mehrnaz1367
New member
منم دوست دارم تنها انتخابمو که اونم تبریزه قبول شم البته اگه خدا صلاح بدونه.
دنیای این روزای من) شما هم اینطوری هستید یا من بی خیال نمیشم. شاید هم می خوام فقط وقت یه طوری بگذره :j58r36j3gcr4suxymup
مشاهده فایلپیوست 7453
- - - Updated - - -
دنیای این روزای من) شما هم اینطوری هستید یا من بی خیال نمیشم. شاید هم می خوام فقط وقت یه طوری بگذره :j58r36j3gcr4suxymup
مشاهده فایلپیوست 7453
مرسی.اصطلاح رو کاغذ شانس داشتن همینه دیگه ) خدا کنه همه ی بچه های این تایپیک قبول بشن منم بینشون باشمخیلی باحال بود ))
ایشالا تعداد اوت شدگان بیشتر باشه و هر جا میخوای قبول شی.
مشاهده فایلپیوست 7453
برو بچچچچ سلام
به نظرتون اگه ایشالا قبول شید کجا قبول میشید? حدستونو بگید ببینیم کی درک درستی از شرایطش داره. همه شرکت کننا. ناظران غیر محسوس تایپیک هم از پرده بیرون بیان و شرکت کنن.
خودم به نظرم تربیت مدرس
نسیم جان شما جز اون 12 نفری که تا آخر موندن )من کوشم پس؟؟؟ :idea_majidonline:
نسیم جان شما جز اون 12 نفری که تا آخر موندن )
بچه ها چقدر روزای آخر دیر می گذره، هر چقدر خودمو مشغول می کنم باز یهو ته دلم می ریزه، همش فکر می کنم این همه وقت برا امتحان و مصاحبه و انتظار نتایج صرف کردم اگه قبول نشم چکار کنم؟
دقیقا مث من و خواهرم.من که هر شب خواب می بینم یه جا قبول شدم،در حال ایرانگردیم، جالب اینجاست که خواهرم هم هر شب یه خوابی واسم می بینه، امیدوارم تا من و خواهرم سر این خوابهای غیرهماهنگ دعوامون نشده شنبه از را برسه.