nasim**
New member
استرس نداشته باش. کف نمره رو هم بگیری تو یکی از دانشگاههای تهران قبولی. من که فقط برای مشهد و تربیت مدرس دعا می کنم. :rolleyessmileyanim:
ایشالا تجربه نکنین دیدن اون کلمه مردود عین کابوس می مونه.
استرس نداشته باش. کف نمره رو هم بگیری تو یکی از دانشگاههای تهران قبولی. من که فقط برای مشهد و تربیت مدرس دعا می کنم. :rolleyessmileyanim:
امیدوارم ولی باید خودمون رو آماده کنیم برای هر چیزی تا شوکه نشیم. ای کسانی که امید زیادی ندارید خودتون رو برای قبولی آماده کنید تا شوکه نشید:tonguesmiley:ایشالا تجربه نکنین دیدن اون کلمه مردود عین کابوس می مونه.
بچه ها دیشب و پریشب انجمن خیلی خلوت بود خدایی دلم براتون تنگ شده بود درسته من کامنت نمیارم ولی تک تک کامنت ها رو میخونم هر ی ساعت ی بار میام سر میزنم
اول خدا از زبونت بشنوه
بعدشم اگه شنید دست راست نسیم رو سر شماها و شماها هم همگی قبول بشین....
امیدوارم ولی باید خودمون رو آماده کنیم برای هر چیزی تا شوکه نشیم. ای کسانی که امید زیادی ندارید خودتون رو برای قبولی آماده کنید تا شوکه نشید:tonguesmiley:
من همیشه 2 رکعت نماز شکر میخونمو 50 تومنم میدم به فقیر
شماره حساب بدم?![]()
ایشالا تجربه نکنین دیدن اون کلمه مردود عین کابوس می مونه.
آلمانی هم نشنیدم !... باس دوباره برم تحقیق کنم...خداییش باراولی بود که این اسامی به گوشم میخورد !علیرضا شاید آلمانی می گید شما
شیرینی مشهدی ( شیرینی آلمانی ) - دادلی دوزلی
نسیم بیسکوئیت می گفتی باز یهچیزی کیک آخه :دی
بچه ها کسی نمیدونه استعداد درخشان بودن در چه حد امتیاز داره؟؟اصلا به قبولی کمک میکنه یا در حد جابه جایی دو سه رتبه و شهره؟
اوه اوه استعداد درخشان هم بودی من یادم نبود
تو قبولی شک نکن
شیرینی من یادت نره
من تو جریان نیستم این عکس موسوی والیبالیسته چه کار کرده؟
متاسفانه چند وقت پیش به حضرت محمد صلی الله علیه و آله توهین شده از طرف جوامع غربی
به خاطر همین هست...