alireza-ja
New member
دانشگاه امام حسین ع دانشگاه افسریه.هیچ دانشگاه معتبری مثل دانشگاه الزهرا نداریم که تمامی رشته هارو داشته باشه و پسرونه باشه.ممکنه واسه ارتش و ... باشه اما دانشگاه معمولی نیست.ضمنا من اگه میخاستم بمونم سال بعد که خیالم راحت بود تهرانم انشالله.مشکل من اینه حتما باید سال اول قبول بشم.من تو دلم افتاده دانشکاه تهران قبول میشم.آخه یکی از دانشجوهای ibb بهم گفت احتمال روزانه بیوفیزیک تهرانم داری چون واقعا بیوفیزیک کسی نمیره.حتی اونایی ک رتبه شون خوب شده میخان برن رشته های دیگه و بخاطر درصد درسای دیگه رتبه شون خوب شده.انشالله جفتمون دانشگاه تهرانیم.از هفتمم ثبت نامش شروع میشه.شما هم صد درصد تهران قبولی.همکلاسی هستیم:ad54ad: میبینمتون:14:
دانشگاه امام حسین دو تاس یکی دانشگاه افسری امام حسین یکی هم دانشگاه جامع امام حسین. اینا از هم جدان هر چند که کنار هم هستن انتهای اتوبان بابایی.
دانشگاه جامع امام حسین مثل بقیه دانشگاهاس بچز اینکه مخصوص پسراس و مصاحبه داره. پژوهشکده زیست شناسی نسبتا خوبی داره.
ولی بخاطر همجواری این دو دانشگاه خود بخود دانشگاه افسری هم معلومه. مثلا به شخصه یه بار رفته بودم اونجا اینجا پژوهشکدش بود 50 متر اونورتر برجک دیده بانی بود روی دیواراش هم سیم خاردار بود از اون دور سربازا معلوم بودن داشتن رژه میرفتن. اما چون مال سپاه هستش اکثر دانشجوهای خودشون رو جذب میکنن که این واسه پسرا خیلی خوب میتونه باشه.