گزارش روزانه>>> مطالعه گروهی تمامی رشته ها در آزمون ارشد94

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

farshad25

New member
فکر میکردم میشه لغات زبان رو بدون متن حفظ کنم
ولی بدون متن، حفظ لغات خیلی سخته!:wacsmiley:
لغات تافلو دانلود کردم ولی حفظم نمیشه! کتاب لازم شدم!:smilies-azardl (181

اتفاقا من لغات تافلو بدون متن حفظ میکنم البته باید زیاد تکرار کنی
اگه تمرکز و دقت داشته باشی راحته

love virology

New member
دوستان پی دی افی در تاپیک عصرانه انلاین برای دانلو د هست بگیرید / لغات پرتکرار ازمون وزارت بهداشت/ شاد باشید

زینبی

New member
نگاه کنید درسته دروس زیاده ولی این کار ممکنه وقفه یا اونروز مشکل داشته باشید/ شما باید دروس از مهم و حیاتی به غیر حیاتی بچینید و بخونید / مثلا انگل شناسی هستید / باید انگل ایمنی سلولی قارچ باکتری/ زبان که همه جا هست مهمه/ و بیایید زمان دروس مثل قارچ و باکتری و ویروس 1ساعت یا 1/5 ساعت در روز هر روز بخونید / ایمنی و سلولی و انگل و زبان بیشتر / اینجوری همه درس ها باهم پیش میرند و استرس ندارین که حالا اون 10 روز میرسم همه رو بخونم یا نه / بعدش با سلسله مراتب مرور اون 1/5 ساعت دروس غیر حیاتی چند بار خونده میشه و بهتر تثبیت میشه/ باز نظر من بود

سلام.نظرمنم همینه. منم برنامم تقریبا همینطوریه.اینطوری همیشه توی جریان همه درسا هستیم و با هم پیش می بریم و عقب نمی مونیم. از نظر کتابهای مرجع هم نظر من اینه که باید یکی که جامع تر هستش و بهتر سرفصلارو پوشش میده به عنوان کتاب اصلی انتخاب بشه و بقیه مرور بشن و فقط مطالبی که دراون مرجع اصلی نیست خوندهبشه تااگه کتابا زیاده بتونیم مدیریت کنیم.

زینبی

New member
سام دوستان
چه خبره اینجا؟؟؟
چقد دوستای تازه و چه انرژی خوبی!
من اوایل آبان خوندم اما وقفه ی طولانی داشتم،نمیدونم شروع کنم میرسم یا نه:smiliess (12):
اینجا کسی برا فیزیک پزشکی نمیخونه؟:wacsmiley:
بچه ها دیر نیست؟من برنامه ریزی هم نکردم،و تاریخ آرمون رو 2 هفته است متوجه شدم
سلام. به نظر من ببینید دلتون چی میگه
نظر من اینه که میگه بخونید!:thanks:

SARA...

New member
نگاه کنید درسته دروس زیاده ولی این کار ممکنه وقفه یا اونروز مشکل داشته باشید/ شما باید دروس از مهم و حیاتی به غیر حیاتی بچینید و بخونید / مثلا انگل شناسی هستید / باید انگل ایمنی سلولی قارچ باکتری/ زبان که همه جا هست مهمه/ و بیایید زمان دروس مثل قارچ و باکتری و ویروس 1ساعت یا 1/5 ساعت در روز هر روز بخونید / ایمنی و سلولی و انگل و زبان بیشتر / اینجوری همه درس ها باهم پیش میرند و استرس ندارین که حالا اون 10 روز میرسم همه رو بخونم یا نه / بعدش با سلسله مراتب مرور اون 1/5 ساعت دروس غیر حیاتی چند بار خونده میشه و بهتر تثبیت میشه/ باز نظر من بود

من هم موافقم...به نظر من درسها باید اولویت بندی شه و همگام پیش بره اینطوری پیوستگی و تداوم مطالعه به یادگیری بهتر هم خیلی کمک میکنه..منم پیوسته و همگام درسارو دارم میخونم

atefe omrani

New member
سلام دوستان،من امروز شروع کردم
4 ساعت خوندم،کمه اما بهتر از هیچی بود
از فردا حتما بیشتر میخونم
موفق باشید:rose:
منم همه رو با هم میخونم،زبان نمیخونم،ازش فرار میکنم:New (6):
نمیدونم چطور مجبور کنم خودمو:33:

love virology

New member
درود منم بگم / خدارو شکر ویروس تمام شد رفت / ایمنی مرور و دوباره میخونمش/ مولکولی میخونم فصول اولیه / انگل فصول اولیه / باکتری 2 هفته دیگه / زبان میخونم لغات سال پیش

fateme5

New member
سلام دوستان،من امروز شروع کردم
4 ساعت خوندم،کمه اما بهتر از هیچی بود
از فردا حتما بیشتر میخونم
موفق باشید:rose:
منم همه رو با هم میخونم،زبان نمیخونم،ازش فرار میکنم:New (6):
نمیدونم چطور مجبور کنم خودمو:33:

سلام
انشاالله همه با هم میریم شاخ کنکورو میشکنیم:a2d3:
4 ساعت برای شروع خیلی خوبه! اگه هر روز یکم زیادش کنی، خیلی زود میرسی اون بالاها!

