کنکور چطور بود ( ویژه آزمون ورودي کلیه گرایش های زیست شناسی تحصيلات تکميلي سال ۱۳۹۴ )

زینبی

New member
سلام. پس از الان شیرینی منو بزارین کنار دیگه
من بیوشیمی 186، بیوتک 86. بیوتک امیدوارم. البته من جز شهر تهران جای دیگه ای نمی تونم برم. اون آخر آخر ها هم مال گیلان رو زدم که امیدوارم همون تهران یک دانشگاهی بشه. آره بهشتی هم زدم. ولی بیوشیمی من رتبش بالاس نمیشه اینها قبول شد. فقط هم روزانه میخوام
شما هم موفق باشین

aghorbani2011

New member
پی بیوتک انشالله قبولید حتما.خدایا یعنی میشه منم بیوفیزیک تهران قبول بشم!برام دعا کنید آبجی.

زینبی

New member
نه.. من کلا از پارسال بیخبرم. انگار کسی به این تاپیک جز ما سر نمی زنه. خیلی دوست دارم بچه های دیگه هم بیان نظر بدن. البته من اگرم قبول نشم باکی نیست. یکسال دیگه هم میخونم. الانم شروع کردم کم کم میخونم برای وزارت بهداشت... فعلا که بنامم اینه.

زینبی

New member
شما رتبه های دیگتون در چه حدودی شده؟ منظورم بیوشیمی، بیوتک، سلولی...

aghorbani2011

New member
اون یکیا خرابه.بیوشیمی 360 تقریبا .همه حدود 500 هستند.فقط بیوفیزیک 228.میگم که بیست روز وقت داشتم.فقط هدفم بیوفیزیک بود.اون اتفاق افتاد که مریض شدم و نتونستم مرور کنم.خوب ما سربازی هم داریم.خدا کنه تهران قبول نشدم جای دیگه قبول نشم.چون باید برم سربازی سال دیگه ش محروم میشم دوسال سربازی بعد باید کنکور بدم دوباره.دعا کنید آبجی بیوفیزیک تهران قبول بشم.

aghorbani2011

New member
مشکلات زیاد داشتم.نمیتونستم تو خوابگاه بخونم.ولی میدونستم تو اون بیست روز بین دو ترم میتونم برسونم و بیوفیزیم تهران قبول بشم که اون اتفاق افتادبرا همین انقد نگرانم.چون همیشه به این فکر میکردم سال اول تهران ارشد قبول میشم.بنده اگه اون 5 روز حالم اونجوری نمیشد خوب حداقل رتبه م زیر صد بود تو بیوفیزیک و بیوشیمی دیگه خیالم راحت بود.دعام کنیدا حتما حتما آبجی .ممنون

زینبی

New member
ان شاء الله. توکل به خدا. ما سعیمونو کردیم بقیشو می سپریم به اون.
:tonguesmiley::tonguesmiley:

aghorbani2011

New member
بله خواهرم.منم سپردم بخدا.منظورم اینه دعا کنید برام حتما بع نمازاتون.ممنونم.

زینبی

New member
مرسی آقای بیوبالینی. آره خودم که امیدوارم. اگه قبول شم حتما میرم چون انتخابایی که زدم همشونو دوست دارم.:rolleyessmileyanim:

آخرین ویرایش:

aghorbani2011

New member
بچه ها شمارش معکوس آغاز شد.امروز 27 مرداد.اگه حساب کنیم نتایج سوم میاد یک هفته دیگه مونده.پس شروع میکنیم:
7

aghorbani2011

New member
سلام علی آقا.جوابا هفته اول شهریور اعلام میشه.هم مال وزارت بهداشت هم علوم .اخبارشو رصد کردم.

- - - Updated - - -

ببخشید آقا علیرضا

aghorbani2011

New member
من بیوفیزیک تهران میخاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام:sad:

alireza-ja

New member
سلام علی آقا.جوابا هفته اول شهریور اعلام میشه.هم مال وزارت بهداشت هم علوم .اخبارشو رصد کردم.

- - - Updated - - -

ببخشید آقا علیرضا

آخه اینا زیاد به اخبار خودشون هم پایبند نیستن. به کرات این اتفاق افتاده. واسشون عین آب خوردن یک روز مونده به اعلام نتایج اطلاعیه بزنن که هفته آینده جوابا میاد. البته تو منتظر نتایج علومی سازمان سنجش علوم خوش قولتره احتمالش زیاده.

بیوفیزیک تهران بیاری شیرنی فراموش نشه.

بالا