آزمون ارشد نانوتکنولوژی پزشکی سال 94

khorsand

New member
همین چیزی که شما نوشتین معنیش میشه انتقال خطی انرژی. از هر دبیر زبان می خوای بپرس .اگه واقعا بین معنی این دوتا فرقی قائل نیستی که دیگه هیچ.واسه خودت این
دوتارو معنی کن ببین یکی هستن؟؟!!!!

راستش بنظر من که هردو میشه چون تو زبان فارسی صفات به هم تقدم ندارن و در واقع تا اونجایی که ما خوندیم تو کارشناسی مفهوم هم عوض نمیشه مهم انتقال و خطی بودن انتقال اون انرژیه مهم نیست که شماچطور ترجمه کنی چه انتقال خطی انرژِی چه انتقال انرژی خطی درواقع تو مفهوم باهم هیچ فرقی ندارن

آخرین ویرایش:

nrk

New member
عزیزان واقعن قراره امروز کلید نهایی بیاد؟
جواب بدید لطفن:33:

khorsand

New member
انتقال انرژی خطی یعنی چی؟؟ یعنی خود انرژی خطی هستش
انتقال خطی انرژی یعنی چی؟؟ یعنی انرژی بصورت خطی انتقال پیدا میکنه
حالا این دو معنی یکی هستن؟؟با منطق حرف بزنیم دیگه

اشتباهتون همینه اصلا چیزی بنام انرژی خطی که نداریم توی مورد اولی که گفتین خطی برای عبارت انتقال انرژِی اومده نه صرفا برای واژه انرژی

- - - Updated - - -

عزیزان واقعن قراره امروز کلید نهایی بیاد؟
جواب بدید لطفن:33:

آره تو دفترچه نوشته بود 31م

nrk

New member
مرسی خرسند عزیز
با آرزوی موفقیت برای تک تک شما دوستان :rose:

tiamooo

New member
همین چیزی که شما نوشتین معنیش میشه انتقال خطی انرژی. از هر دبیر زبان می خوای بپرس .اگه واقعا بین معنی این دوتا فرقی قائل نیستی که دیگه هیچ.واسه خودت این
دوتارو معنی کن ببین یکی هستن؟؟!!!!

نه برادر اشتباه میکنی اینجا linear صفته آخر میاد اینجوری معنی میشه energy tramsfer عه linear
انتقال انرژی عه خطی
انتقال خطی انرژی میشه energy linear transfer

s.hsh

New member
اشتباهتون همینه اصلا چیزی بنام انرژی خطی که نداریم توی مورد اولی که گفتین خطی برای عبارت انتقال انرژِی اومده نه صرفا برای واژه انرژی

- - - Updated - - -

آره تو دفترچه نوشته بود 31م

والا اینم تفسیر شماست ولی تاحالا چنین چیزی ندیدم که شما الان گفتین !!!!! درضمن انرژی خطی هم داریم یه دوره کوچولو تو گوگل بزنین می بینین

s.hsh

New member
نه برادر اشتباه میکنی اینجا linear صفته آخر میاد اینجوری معنی میشه energy tramsfer عه linear
انتقال انرژی عه خطی
داداش زیاد سخت نیست یه دور تو گوگل بزن ببین تو راس میگی یا من

khorsand

New member
انتقال انرژی عه خطی

این عبارت رو به هردوصورت میشه ترجمه کرد و درواقع تفاوتی باهم ندارن اگر منظورش صرفا انتقال خطی انرژی بود بدون کم و زیاد باید میگفت linear transfer of energy

tiamooo

New member
انتقال انرژی خطی با انتقال خطی انرژی معنیشون باهم فرق داره انگلیسیشونم باهم فرق داره
تو این سوالم let یعنی اتقال انرژی خطی درسته
اگه میگفت energy linear transfer اون وقت انتقال خطی انرژی یا حرف دوستمون درست بود

khorsand

New member
حالا چه بحثیه؟؟گوگل که منبع ما نیست منبع ما بیوفیزیک خان چمنیه که نوشته انتقال انرژی خطی
شما حتی فهرستشم نگاه کنی میبینی

- - - Updated - - -

خوبه،چون این سوالو من مطمئن بودم درسته ولی دوستان یادمه بهش اعتراض میکردن، واسه همین فکر میکردم بقیه اعتراضا هم اینطورین

نه ما روی عددش شک داشتیم که رفتیم خان چمنیو دیدیم درست بود

ali yari

New member
من واسه مهندسی پزشکی وزارت علومم میخوندم
وزارت بهداشتم هم نانو دادم هم مهندسی پزشکی

خداییش من دو سه ما دست و پا شکسته خوندم ،اون دو ماه بعد عید یکساعتم نخوندم،الان گاهی ک فکر میکنم قبول میشم خندم میگیره،شماها زحمت کشیدین والا،انشالله ک قبول میشین

s.hsh

New member
گوگل تحت الفظی ترجمه میکنه خیلی وقتا جای فعل و فاعل عوض میشه چه برسه به صفت

پس چرا تا 3 سال پیش از این ارشد هرساله جواب این سوال انتقال خطی انرژی بوده؟؟چی شد امسال علم عوض شد؟؟؟

ali yari

New member
حالا چه بحثیه؟؟گوگل که منبع ما نیست منبع ما بیوفیزیک خان چمنیه که نوشته انتقال انرژی خطی
شما حتی فهرستشم نگاه کنی میبینی

- - - Updated - - -

نه ما روی عددش شک داشتیم که رفتیم خان چمنیو دیدیم درست بود

دقیقا سوال یادم نیست ولی من سریع جوابشو دادم چون گزینه های دیگه درست نبود،بیشتر ب بیوشیمی و شیمی مربوط بود تا بیوفیزیک

tiamooo

New member
پس چرا تا 3 سال پیش از این ارشد هرساله جواب این سوال انتقال خطی انرژی بوده؟؟چی شد امسال علم عوض شد؟؟؟
خب تو کتابم دقیقا نوشته let جلوشم نوشته انتقال انرژی خطی مثل گزینه 1 امتحان
شما مرجعتون سوال چند سال پیشه یا کتاب؟ من بحثی ندارما میخوام مشکلیتون حل شه

tiamooo

New member
خداییش من دو سه ما دست و پا شکسته خوندم ،اون دو ماه بعد عید یکساعتم نخوندم،الان گاهی ک فکر میکنم قبول میشم خندم میگیره،شماها زحمت کشیدین والا،انشالله ک قبول میشین

اخه من واسه سه تا ارشد درس خوندم رشته خودمم مهندسی پزشکی بیوالکتریکی تا حالا بیوشیمی اینجور چیزا نخونده بودم
همین باعث شد زیاد وقت بزارم

ali yari

New member
اخه من واسه سه تا ارشد درس خوندم رشته خودمم مهندسی پزشکی بیوالکتریکی تا حالا بیوشیمی اینجور چیزا نخونده بودم
همین باعث شد زیاد وقت بزارم

اره دیگه،هر کسی تو ی سری درسای نانو بهتر بلده،من برعکس شما بیوفیزکو ی واحدم نداشتم ولی بیوشیمی واسم خیلی راحتتره

بالا