سعی کن زبان رو حداقل کمی بخون! حداقل تستهای سالهای پیش رو خوب کار کن!
موفق باشی

fateme5

New member
اتفاقا من لغات تافلو بدون متن حفظ میکنم البته باید زیاد تکرار کنی
اگه تمرکز و دقت داشته باشی راحته

واقعا؟ بدون متن میتونین؟ آخه لغات 504، یکمشو بدون متن کار کردم، کاری بس دشوار بود برام!
الان شک دارم! بخرم؟... نخرم؟...
آخه من فقط میخوام لغات کار کنم نه متن. یعنی کتاب لازم نیست؟

دوستان اینجا کسی هست که هم 504 و هم تافلو کار کرده باشه؟
میخوام بدونم کدومش سختتر؟

farshad25

New member
واقعا؟ بدون متن میتونین؟ آخه لغات 504، یکمشو بدون متن کار کردم، کاری بس دشوار بود برام!
الان شک دارم! بخرم؟... نخرم؟...
آخه من فقط میخوام لغات کار کنم نه متن. یعنی کتاب لازم نیست؟

دوستان اینجا کسی هست که هم 504 و هم تافلو کار کرده باشه؟
میخوام بدونم کدومش سختتر؟

من نصف 504 روخوندم به شدت سخت تر از تافله چون لغاتش اصیله

بنظرم کتاب 504 رو کارکن چون فقط اموزش لغاته + لغات تافل بدون متن

fateme5

New member
من نصف 504 روخوندم به شدت سخت تر از تافله چون لغاتش اصیله

بنظرم کتاب 504 رو کارکن چون فقط اموزش لغاته + لغات تافل بدون متن

آخ جون! چه خبرهای خوبی میدین! تافل آسونتره!:4d564ad6:
پس سختی هام 504 بوده که داره تموم میشه!:4d564ad6:

pegahhhh

New member
عاطفه جونم خیلی خوشحالم که شروع کردی،،،، روز به روز ان شا الله بیشترم میشه:a2d3:

pegahhhh

New member
سلام دوستان نیاز به راهنمایی دارم،،،، من کتاب تافل و 504 رو دارم فلش کارت هاشو هم دارم الان کلی وقته که گیره تافل هستم تازه 10 تا درس رو خوندم هیچی هم یادم نیست،،، به نظرتون برم سراغ فلش کارت خوندن و لغات سال های قبل؟؟؟؟یا خوندن تافل رو ادامه بدم؟؟؟؟؟؟

farshad25

New member
سلام دوستان نیاز به راهنمایی دارم،،،، من کتاب تافل و 504 رو دارم فلش کارت هاشو هم دارم الان کلی وقته که گیره تافل هستم تازه 10 تا درس رو خوندم هیچی هم یادم نیست،،، به نظرتون برم سراغ فلش کارت خوندن و لغات سال های قبل؟؟؟؟یا خوندن تافل رو ادامه بدم؟؟؟؟؟؟

بنظرم تافل رو ادامه بده البته فلش کارتم خیلی خوبه اگه تکراروتمرین زیاد داشته باشی

fateme5

New member
سلام به همه:riz304:
بچه ها حوصله م خیلی خیلی سر رفته! اصلا حال درس خوندن ندارم! یعنی حوصله هیچ کاری ندارم!
شاید بخاطر اینه که دیروز برای اینکه رکورد زمانی بزنم، بیشتر از روزهای قبل به خودم فشار آوردم! امروز بریدم! حوصله م سر رفته!:65d6a5d6s::65d6a5d6s:

fateme5

New member
سلام من که کلا 2روزه ول کردم درس خودندنو

چند ساعته دارم ولگردی(وبگردی) میکنم! همه ی جوکهای انجمنو خوندم!!!!!!:25r30wi: (البته مطالب علمی هم خوندم ها!)
الان هم عذاب وجدان دارم از این همه وقت تلف کردن!
موقع نمازه. کم کم جمع کنم برم دیگه. بعد نماز دوباره استارت میزنم درسهامو...
شما هم پاشو دیگه. نذار مثل من عذاب وجدان بگیری!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا