hosseintorabi
New member
اون دیگه تهشه:5:وای نمره 262 هم داریم
اون دیگه تهشه:5:وای نمره 262 هم داریم
فک کنم شاید نحوه محاسبه کردن تخمین رتبه اینجوری دزست تر باشه البته تخمینیه دیگه اگه رتبه بین 1 تا 10 باشه حدودا همون می شه اگه بین 10 تا 20 باشه ضربدر 2 اگه بین 20 تا 30 باشه ضربدر 3 اگه 30 تا 40 باشه ضربدر 4 اگه 40 تا 50 باشه ضربدر 5 و همینجوری شاید مجاسه بشه البته حدودیه دیگه
آخ گفتی!!!...
یه سری ها هم فکر کنم تغییر میدن که اگه اونایی که شک داشتن رو میزدن ببینن زتبه شون چند میشد:33::smiliess (11):بالا ترین درصد سیالات ۹۲ بوده یعنی اون شخص ۱۱ سوالی که جواب داده طبق کلید درست بوده .
اخه بچه ها میگن کلید هیدرولیک اشتباه زیاد داشته.
یه سری ها هم فکر کنم تغییر میدن که اگه اونایی که شک داشتن رو میزدن ببینن زتبه شون چند میشد:33::smiliess (11):
بعدشم اینکه شما اینارو از کجای تخمین رتبه می بینین؟.. یعنی درصدای نفرات برتر و اینارو کجا میشه دید؟..
و اینکه توو پستِ مربوط به تخمین رتبه نوشته رتبه رو طبق کنکور 93 هم میگه... ولی چنین گزینه ای نمی بینم.. میشه راهنمایی کنین.
خیلی ممنون..من هم نمیدونم کدوم قسمت با رتبه کنکور ۹۳ مقایسه میکنه وقتی تخمین رو میزنی و رتبه و نمره ت رو نشون میده بالای همون نوشته وضعیت من در گرایش منتخب اونجا درصدا نفر اول و درصد خودت و بالاترین درصد توی هر درس رو نشون میده تو قسمت مشاهده نفرات برتر هم نمره و رتبه افراد شرکت کننده رو نشون میده. واااای خیلی استرس دارم اوضاع امسال قمر در عقربه:65d6a5d6s:
خیلی ممنون..
آره امسال همه چی قاطیه!.. احتمال اینکه هیچ جایی قبول نشم زیاده و مستقیما باید راهیِ خدمت شم!!!!
بین چند نفر رتبه انقد بشه؟۱۰۰ نفر یا بیشتر؟
چقد طول میکشه تا سیستم تخمین تایید کد رهگیری کنه؟؟؟:33:
نمیدونم اون دو سه تا سوالو چجوری حل کرده که به اون جوابا رسیده!!.. یا اینکه واقعا ما تا حالا اشتباه حل میکردبممگه میشه هیدرولیک رو ۹۳زده باشه با این کلید اشتباه؟خب اگه اینجوری باشه کلید که تغییر کنه درصدش میاد پایین