آزمون ورودی دوره دکتری تخصصی ( Ph.D ) سال تحصیلی 93-94

Masih6

New member
سلام.منکه دارم هرشب خواب نتایج رو میبینم.ی شب خواب میبینم قبول نشدم دارم گریه زاری میکنم.ی
شب خواب میبینم اهواز قبول شدم . ی شب هم خواب میبینم رفتم امام رضا التماس میکنم قبول شم :)
روزا هم ک خواب نمی بینم دارم زبان می خونم می رم زبان.اما حالت تهوع گرفتم دیگه ازش :) برای کارهای دیگه هم هیچ حوصله ای ندارم.مقاله هم باید بنویسم اما سمتش نمی رم :-(

تو فکر نباش همه مزش به همینه که وقتی نتیجه قبولی رو دیدی خوشحال میشی بعدش عادی میشه اما اگر دانشگاه جندی شاپور اهواز قبول شدی خیلی برات خوب میشه چون دانشگاهش خیلی قشنگه

alikkk

New member
بچه ها 17 دی که سهله.همین الان که 14 دی هم هست مطمئن باشید نتایج نهایی مشخص شده و اونایی که قبول شدند معلوم شدند.فقط این سیاست سنجشه که ماهارو زجر کش کنه جونمونو به لبمون برسونه بعد نتایجو بده.

برای من سوال شده چه نفعی براشون داره این کش دادن

بر و بچ.... من فکر نکنم زودتر از بهمن نتیجه ها بیاد!:21:
دیر نتیجه میدن ولی زود نه!:14:
اما خب کلا امسال همه پروسه آزمون و مصاحبه زودتر از سالای پیش بود! پس زیاد هم دور از ذهن نیست اگر زودتر بیاد! ولی خب اطلاعیه ای که موثق باشه نیست!:smiliess (6):
یعمی میشه کار دیگه ای بجز انتظار کرد عایا ؟؟؟!!!! دقمون دادن!:mad_majidonline:

در جواب این دوستان باید بگم دلیل اصلی تاخیر در اعلام نتایج، استعلام افرادی که قبول شدن از ارگان های مختلف هست. نه کسی میخواد زجرتون بده نه دقتون بده نه ... پس صبور باشید.

samanpasha

New member
بچه ها "به نظرتون" اختلاف نمره بین نفر اول کتبی و نفر آخر دعوت شده به مصاحبه حدودأ چند میتونه باشه؟
میدونم رشته با رشته فرق میکنه؛ حدودأ میخوام بدونم

shapur68

New member
بچه ها خیلی ببخشید که سوالم ربطی به این تاپیک نداره جایی دیگه رو پیدا نکردم
من سم شناسی دانشگاه آزاد دارم میخونم چن روز پیش یکی از اساتید دوران کارشناسیم( دانشگاه صنعتی اصفهان) گف که دانشگاههای دولتی تو مصاحبه دانشجو آزادیارو رد میکنن واقعا همینطوره؟؟اینکه خیلی بی انصافیه

samanpasha

New member
در جواب این دوستان باید بگم دلیل اصلی تاخیر در اعلام نتایج، استعلام افرادی که قبول شدن از ارگان های مختلف هست. نه کسی میخواد زجرتون بده نه دقتون بده نه ... پس صبور باشید.

استعلام از کجا و برای چی اصن؟

alikkk

New member
بچه ها "به نظرتون" اختلاف نمره بین نفر اول کتبی و نفر آخر دعوت شده به مصاحبه حدودأ چند میتونه باشه؟
میدونم رشته با رشته فرق میکنه؛ حدودأ میخوام بدونم

بستگی داره ظرفیت پذیرش اون رشته چند نفر باشه

alikkk

New member
من سم شناسی دانشگاه آزاد دارم میخونم چن روز پیش یکی از اساتید دوران کارشناسیم( دانشگاه صنعتی اصفهان) گف که دانشگاههای دولتی تو مصاحبه دانشجو آزادیارو رد میکنن واقعا همینطوره؟؟اینکه خیلی بی انصافیه

شما اگر نمره کتبی بالایی داشته باشی قبول میشی.

sadra.s

New member

یعنی گزینش؟

alireza-ja

New member

منم از چند نفر اینو شنیدم و تقریبا مطمئنم. بالاخره کسی که شرایط عمومی اول دفترچه رو نداشته باشه که نمیزارنش بره توی همین کشور دکترا بگیره. البته بیشتر یه موردش مهمه.

negar62

New member
من که خیلی باحالم!!:25r30wi: به خاطر زودتر اکسپ گرفتن و اجازه دفاع، پنجشنبه گذشته مقاله فارسیمو نوشتمو دادم به استادم ریوایز کرد، بعد یهو بنا به دلایل استراتژیک تصمیم گرفتیم انگلیسی بنویسم!!امشب بالاخره تموم شد!! الان دارم میرم به فاز لایتناهی!!:1dco2x0p1lilzhfpg1t میخوام تا پنجشنبه این هفته که میرم خونمون کلک پایان نامه رو هم بکنم!! بازگشت به خونه بعد از 4 ماه!! :thanks:

30s2mars

New member
دوستان !...استاد راهنمای من گفته برو پایانامه تو بنویس ولی جای عددا رو خالی بذار انشالله کارای عملیشو بهار انجام میدیم !... میگم اگه شهر دیگه قبول شم چی؟؟...میگه اشکال نداره توی تعطیلات عید میای با همدیگه ردیفش میکنیم !... میگم اگه قبول نشم و معافیت سربازیم تا اون موقع تموم شه چی؟؟...میگه نه از این فکرا نکن میدونم قبولی...ای خدا منو بکش

تبریک میگم. پس اولین قبولیمون مشخص شد. :thanks:

shino

New member

آخه چیزی برای استعلام نیست مدارکو که دادیم - وزارت بهداشت کلا جون میکنه

alireza-ja

New member
بنظرم اگه زودتر بیاد و سنجش مردم آزاری نکنه آره ولی معمولا طول میکشه.

قطعا تمام فرماندهی گزینش واستخدام کل کشور با هم هماهنگ نیستن که با هم و سریع جواب بدن.

pajoohan

New member

یکی از دوستان من دانشگاه آزاد خونده بود ولی دکتری بهداشت قبول شد تازه رزومه قوی هم نداشت پس نگران نباش و بخون ایشالله قبول میشی

mehsad

New member
یکی از دوستان من دانشگاه آزاد خونده بود ولی دکتری بهداشت قبول شد تازه رزومه قوی هم نداشت پس نگران نباش و بخون ایشالله قبول میشی

در کل بسته به ظرفیت پذیرش و رقبا معلوم میشه. وقتی رقیبا نمرههاشون تو یه مایه باشه شاید اولویت بندی باشه ولی اگر کتبی خوب باشه نه دیگه!

آخرین ویرایش:
بالا