آزمون ارشد نانوتکنولوژی پزشکی سال 94

khorsand

New member
من خودم 4و5 تا رو گذاشتم بقیشم شماها گذاشتین ولی چون انقدر وضع خرابه و آزمون امسال زیر سواله فکر نکنم بیشتر از 2و3 تا حذف کنن.یه جورایی ماسمالیش می کنن بره

این که ممکنه ولی خب چندتا هم بود که گزینه اشتباه بود!
ولی چرا آزمون امسال زیر سواله؟؟؟من کاری به رشته های دیگه که مجموعه شده بودن ندارم ولی واسه نانو که روند تقریبا مثل همیشه بود و تعداد سوالای غلط و جواب اشتباه هم!من 6 تا رو اعتراض گذاشتم

راستی بچه ها درصدای نهایی بعد کلید یادتون نره

tiamooo

New member
فقط خدا کنه سوال 110 بیوفیزیک با 129 زبان رو عوض کنن
چون تابلو غلطن

s.hsh

New member
این که ممکنه ولی خب چندتا هم بود که گزینه اشتباه بود!
ولی چرا آزمون امسال زیر سواله؟؟؟من کاری به رشته های دیگه که مجموعه شده بودن ندارم ولی واسه نانو که روند تقریبا مثل همیشه بود و تعداد سوالای غلط و جواب اشتباه هم!من 6 تا رو اعتراض گذاشتم

راستی بچه ها درصدای نهایی بعد کلید یادتون نره

آره میدونم ولی واقعا زیر سوال آزمون در تمام رشته ها مثلا مدیریت بهداشت که از 120 تا 84 تاش الفه. اگه بیاین با دقت سوالارو بررسی کنین می بینین که حتی گزینه 1 سوال 107 هم غلطه!! اگه انتقال انرژی خطی که تو گزینه هستو انتقال خطی انرژی (let) که جواب اصلی یکی هستن تحصیلو ببوسیم بزاریم کنار.پس همه سوالا ایراد دارن

tiamooo

New member
من مهندسی پزشکی بیوموادم امتحان دادم ولی اصلا تاپیکی براش نزدن
انگار خیلی مظلومه

khorsand

New member
آره میدونم ولی واقعا زیر سوال آزمون در تمام رشته ها مثلا مدیریت بهداشت که از 120 تا 84 تاش الفه. اگه بیاین با دقت سوالارو بررسی کنین می بینین که حتی گزینه 1 سوال 107 هم غلطه!! اگه انتقال انرژی خطی که تو گزینه هستو انتقال خطی انرژی (let) که جواب اصلی یکی هستن تحصیلو ببوسیم بزاریم کنار.پس همه سوالا ایراد دارن

من متوجه نشدم سوال 107 چ ایرادی داره؟؟؟

s.hsh

New member
گزینه صحیح رو زده الف با اینکه اصلا ما انتقال انرژی خطی نداریم وبلکه انتقال خطی انرژی جواب صحیح هستش.
تو گوگل هی بزن انتقال انرژی خطی واست اینو میاره : (( انتقال خطی انرژی))

khorsand

New member
گزینه صحیح رو زده الف با اینکه اصلا ما انتقال انرژی خطی نداریم وبلکه انتقال خطی انرژی جواب صحیح هستش.

آره درسته ولی خب این میتونه خطای ترجمه باشه بعدم این چیزا بنظرم خطاهای جزئیه باید دید خطاهای فاحش رو حذف میکنن یا ن
شما رو چه سوالایی اعتراض گذاشتین؟؟

s.hsh

New member
آره درسته ولی خب این میتونه خطای ترجمه باشه بعدم این چیزا بنظرم خطاهای جزئیه باید دید خطاهای فاحش رو حذف میکنن یا ن
شما رو چه سوالایی اعتراض گذاشتین؟؟

اشتباه ترجمه؟؟ نه جالب بدونین تو یکی از سالها همین سوال رو دادن و هردوی اینها تو گزینه بوده و اونی که من میگم صحیح اعلام شده.اگه اشتباه ترجمه باشه که دیگه حیف ماست بریم دانشگاه های اینا درس بخونیم. من 1سال زحمت کشیدم و الان دارم می خندم به خودم واسه این آزمون که انقدر بی ارزش واسه وزارت درس خوندم

آخرین ویرایش:

khorsand

New member
اشتباه ترجمه؟؟ نه جالب بدونین تو یکی از سالها همین سوال رو دادن و هردوی اینها تو گزینه بوده و اونی که من میگم صحیح اعلام شده.اگه اشتباه ترجمه باشه که دیگه حیف ماست بریم دانشگاه های اینا درس بخونیم. من 1سال زحمت کشیدم و الان دارم می خندم به خودم واسه این آزمون که انقدر بی ارزش واسه وزارت درس خوندم

چرا بخندین؟بجاش بخونین تا چهارتا آدم باسواد اضافه بشه

tiamooo

New member
ّبرادر Limear energy transfer درستش انتقال انرژی خطی هست که تو کتاب مرجعم نگاه کنی عینا همینو نوشته
گزینه یکم دقیقا همین عبارتِ نمدونم مشکل شما چیه

آخرین ویرایش:

khorsand

New member
ّرادر Limear energy transfer درستش انتقال انرژی خطی هست که تو کتاب مرجعم نگاه کنی عینان همینو نوشته

آره ماهم فیزیک پرتو زیاد داشتیم تو کارشناسی هردو روهم دیدم از نظر ترجمه ای هم میشه هر دو رو درنظر گرفت بقولا میگن چه خواجه علی چه علی خواجه
حالا اگر مثل اون سوالی که میگن دیدن هردو توگزینه بود هم میشد ایراد گرفت ولی اینجا که دیگه واضحه

s.hsh

New member
ّبرادر Limear energy transfer درستش انتقال انرژی خطی هست که تو کتاب مرجعم نگاه کنی عینا همینو نوشته
همین چیزی که شما نوشتین معنیش میشه انتقال خطی انرژی. از هر دبیر زبان می خوای بپرس .اگه واقعا بین معنی این دوتا فرقی قائل نیستی که دیگه هیچ.واسه خودت این
دوتارو معنی کن ببین یکی هستن؟؟!!!!

nrk

New member
سلام دوستان عزیزم
نمیدونستم کلید نهایی امروز میاد ساعت نگفتن؟
تو سایت چیزی ندیدم!

s.hsh

New member
آره ماهم فیزیک پرتو زیاد داشتیم تو کارشناسی هردو روهم دیدم از نظر ترجمه ای هم میشه هر دو رو درنظر گرفت بقولا میگن چه خواجه علی چه علی خواجه
حالا اگر مثل اون سوالی که میگن دیدن هردو توگزینه بود هم میشد ایراد گرفت ولی اینجا که دیگه واضحه
انتقال انرژی خطی یعنی چی؟؟ یعنی خود انرژی خطی هستش
انتقال خطی انرژی یعنی چی؟؟ یعنی انرژی بصورت خطی انتقال پیدا میکنه
حالا این دو معنی یکی هستن؟؟با منطق حرف بزنیم دیگه

بالا