نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد روانشناسي باليني خرداد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rawy

New member
راوی ؟؟؟؟؟؟
میای یا بیام در خونتون ؟؟؟؟
کجایییییییییییی آرزو جان...دلم برات تنگ شده:(40):

قربوووووونت برم الهیییییی
هی من می خوام از این انجمن دل بکنم, هی شما منو شرمنده کنید و پاگیر :riz304::(40):

rawy

New member
سلام به همه ی دوستان.
من خیلی اتفاقی پیجتون رو باز کردم و نظراتتون رو خوندم الان در پاسخ به اون دوست عزیزی که درباره ی زاهدان نظر گذاشته بود دارم عرض میکنم که دوست عزیز ممکنه رتبه ی علمیش خوب باشه اونم شااااید ولی فقط اینارو در نظر نگیرید. من 4سال از عمر گرانبهامو تو زاهدان گذروندم بهتره بگم هدر داد. من اونجا روانشناسی عمومی میخوندم. کلا میخام بگم اگه از جونتون سیر شدین برید زاهدان....آبو هواش که افتضاحه جای تفریحیم که نداره ....دریغ از یه پارک ...درباره ی امنیتشم که من هیچ حرفی واسه گفتن ندارم خودتون بهتر میدونین.بین الملل تهران میارزه به صد تای مفت زاهدان حداقل مدرکت از تهرانه و اینکه بهت خوش میگذره
این بود توصیه های ایمنی حالا خود دانید

سلام, خوش اومدین
احتمال می دم ایشون منظورشون دانشگاه وزارت علوم بوده درسته؟ چون در مورد کارشناسی نظر دادند
ضمن اینکه یکی از دوستان می فرمودند 4 سال تو شهری بودند و فقط خیابون دانشگاهش رو بلد بودند, خب شخصیت ها و نیازهای افراد متفاوت هست :rose:

saeeeeeede

New member
هی من می خوام از این انجمن دل بکنم, هی شما منو شرمنده کنید و پاگیر :riz304::(40):

مگه میذاریم دل بکنی... من با تو کلی خاطره دارم...دوست روزای سخت ... این انجمن و بچه هاش جزیی از ذهن ما شدن...خاطره ساختیم...حذف شدنی نیست... از کجا معلوم شاید سالها بعد بصورت اتفاقی همدیگرو ببینیم... دنیا خیلی کوچیکه... من نمیخام دوستیمو با بچه ها قط کنم... ما مسیر رشته روانشناسی در آینده رو تعیین میکنیم...
راوی جونم نذاری نری هاااا... من میام در خونتون میشینم:sarma:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: rawy

henri

New member

راوی جونم نبینم روزی ک تو از اینجا دل کنده باشیا تا جند روز نمیای همه دلشون برات تنگ میشه و سراغتو میگیرن چجوری دلت میاد دل بکنی و تنهامون بذاری :rose:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: rawy

مهرانا

New member
ممنون .بله من وزارت علوم بودم.سطح علمیش خوبه ولی خب من بیشتر صحبتم روی خود زاهدانه. به هر حال این نظر کسی هس که مستقیما و به مدت طولانی با زاهدان در ارتباط بوده. من به شخصه دیگه حاضر نیستم برگردم زاهدان. شاید بقیه ی دوستان بتونن با شرایطش کنار بیان.

morteza-p

New member
ممنون .بله من وزارت علوم بودم.سطح علمیش خوبه ولی خب من بیشتر صحبتم روی خود زاهدانه. به هر حال این نظر کسی هس که مستقیما و به مدت طولانی با زاهدان در ارتباط بوده. من به شخصه دیگه حاضر نیستم برگردم زاهدان. شاید بقیه ی دوستان بتونن با شرایطش کنار بیان.

سلام. در پاسخ به شما میتونم بگم احتمالا شما جای دیگه ای بودین با زاهدان اشتباه گرفتین !!!!
چون این چیزایی که شما گفتین رو من که دارم توی زاهدان زندگی میکنم ندیدم ! امنیتش ؟؟؟ اگر زاهدان بودین چه سالی بودین ؟؟؟ من که امنیتم مشکلی نداره ! آب و هواشم از نظر من خوبه. تابستون گرمه که اونم شهر خودتون توی خونه هستید دیگه اون موقع. واقعا دعوت میکنم تشریف بیارین زاهدان رو ببینید !

crazy 4 u

New member
سلام. در پاسخ به شما میتونم بگم احتمالا شما جای دیگه ای بودین با زاهدان اشتباه گرفتین !!!!
چون این چیزایی که شما گفتین رو من که دارم توی زاهدان زندگی میکنم ندیدم ! امنیتش ؟؟؟ اگر زاهدان بودین چه سالی بودین ؟؟؟ من که امنیتم مشکلی نداره ! آب و هواشم از نظر من خوبه. تابستون گرمه که اونم شهر خودتون توی خونه هستید دیگه اون موقع. واقعا دعوت میکنم تشریف بیارین زاهدان رو ببینید !

