آزمون ورودی دوره دکتری تخصصی ( Ph.D ) سال تحصیلی 93-94

nasim**

New member
استرس نداشته باش. کف نمره رو هم بگیری تو یکی از دانشگاههای تهران قبولی. من که فقط برای مشهد و تربیت مدرس دعا می کنم. :rolleyessmileyanim:

ایشالا تجربه نکنین دیدن اون کلمه مردود عین کابوس می مونه.

هیراد

New member
بچه ها دیشب و پریشب انجمن خیلی خلوت بود خدایی دلم براتون تنگ شده بود درسته من کامنت نمیارم ولی تک تک کامنت ها رو میخونم هر ی ساعت ی بار میام سر میزنم

rozeabi

New member
امیدوارم ولی باید خودمون رو آماده کنیم برای هر چیزی تا شوکه نشیم. ای کسانی که امید زیادی ندارید خودتون رو برای قبولی آماده کنید تا شوکه نشید:tonguesmiley:

nasim**

New member
امیدوارم ولی باید خودمون رو آماده کنیم برای هر چیزی تا شوکه نشیم. ای کسانی که امید زیادی ندارید خودتون رو برای قبولی آماده کنید تا شوکه نشید:tonguesmiley:

خدایا مارو پیش خونوادمون شرمنده نکن

aniii

New member

ایشالا
منم پارسال این کلمه رو تجربه کردم، هیچ وقت یادم نمی ره تا 20 دقیقه زل زده بودم به صفحه
خیلی کلمه سنگینیه، کمر آدمو خم می کنه اصن ...

TUMS

Well-known member
بچه ها کسی نمیدونه استعداد درخشان بودن در چه حد امتیاز داره؟؟اصلا به قبولی کمک میکنه یا در حد جابه جایی دو سه رتبه و شهره؟

اوه اوه استعداد درخشان هم بودی من یادم نبود
تو قبولی شک نکن

شیرینی من یادت نره

nono

New member
من تو جریان نیستم این عکس موسوی والیبالیسته چه کار کرده؟

nono

New member
متاسفانه چند وقت پیش به حضرت محمد صلی الله علیه و آله توهین شده از طرف جوامع غربی
به خاطر همین هست...

این ماجرای توهینو که می دونستم اما حواسم نبود که موسوی اعتراضشو به این شکل نشون داده! آفرین موسوی و لعنت بر بانیان توهین

شانلی

New member
بچه ها من این سایت رو و البته این تاپیک رو خیلی دوست دارم، تو این مدت یکی از بهترین سرگرمی هام بود، همه ی بچه های اینجا رو هم خیلی دوس دارم، اینجا همه دغدغه هاشون، حس و حالشون امید و آرزوهاشون شبیه هم هست، حس و حال کنکور واسه خودش یه عالمیه ها، خیلی دوس داشتم منم امسال مثل شما این روزای کنکوری رو تجربه میکردم، امیدوارم سال دیگه منم این حس و حال رو تجربه کنم، انشالله که تک تکتون قبول بشین

بالا