انجمن هم انجمن قدیم! :(

شفيع

Well-known member
من روزهای خیلی خوبی اینجا داشتم دوستان بسیار خوبیم اشتم اما یف یک دوره گذرا بود

شفيع

Well-known member

کرهانی

New member
واقعا هم انجمن هم انجمن قدیم
دلم واسه انجمن تابستون تنگ شده
واسه نوتر:dadad4:

hebe.nurse

New member
من دلم واسه دوستای تاپیک خودمونی مون تنگ شده . با اینکه باهاشون در ارتباطم ولی هیچ جوری جای اون تاپیک و اون روزا رو نمیگیره. یاد باد ان روزگاران یاد باد :sadsmiley:

آخرین ویرایش:

mehrshad.namdar

New member
انشا الله اون روزها به زودی بر میگرده... تابستون نزدیکه ... بعد کنکور همه میان :bunnyearsmiley:

mahsast

New member
یادش بخیر...کنکور وسیله ای شد برای اشنایی من با اینجا...اوایل یه دونه پست هم نمیذاشتم خخخ:black_eyed: فقط اطلاعات میگرفتم میفرفتم الان یه معتاد واقعی خخخخ:whistle:

hebe.nurse

New member
یادش بخیر...کنکور وسیله ای شد برای اشنایی من با اینجا...اوایل یه دونه پست هم نمیذاشتم خخخ:black_eyed: فقط اطلاعات میگرفتم میفرفتم الان یه معتاد واقعی خخخخ:whistle:

خخخخخ دقیقا جریان معتاد شدن منم از بعد کنکور شروع شد :motat: کنکوری های جدید مراقب باشید. من و امثال من رو ببینید عبرت بگیرید :25r30wi:

آخرین ویرایش:

mahsast

New member
خخخخخ دقیقا جریان معتاد شدن منم از بعد کنکور شروع شد :motat: کنکوری های جدید مراقب باشید. من و امثال من رو ببینید عبرت بگیرید :25r30wi:

هبه باورت نمیشه اینقد از باکس بدم میومد خخخخخخخخ کلا درک نمیکردم واسه چی بچه ها اینقد باکس میرن خخخ الان نیاز به خودبنی پیدا کردم خخخخخ:14:

mahsast

New member
من قبلا یه مشکلی با اینجا پیدا کرده بودم...ادمین در جریان بود خخخخ به خون اینجا تشنه بودم(خیلی وقت پیش...)...ولی باعث شد اینجا بمونم خخخ:bunnyearsmiley:

IL-2

Well-known member
حال این روزهای انجمن

برهوت !

آخرین ویرایش:

N@RVIN

Well-known member
یجاهایی هستن آدم بعد یه مدت حتی بعد چند سال که یادوشون می افته این حس بهش دست میده:sad:

یاد همه ی دوستایی که به صورت باور ناپذیری از طریق یه صفحه ی مجازی واقعی شدن و خیلی پررنگ حتی پر رنگتر از خیلی نزدیکان بخیر حتی اون دوستایی که خواسته یا ناخواسته ناراحت کردن ، ضربه زدن و......

انجمن هم انجمن قدیم:riz304::riz304:

بالا