ما؟؟؟؟؟؟ما گیر دادیم؟؟؟؟؟نه بابا اسم اینم معلومه دیگه جفریهیعنی اسم همه تون کشف شده ...؟؟
فقط همین یه نفر مونده که گیر دادین بهش ؟؟!:21:
باشه اسم من جفری. ولی خودت باید جواب واریا رو بدی ها چون اون منو دختر فرض کرده. از من گفتن.ما؟؟؟؟؟؟ما گیر دادیم؟؟؟؟؟نه بابا اسم اینم معلومه دیگه جفریه
من که با واریا جونم مشکل ندارم از این پس شما میشی جفریه به افتخار واریاباشه اسم من جفری. ولی خودت باید جواب واریا رو بدی ها چون اون منو دختر فرض کرده. از من گفتن.:smiliess (12)::bunnyearsmiley:
تو که داری زحمتشو می کشی به اسم میذاری روش (به سلامتی... مبارکه !!... فقط یه کم دیر نیست 67 جان؟تا حالا چی صدات می کردن ؟؟)ما؟؟؟؟؟؟ما گیر دادیم؟؟؟؟؟نه بابا اسم اینم معلومه دیگه جفریه
نه دیگه اومدی و باهام نسازی، جفری رو خرابش نکن. جفریه چیه! اصن جالب نیست. باشه من هم به جمع افراد دو اسمه می پیوندم. حالا یه اسم خوب دخترونه برام توافق کنید!:sdasdasd:من که با واریا جونم مشکل ندارم از این پس شما میشی جفریه به افتخار واریا
آره پسره
دخترا اینقدم چیز نیستن...اصرار کنی راهنمایی میکنن:mad_majidonline:
آرمین؟
آبتین؟
[B]ینی بیکارتر از من پیدا نمیشه
رفتم سایت ثبت احوال اسمای پسرونه ک با " آ " شروع میشه رو گشتم:25r30wi:
آروین؟
آرشام؟
آریان؟
آیدین؟
امکان نداره بین اینا نباشه[/B]
به صفحه 87 و 88 مراجعه شود:motat:اووووووهههههههه،144 صفحه باید بخونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من که خیلی تابلوه اسمم مهتابه ولی برای کشف اسم شماها یعنی باید 144 صفحه؟؟!!!!:sad:نمیشه 1 تخفیفی بدین در یک پست مختصر و مفید اسمهای مهم وجنجالی رو بگین
ا جفریه به این قشنگی راستی میدونی ما به جعفر میگیم جفری در همین راستا یه شعر واست سرودم بگو چندمین جفری هستینه دیگه اومدی و باهام نسازی، جفری رو خرابش نکن. جفریه چیه! اصن جالب نیست. باشه من هم به جمع افراد دو اسمه می پیوندم. حالا یه اسم خوب دخترونه برام توافق کنید!:sdasdasd:
ا جفریه به این قشنگی راستی میدونی ما به جعفر میگیم جفری در همین راستا یه شعر واست سرودم بگو چندمین جفری هستی
جعفری دیدم که بر جعفر سوار جعفری میخورد و از جعفر گذشت
آره می دونم. تازه من به جعفر، جفرسون میگم!ا جفریه به این قشنگی راستی میدونی ما به جعفر میگیم جفری در همین راستا یه شعر واست سرودم بگو چندمین جفری هستی
جعفری دیدم که بر جعفر سوار جعفری میخورد و از جعفر گذشت
آره می دونم. تازه من به جعفر، جفرسون میگم!
اولیه بهتره. و منطقی هست که اینو بگم وگرنه........
منم یه پیشنهاد دارم ...خب دوستان a 67 که اسمشو نمیگه.من میگم اسم پرسونا رو حدس بزنیم.کسی اسمشو میدونه؟