منم باشما موافقم نباید شایعه پراکنی کرد همه جای ایران سرای من است.

taraane

New member
من فکر میکنم مهرانا فقط خواسته شما رو راهنمایی کنه و هدفش شایعه پراکنی و اینا نبوده
خواهش میکنم برداشت بد نکنید و به منظور نگیرید....تازه واردن ایشون!
هر کدوم از ما با توجه به شرایط جوی و آب و هوایی که توش بودیم یه منطقه ای واسمون تحملش مشکل تره(شرجی-سرد-گرم- گرد و غبار و...)همه جا خوبی و بدی داره...
به هر حال از بچه های زاهدان میخوایم ما رو ببخشن اگه ناخواسته ناراحتشون کردیم
به قول کریزی همه جای ایران سرای من است:auizz3ffy9vla57584x

morteza-p

New member
اون که صد البته. همه جای ایران سرای من است
اما من کلا همه تاپیکارو که میخونم، میبینم بعضی ها میگن زاهدان اینجوره، اونجوره. خب مشکلی نیست. چون به هر حال ممکنه اطلاعات اشتباه رسیده باشه بهشون. منم تا حالا پاسخی ندادم. چون هیچوقت نمیذارم رو حساب اینکه میخوان بد بگن. به هر حال هر کسی در مورد هد جایی یه نظری داره دیگه. اما ایشون دارن ادعا میکنن زاهدان بودن، اما دارن اطلاعات کاملا غلطی رو با اطمینان میگن ! خب این توهین آمیزه. نمیدونم اینایی که ایشون گفتن رو چطور میشه من که دارم زندگی میکنم ندیدم! یه سر به سایتای مختلف بزنین و خودتون آمار جرم و جنایت رو توی سطح کشور ببینین زاهدان توش چندمه. اینقدر که میتونین وقت بذارین. اون مال قدیم بود که یه سری اتفاقا میفتاد. من خودم دانشگاه شیراز درس میخونم. الان که امتحانام تموم شده و برگشتم زاهدان، به جرات میگم گرمای تابستون شیراز اذییت کردنش کمتر از زاهدان نیست. نمیدونم ایشون چطور زاهدان بوده! سطح علمیشم باز خودتون تحقیق کنین ببینین چطوره که فکر نکنین میخوام از شهرم تعریف کنم. دکتر بخشانی هم خودم تعریفشونو شنیدم اما قسمت نشده هنوز از نزدیک زیارتشون کنم

marzieh88

New member
با نظر ترانه جون موافقم ، مهرانا قصدش راهنمایی بود ، آقا مرتضی ی عزیز
همه جای ایران سرای من است:auizz3ffy9vla57584x

آخرین ویرایش:

marzieh88

New member
مگه میذاریم دل بکنی... من با تو کلی خاطره دارم...دوست روزای سخت ... این انجمن و بچه هاش جزیی از ذهن ما شدن...خاطره ساختیم...حذف شدنی نیست... از کجا معلوم شاید سالها بعد بصورت اتفاقی همدیگرو ببینیم... دنیا خیلی کوچیکه... من نمیخام دوستیمو با بچه ها قط کنم... ما مسیر رشته روانشناسی در آینده رو تعیین میکنیم...
راوی جونم نذاری نری هاااا... من میام در خونتون میشینم:sarma:

سعیده جون "دوست روزای سخت" رو خیلی قشنگ گفتی ، دقیقا وصف دوستیه ماهاست:heart::heart:

morteza-p

New member
با نظر ترانه جون موافقم ، مهرانا قصدش راهنمایی بود ، آقا مرتضی ی عزیز
همه جای ایران سرای من است:auizz3ffy9vla57584x

مشکلی نیست. منم خواستم اطلاعاتی که دارم رو گفته باشم. ممنون. اگه ایشون اینقدر بااطمینان نظرشونو نمیگفتن مشکلی نبود :rolleyessmileyanim:

bazani

New member
با سلام خدمت همه دوستان. به دوستانی که امسال قبول شدن تبریک عرض میکنم و برای کسانی هم که قبول نشدن آرزوی موفقیت در آزمون سال بعد رو دارم. خواستم به اطلاعتون برسونم که چند نفر از رتبه های برتر امسال روانشناسی بالینی برای بچه های سال بعد مشاوره گذاشتن شاید به درد بچه هایی که واسه سال بعد می خوان بخوره
آدرس وبلاگشون هم اینه

http://ravanju.blogfa

09016689464

marzieh88

New member
سلام بچه ها ، از بین شما کسی موفق به ثبت اعتراض به کارنامه شد ؟!
من هنوز دکمه ثبتو نزده بودم که ثبت شد !!!
راهی هم نداره که بتونم ببینم کل متنم ثبت شده یا نه یا فقط بتونم پرینتش رو بگیرم!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا