آزمون ورودی دوره دکتری تخصصی ( Ph.D ) سال تحصیلی 93-94

nono

New member
امیدواریت به آنچه امید نداری بیش از چیزی باشد که امید داری،

موسی بن عمران به امید قبسی از آتش از پیش زن و فرزند خود رفت، به مقام کلیم اللهی رسید و با منصب پیامبری بازگشت.

ملکه سبا برای دیدن سلیمان و کشورش رفت ولی بدست سلیمان مسلمان شد،

ساحران فرعونی برای عزت گرفتن از فرعون رفتند، اما مومنین واقعی بازگشتند.

امیرالمومنین(علیه السلام )

rozeabi

New member
سلااااااااااااااااااااام صب بخیر. سلام سحر. خیلی استرس داشتم من سر مصاحبه. وقتی پاشدم اصلا داشتم میلرزیدم. بلند شدم برم دکتر نوری گفت چرا استرس داری اتفاقا خوب شد مصاحبت هرچند کار اصلیو تو کتبی کردین. 75 کتبیته دیگه؟ گفتم نه 80 گفت خیلی خوب دیگه تمومه.
اینم بگم که حتی یک کلمه سوال ازم نپرسیدن. زبانمم نتونستم ترجمه کنم خیلی هول شده بودم. دکتر مدرسی گفت باشه باشه بعدم معنیه یه کلمه رو پرسید گفتم.
سلام. برعکس شما من با اینکه استرس داشتم اما تو حرف زدن اصلا هول نبودم. تازه آخراش چونه م گرم شده بود داشتم می گفتم که این سیستم آموزشی ایران کل وقت و انرژی آدم رو تو جوونی می گیره که دکتر نجم آبادی گفت خب بسه دیگه خسته نباشید:black_eyed: فکر کنم ازم خوششون نیومد. یه لبخند تمسخر آمیز رو لباشون موقع خداحافظی دیدم. :21: دیگه سال بعد تصمیم گرفتم خیلی هول و مظلوم و زبون بسته بازی در آرم :))

nasim**

New member
من پارسال نمی ترسیدما. امسال کلا هم صدام هم خودم میلرزیدم. همینم که رفتم تو دکتر نوری و مدرسی گفتن شما پارسالم بودی. ما یادمونه.

nasim**

New member
اینکه میگم من تو شرایط خیلی استثنایی و بدی درس خوندم هی می خوام بهتون بگم ولی از طرفی فکر میکنم دردی رو دوا نمیکنه و بین خودم و خدا بمونه بهتره
اگه قبول شدم که هیچ ولی اگه قبول نشدم( به این دلیل که 3 ساله دارم واسه این کار زحمت میکشم و هر دفعه یه جوری اتفاقای عجیب غریب واسم میوفته مخصوصا این آخری!!!! که از یادآوریش اشک تو چشام جمع میشه) می فهمم که این راهم نیست و باید زندگیمو در مسیر دیگه ای پیش ببرم

خدایا خودت میدونی، من به حکمتت راضیم
فقط علتشم بهم بفهمونی بد نیست...

ببین سحری بعضی از ما بیشتر از بقیه مشکل داریم. ولی یه مشکل مشترک اینه که تو این سن بکوب بشینی به کتابا نگا کنی. عوض کلی کارای دیگه. زندگی منکه عملا فلج شده بود. خدا میدونه 3 ماه بود حتی تا سوپرمارکتم نرفته بودم.

varia

Well-known member
تو دوره دکترا خبری از انتقالی و جابه جایی نیست؟

جابجایی یا انتقالی در دوره دکتری وجود نداره ولی میشه بعد آزمون جامع و تصویب پروپزال به شهرهای دیگه ای که مدنظرتون هست و میخواید اونجا پایان نامتونو انجام بدید برید.

nasim**

New member
سلام. برعکس شما من با اینکه استرس داشتم اما تو حرف زدن اصلا هول نبودم. تازه آخراش چونه م گرم شده بود داشتم می گفتم که این سیستم آموزشی ایران کل وقت و انرژی آدم رو تو جوونی می گیره که دکتر نجم آبادی گفت خب بسه دیگه خسته نباشید:black_eyed: فکر کنم ازم خوششون نیومد. یه لبخند تمسخر آمیز رو لباشون موقع خداحافظی دیدم. :21: دیگه سال بعد تصمیم گرفتم خیلی هول و مظلوم و زبون بسته بازی در آرم :))

کاش اون جمله رو نمی گفتی. ولی ایشالا که تاثیر خوب میذاره برخلاف تصورمون.

rozeabi

New member
nono ببین دقیقا نمره کل 422 قبول شده بود رتبه 13 بود. من با 416 رتبه 17 قبول نشدم دیگه. 13 نفر برمیداش. قسمت نبوده دیگه.
یا خدا. یعنی بین رتبه 13 و 17 فقط 6 نمره اختلاف بوده!!!!خدا به داد من برسه :))

nasim**

New member
یا خدا. یعنی بین رتبه 13 و 17 فقط 6 نمره اختلاف بوده!!!!خدا به داد من برسه :))

ببین رز آبی من حساب کردم امسال نمره کل 390-395 آخرین فرد قبول شده روزانه میشه. البته محاسبات منه که اگه بخواین توضیح میدم

saharii

New member
ببین سحری بعضی از ما بیشتر از بقیه مشکل داریم. ولی یه مشکل مشترک اینه که تو این سن بکوب بشینی به کتابا نگا کنی. عوض کلی کارای دیگه. زندگی منکه عملا فلج شده بود. خدا میدونه 3 ماه بود حتی تا سوپرمارکتم نرفته بودم.

کاش دمشکل من اینا بود
اگه قبول نشم اون مزاحمی که عین بختک افتاده بود به زندگیمو وراه نفس کشیدنم رو سد کرده بود هیچوقت نمیبخشم
اون استرسی که گفتی داشتی سر جلسه، من هر لحظه حین مطالعه و خواب اون استرسو داشتم، لرزش عجیبی پیدا رکده بود بدنم
وای خداا، یادآوریشم سخته...
حتما یه حکمتی بود که دو ماه به کنکورم این موجود مزاحم پیداش شده دیگه

saharii

New member
آقا این نمره رو چجوری محاسبه میکنین؟
به منم یاد بدین لفطن

rozeabi

New member
کاش اون جمله رو نمی گفتی. ولی ایشالا که تاثیر خوب میذاره برخلاف تصورمون.

آخه می دونی جلسه طوری بود که صحبت به اونجا کشید وگرنه من که قصد نطق دادن نداشتم که. دکتر نجم آبادی کلا جو رو علیه من تغییر داد :)) اونقدر که از جلسه اومدم بیرون داغون بودم.

nasim**

New member
سحری توکلت به خدا باشه. ببین تعداد درستا ضربدر سه منهای غلط میشه نمره کتبی

rozeabi

New member
ببین رز آبی من حساب کردم امسال نمره کل 390-395 آخرین فرد قبول شده روزانه میشه. البته محاسبات منه که اگه بخواین توضیح میدم
اگه حوصله داری توضیح بده. چون اگه اینطوری باشه به من هشتاد بدن قبول میشم (البته فکر نکنم بدن، چون سی وی من از پارسال شما ضعیفتره. فقط مقاله آی اس آی و فارسی داشتم)

saharii

New member
آخه می دونی جلسه طوری بود که صحبت به اونجا کشید وگرنه من که قصد نطق دادن نداشتم که. دکتر نجم آبادی کلا جو رو علیه من تغییر داد :)) اونقدر که از جلسه اومدم بیرون داغون بودم.

به نظر من جو اونجا ربطی به نتیجه نهایی نداره
حالا گیریم یه نفر از یه حرفت خوشش نیومده، دلیل نمیشه اینهمه رو نمره ت تاثیر داشته باشه
اصلا اونجوری که فکر میکنی نیست
ایشاالله با اومدن خبر قبولیت شوکه می شی

آخرین ویرایش:

nasim**

New member
پارسال 422 که قبول شده بود. آخرین درصدم 69 بود. امسال آخرین درصد 66 هستش. هر درصد معادل 5 نمرس. پس 3 ضربدر 5 مساوی 15 منهای 422 پارسال میشه 407. امسال ظرفیتم 4 تا بیشتر شده که اگه هر نفرو با تفاوت سه نمره در نظر بگیریم میشه 3 ضربدر 4 مساوی 12 که منهای 407 میشه؟ 395 :) حالا نمره کتبیتونو حساب کنین ببینین مصاحبه چند بدن بهتون قبولین :) البته اینا محاسبات منه و هیچ ارزش دیگری ندارد .

- - - Updated - - -

آره اصلا جو مهم نیست. اصلا اصلا. مورد دیدم که میگما فراوووون

saharii

New member
نسیم جان اینم درنظر داشته باش که امسال درصدها خیلی باارزشتر از پارسال هستن، سوالات پارسال خیلی آبکی بودن پس درصد 75 امسال با پارسال قابل قیاس نیست

rozeabi

New member
به نظر من جو اونجا ربطی به نتیجه نهایی نداره
حالا گیریم یه نفر از یه حرفت خوشش نیومده، دلیل نمیشه اینهمه رو نمره ت تاثیر داشته باشه
اصلا اونجوری که فکر میکنی نیست
ایشاالله با اومدن خبر قوبلیت شوکه می شی
ممنون از روحیه. ولی به قول نسیم خیلی مهمه که از ادم خوششون بیاد. حالا من دیشب تو خواب دیدم مشهد قبول شدم. داشتم از خوشحالی سکته می کردم. می گفتم اتفاقا بهتر شد. اینجا اگه گم بشم میام حرم می مونم ولی تهران اگه گم بشم باید تو خیابون بمونم شب رو. چون هیچ جا رو نمی شناسم :))

rozeabi

New member
پارسال 422 که قبول شده بود. آخرین درصدم 69 بود. امسال آخرین درصد 66 هستش. هر درصد معادل 5 نمرس. پس 3 ضربدر 5 مساوی 15 منهای 422 پارسال میشه 407. امسال ظرفیتم 4 تا بیشتر شده که اگه هر نفرو با تفاوت سه نمره در نظر بگیریم میشه 3 ضربدر 4 مساوی 12 که منهای 407 میشه؟ 395 :) حالا نمره کتبیتونو حساب کنین ببینین مصاحبه چند بدن بهتون قبولین :) البته اینا محاسبات منه و هیچ ارزش دیگری ندارد .

- - - Updated - - -

آره اصلا جو مهم نیست. اصلا اصلا. مورد دیدم که میگما فراوووون

خب امیدوارم اینطوری که حساب کردی باشه. البته امسال سی وی ها عالی بودن شاید یه خورده آخرین نمره ی قبولی بالاتر باشه :smilies:

nasim**

New member
آره راس می گی. هر یه سوال بیشتر معادل خوندن یه کتاب بیشتر بود. ولی کلنی گفتم دیگهههه :) یعنی من قبول میشم شهیدبهشتی با اینکه زبانو نتونستم ترجمه کنم آیا؟

بالا