درود دوستان کنکور چطور بود زبان و نحو سوالات
khorsand New member 2015-05-20 #465 بیوشیمیش و تا حدودی هم بیوفیزیکش فیزیوهم ک من نخونده بودم شیمیش هم ک اصلا نگو واسه شما چی؟خوب بود؟ آخرین ویرایش: 2015-05-20
N nrk New member 2015-05-20 #466 خدا رو شکر...به نظرم خوب بود حالا عالی عالی که نه ولی در حدی بود که انتظارشو داشتم...امیدوارم نتیجه ش خوب باشه البته درصدای بالا که انتظار ندارین میگین بد بوده مان؟ درصدای نرمالم جواب میده چی میگم اصن...خخخخخخ
خدا رو شکر...به نظرم خوب بود حالا عالی عالی که نه ولی در حدی بود که انتظارشو داشتم...امیدوارم نتیجه ش خوب باشه البته درصدای بالا که انتظار ندارین میگین بد بوده مان؟ درصدای نرمالم جواب میده چی میگم اصن...خخخخخخ
infomdmir New member 2015-05-20 #469 ان شالله که همه با هم دانشگاه تهران قبول بشیم - - - Updated - - - واقعا برای شیمی همچین تصوری نداشتم دیگه واقعا شورش رو دراورده بودند انگار توی کنکور دکترای شیمی بودیم
ان شالله که همه با هم دانشگاه تهران قبول بشیم - - - Updated - - - واقعا برای شیمی همچین تصوری نداشتم دیگه واقعا شورش رو دراورده بودند انگار توی کنکور دکترای شیمی بودیم
khorsand New member 2015-05-20 #473 زیستش خوب بود نسبتا ولی من از 20تا 13تا بیوشیمی رو بیشتر نزدم خیلی نگرانم
love virology New member 2015-05-20 #474 خیلی هم عالی / زبان چندتا سوال بود / کلا چندتا سوال داده بودن
khorsand New member 2015-05-20 #475 love virology گفت: خیلی هم عالی / زبان چندتا سوال بود / کلا چندتا سوال داده بودن کلیک کنید تا باز شود... 160تا 40تا زبانشم بد نبود ولی متناش از پارسال سختتر بود
love virology گفت: خیلی هم عالی / زبان چندتا سوال بود / کلا چندتا سوال داده بودن کلیک کنید تا باز شود... 160تا 40تا زبانشم بد نبود ولی متناش از پارسال سختتر بود
infomdmir New member 2015-05-20 #478 خرسند جان تو رو خدا بی خیال شو بگیر بخواب و باور کن امتحان تموم شد
khorsand New member 2015-05-20 #479 infomdmir گفت: خرسند جان تو رو خدا بی خیال شو بگیر بخواب و باور کن امتحان تموم شد کلیک کنید تا باز شود... آره آره بیخیال تا ده روز دیگه!دیگه خلااااااااص شدیییییییییم!:smiliess (8):
infomdmir گفت: خرسند جان تو رو خدا بی خیال شو بگیر بخواب و باور کن امتحان تموم شد کلیک کنید تا باز شود... آره آره بیخیال تا ده روز دیگه!دیگه خلااااااااص شدیییییییییم!:smiliess (8):
Y yacin1 New member 2015-05-21 #480 دوستان سلام امسال کنکور ارشد تمام شد مننخونده بودم اونایی که قبول میشند انشالله هاشون رو و منابع رو در اختیارم قرار بدین ممنون۰۹۱۵۷۱۴۸۴۶۳
دوستان سلام امسال کنکور ارشد تمام شد مننخونده بودم اونایی که قبول میشند انشالله هاشون رو و منابع رو در اختیارم قرار بدین ممنون۰۹۱۵۷۱۴۸۴۶۳