آزمون ورودی دوره دکتری تخصصی ( Ph.D ) سال تحصیلی 93-94

mehsad

New member
بچه ها کسی نمیدونه استعداد درخشان بودن در چه حد امتیاز داره؟؟اصلا به قبولی کمک میکنه یا در حد جابه جایی دو سه رتبه و شهره؟

والاااااااااااا به منم اگه بگید ثواب داره هااااااااااااااااااااااا:sadsmiley:
یکی که شرایطشو داره اونوقت چقدر تاثیر داره آخه؟؟!:idea_majidonline: رتبه یا اولویت شهر؟

TUMS

Well-known member

ایمونو هست دیگر دلش می خواهد روز شمار را از او صبح اعلام کند نه راستی الان ظهره خخ

1 روز دیگر و دیگر هیچ:ahi5slcgm04mi8jqqkl

rozeabi

New member
یکی که شرایطشو داره اونوقت چقدر تاثیر داره آخه؟؟!:idea_majidonline: رتبه یا اولویت شهر؟

مگه امتیاز داره؟ من فکر می کردم کسی که استعداد درخشانه میتونه به صورت اختیاری از سهمیه روزانه یا استعداد درخشان شرکت کنه و تو سهمیه روزانه هم هیچ امتیازی نداره

rozeabi

New member

ایمونو هست دیگر دلش می خواهد روز شمار را از او صبح اعلام کند نه راستی الان ظهره خخ

1 روز دیگر و دیگر هیچ:ahi5slcgm04mi8jqqkl

شنبه عصر میاد دیگه. پس به صورت دقیق دو روز و دو سه ساعت :j58r36j3gcr4suxymup

nasim**

New member
آیا وحشت کرده اید؟ آیا قلبتان در حلقتان است؟ آیا احساس بلاتکلیفی می کنید؟ منم دقیقا همینجوریم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: SH!LA

rozeabi

New member
من همش این روزای آخر دچار حالات مختلف روحی میشم. مثلا از دیشب فکر می کنم مصاحبه و سی ویم خیلی هم خوب بوده و هفتاد هشتاد درصد قبولم :)) توهم فانتزی که میگن فکر کنم همینه :thumbsupsmileyanim: خدا کنه آخر سر شیزوئید نشم فقط :wacsmiley:

alikkk

New member

شما در صورتی که 90% نمره آخرين نفر پذيرفته شده آزاد در محل مورد تقاضا رو کسب کنی میتونی به عنوان سهمیه مازاد توی همون اولویت قبول شی.
استعداد درخشان تاثیری توی رتبه نداره.

سلام دوستان . من دارم برای دکترا میخونم. تمام ترسم از سی وی است. میشه راهنماییم کنید چطوری در عرض چند ماه سی وی جمع کنم؟ الان هیچی ندارم. خیلی میترسم. کمک!!!!! به نظرتون با سی وی خالی چه باید کرد؟ میشه قبول شد؟؟؟؟
لطفا دوستان بیاین ثواب کنید توی خصوصی یک بنده خدا را از نگرانی در بیارید. با گفتن سی وی تون و راهنمایی...
ممنونم

samanpasha

New member
بچه ها دیشب قرآن رو ختم کردم و برای همتون دعا کردم
ایشالا شنبه همتون با خبر خوش بیاین تو تایپیک...
والسلام

nono

New member
امسال در حق ما خیلی ظلم شد، 37 روز باید انتظار بکشیم اما پارسال 18 روز گناه ما چی بود؟

آخرین ویرایش:

rozeabi

New member
اما امسال در حق ما خیلی ظلم شد، 37 روز باید انتظار بکشیم اما پارسال 18 روز گناه ما چی بود؟
آره واقعا. من خسته شدم از بس همه می پرسن پس نتیجه ت چی شد؟ :smiliess (2): تازه علوم فکر کنم از بهداشت هم بدتر باشه.
راستی می دونید کلاسهامون از چند بهمن شروع میشن؟ :))

nono

New member
آره واقعا. من خسته شدم از بس همه می پرسن پس نتیجه ت چی شد؟ :smiliess (2): تازه علوم فکر کنم از بهداشت هم بدتر باشه.
راستی می دونید کلاسهامون از چند بهمن شروع میشن؟ :))

پارسال که شنیدم اول اسفند کلاسها شروع شده!

nono

New member
من حاضرم همون لینک غیر فعالو تو این دو روز بزارن تا با رفرش کردن اون کمی سرگرم شیم:riz481:

doneshjoo

New member
سلام دوستان . من دارم برای دکترا میخونم. تمام ترسم از سی وی است. میشه راهنماییم کنید چطوری در عرض چند ماه سی وی جمع کنم؟ الان هیچی ندارم. خیلی میترسم. کمک!!!!! به نظرتون با سی وی خالی چه باید کرد؟ میشه قبول شد؟؟؟؟
لطفا دوستان بیاین ثواب کنید توی خصوصی یک بنده خدا را از نگرانی در بیارید. با گفتن سی وی تون و راهنمایی...
ممنونم

(تا شنبه صبر کن، اگه من قبول شدم، معنیش اینه که همه وقتت رو بزار رو درس خوندن ولی اگه نشدم دنبال رزمه باش پس فالوو می!!) فقط همین:65d6a5d6s:

TUMS

Well-known member

اطلاعیه سال پیش
کلیه پذیرفته شدگان لازم است جهت ثبت نام با همراه داشتن مدارك مورد نیاز از تاریخ 92/11/13لغایت 92/11/14 به
اداره آموزش دانشگاه محل قبولی یا سایت دانشگاه مربوطه مراجعه نمایند.

shino

New member
آقا من دچار بیماری دوقطبی شدم - یه وقتایی شیدام یه وقتایی افسرده
دوست من پارسال دانشجوی ترم آخر بود قبول شد مدرکشو 2 هفته پیش تازه داد به آموزش!!!!!!:dadad4: - اما دفاعشو یادمه 1 هفته مونده بود به اسفند انجام داد

بالا