مینمایم که برای شخص سوم به کار میره::ph34r-smiley::

estel

Member
در ضمن یره جان پسر میباشند چون سنگدله با اینکه با نگاه آواتارم ازش خواهش کردم اسمشو بگه بازم نگفت:p7977cujr38iyymsu8:

sepidh gh

New member
در ضمن یره جان پسر میباشند چون سنگدله با اینکه با نگاه آواتارم ازش خواهش کردم اسمشو بگه بازم نگفت:p7977cujr38iyymsu8:

من یه لحضه شک ورم داشت ..طی جستجوی عمیقی که کردم!!اکتشاف کردم که آقا جان شما خانوم می باشین!!!!اسمتم به اصرار خودت و اراده ات به اسم آزاده!! آزاده می باشد!!!!!

mikhak s

New member
وايييييييييييييي بچه ها به منم فكر كنيد سرم گيج رفت تا به اين صفحه رسيدم.:wacsmiley:رضا چشمم روشن تا 3 صبح اينجابوديو اينجا رو كردي چت روم؟:New (6):

دوستان عزيزم يكم خود دار باشيد مجبور نيستيد براي هر نوشته اي يه نقل قول بزنيد هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:whistle:ميدونم دلتو قيلي ويلي ميره كه جواب بديد ولي به لايك اكتفا كنيد آفريييييييننننننننن:ad54ad:

بهارک

New member
:heart:برام مهم نیست اسمتون چیه هر جور شما راحتید..من همتونو دوست دارم با هر اسم و شکل و زبونی:rose:

ZOT

New member
خواهش میکنم حالا که بهت یه چیزی یاد دادم بگو اسمت جیه دیگه تازه من دعامم خوب میگیره واسه ارشد و ژوپیتر من دعا کردم قبول شدن اسمتو بگو تا بدونم برا کی دعا کنم:wacsmiley:
یه دعا هم واسه من بکن خیلی حالم گرفته !

a_67

New member
کجا جمع تصویب کرده؟؟؟؟ اسم علی کلثومه.
من کلا شما رو دیگه صدا نمیکنم و به جایش از لغت بسیار زیبای مشهدیه یره استفاده مینمایم که برای شخص سوم به کار میره::ph34r-smiley::
من یه لحضه شک ورم داشت ..طی جستجوی عمیقی که کردم!!اکتشاف کردم که آقا جان شما خانوم می باشین!!!!اسمتم به اصرار خودت و اراده ات به اسم آزاده!! آزاده می باشد!!!!!
حرف آخر:
علی، کلثوم، مشهدیه یره، آرمان، اصرار بر اسم آزاده و ... آقا هر جور راحتید! من که با این روش های حرف از زیر زبون کشی شما، که خودمو لو نمیدم.:thumbsupsmileyanim::thumbsupsmileyanim:

waria

New member
حرف آخر:
علی، کلثوم، مشهدیه یره، آرمان، اصرار بر اسم آزاده و ... آقا هر جور راحتید! من که با این روش های حرف از زیر زبون کشی شما، که خودمو لو نمیدم.:thumbsupsmileyanim::thumbsupsmileyanim:
نه آبجی خیالت راحت باشه...تو الان تحت حمایت من هستی...تا 15 اسفند خیالت راحت ....من هواتو دارم:black_eyed:تا اون موقع همون a-67 خودمونی...(بنده الان دایه ی مهربان تر از مادر هستم):whistle:

mahsa.

New member
نه آبجی خیالت راحت باشه...تو الان تحت حمایت من هستی...تا 15 اسفند خیالت راحت ....من هواتو دارم:black_eyed:تا اون موقع همون a-67 خودمونی...(بنده الان دایه ی مهربان تر از مادر هستم):whistle:

بشین سر درست نبینم طرفداری کنی.

تذکر:از نسبت دادن نام خود به دیگران جدا پرهیز نمایید.:whistle:
صفدر جان چرا در بحث 2 نفر دخالت میکنی؟؟؟ خوشبختانه هنوز اسم اصلی علی جان مشخص نشده که من شرطو ببازم و بشم کلثوم. همچنان سر موضع خودم هستم که اسمش علیه. من که دیگه همه جا علی صداش میکنم.

estel

Member
تو روز روشن کاندیدای مدیریت رو تهدید میکنی؟؟؟:whistle:
خدا بخیر کنه واریا تو هم از اون مدیرا میشی ها مواظب خودم باید باشم بابا دموکراسی یعنی چی؟ یعنی اینکه یره جان محترم باید اسمشو بگه دیگه

بالا